Het laatste reisverslag van 2011!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
30 December 2011 | Spanje, Torrevieja
Het wordt ons ook echt niet gemakkelijk gemaakt om minder te gaan snoepen. Woensdag weer onze eerste werkdag, lekker te voet naar de toko, goed bezig dus, maar een uur na opening gaat het al fout..... Onze blijepostbode komt binnen met een heel gezellig pakket uit Nederland van de meisjes van 6 :) Super leuk, onze drop - en chocoladevoorraad is weer aangevuld :) En die chocotof.... Mmmmmmmm.......... Linda, Judith, Suus en Sandra super bedankt! Ennu in het nieuwe jaar gaan we weer wel op de kleintjes letten :)
Goed, het pakket net uitgepakt, komen Rosa en Rabby met een tasje voor ons. 4 Repen chocolade!!! Het moet niet gekker worden!!! Maar gelukkig is dit allemaal nog in het oude jaar en moeten de goede voornemens nog beginnen, dus Suus zegt gauw alles opeten :)
Afgelopen vrije dagen hebben we ontzettende luierdagen gehad, eigenlijk is dit de eerste keer dat we zo weinig hebben ondernomen. Gewoon lekker op het gemakje opstaan, ontbijten, in de zon liggen, wat tutten thuis, een wandelingetje, filmpje kijken...... Weleens de film Hachi gezien??? Pffff een film over een hond die zijn hele leven op zijn overleden baasje heeft zitten wachten, tja jullie hebben misschien een indruk hoe wij op de bank zaten??? Tranen met tuiten........ gister de film " Er komt een vrouw bij de dokter", pfff, nu hebben we genoeg jankfilms gezien.
Het weer hier is niet voor te stellen, super lekker! Frisse ochtend, maar overdag volop zon en dan kun je weer goed de toeristen van de locals onderscheiden, want de toeristen lopen dus gewoon in korte broek rond en ja, ze worden zelfs in zee gesignaleerd!!!
Deze week komt iedereen ons alvast gezellige dagen wensen, want jawel, zaterdag zijn de chicas 4 dagen vrij!!!!!!!! En in plaats van het met Engelse vrienden te vieren, gaan we een paar dagen naar Nerja (Malaga), we hebben daar gezellig voor 2 nachten een hotel geboekt (waar de hond mee mag). Vandaag een gezellige drukte gehad, iedereen nog even aan de vette hap voordat ze het nieuwe jaar ingaan :) Onze Ierse vrienden Willy en Collet zijn er weer een weekje en vanmiddag al meteen bij de Chicas. Verder heeft Vinkie 2 heerlijke cakes gebakken, 1 is er al op en de andere nemen we mee op vakantie :) Oja en we hebben nog een vakantie in petto, hoe dat zo?????? Misschien kennen jullie de site "vakantieveiling"? We spieken geregeld naar vakanties die geveild worden, maar meestal wordt er teveel op geboden. Nu was er een luxe bungalowtent vakantie in Frankrijk voor een week, voor 5 personen, in een compleet gemeubileerde luxe grote tent. Oh, dat klinkt goed en het bod was 35 euro. Grappig, nog 2 minuten, dus zullen we????.....???? Oke voor de gein een bod van 62 euro, klaar (wordt waarschijnlijk toch overboden)??? Nog een paar seconden, oke, klik! Oeps, we hebben hem!!! Wat is het dan precies??? Een vakantie in Frankrijk, maar waar??? Tussen de fruitbomen, in Saint Desire? Waar is dat dan? Oke, we hebben dus een vakantie gewonnen voor een week in het midden van Frankrijk, moet voor oktober 2012 geboekt worden. Super leuk toch!? Oeps, is wel 13 uur rijden vanaf Torrevieja, vanaf Nederland ongeveer 7 uur. De camping wordt gerund door Nederlanders. Toch leuk dat we nu nog een keer op vakantie moeten :) Of zijn er mensen die willen bieden op deze geweldige luxe kampeervakantie voor 7 dagen voor 5 personen???
Lieve mensen, vandaag was onze laatste werkdag van 2011. Morgen hebben we voor 4 dagen vrij en zullen we al vroeg naar Nerga gaan, want het is wel een eindje rijden.
Wij wensen iedereen alvast een heel gelukkig nieuwjaar, laten al jullie dromen uitkomen!!!
Dikke kus van ons 3! Jannet, Suus en Chico xxx
30 December 2011 - 20:18
Nicolette:
lachen, in een bungalowtent, wel heel burgerlijk. Nu nog knutselen (denk aan ons weekendje weg, heel lang geleden). Hele fijne jaarwisseling en tot in 2012.
Doei Nicolette -
30 December 2011 - 20:41
Peetje:
Lieve Chicas, Veel plezier in Nerja en een goede jaarwisseling (we smsen!!!) En we laten de wensballonnen de lucht in gaan!!!!
Heel veel groetjes xxx Peet -
31 December 2011 - 06:10
Dolf En Lenie:
Heel fijne dagen in Nerja. Een heel goed uiteinde en een fantastisch mooi begin. Tot volgend jaar!
01 Januari 2012 - 11:31
Karin:
Een gelukkig nieuwjaar, met in ieder geval nog een weekje vakantie en hopelijk nog wat meer vrije tijd als afgelopen jaar