deel 2 foto's - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu deel 2 foto's - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

deel 2 foto's

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

20 Januari 2012 | Spanje, Torrevieja

Even uit de zon en een half uurtje foto's plaatsen, wat een weertje!!!!
xxx

• 20 Januari 2012 - 14:53

Peetje:

Hola Chicas (y Chico)
    Wat een reisverslag!!!! Niet normaal wat er allemaal in 5 dagen gepropt kan worden! Leuke foto's ook!!! Vandaag Zumba gedaan met Bauk (onze lachspieren doen net zo zeer als de rest, was ook leuk geweest voor jullie om mee te doen of alleen al om naar te kijken!)
    Daarna naar de ruitershop gegaan om m'n verjaardagsgeld te besteden (en meteen ook het geld wat bestemd was om de rest van de maand mee door te komen)! Maar dan heb je ook wat!
    Verder wil ik jullie nog even heel erg bedanken voor de super gezellige dagen! Wij vonden het allemaal heel gezellig jullie als logees te hebben. De bedbank is altijd tot jullie beschikking! Kan alleen niet beloven dat die fles Jack Daniels er dan nog staat! Ook bedankt voor al die zakjes drop, potjes kauwgom, chocomunten, badeendje, ijskrabber, spaarpotje en de kaarten die we ondertussen gevonden hebben.
    En Li, ons jaarlijkse familie uitje houden we er zeker in!
    Dus Suus en Netje, het was heeeeel gezellig en de tijd vloog voorbij, dus kom snel weer een keer terug en anders zien jullie ons daar in april/mei!
    xxx Peet en de rest

• 20 Januari 2012 - 22:49

Marc Van Hilde:

Hallo dames,
    Bedankt voor het leuke kaartje.
    Leuk dat jullie langskwamen, was naar de gym voor ouden van dagen.
    Toen ik terugkwam, moest ik happen voor mijn nieuwe kunstgebit.
    Om vervolgens mijn gehoorapparaat schoon te maken.
    Verder gaat het allemaal goed met deze JONGE adonis
    gr vanuit de hartbewaking
    Marc

• 23 Januari 2012 - 09:27

Bauk:

Hey lieverds,
    Volgens mij zijn jullie kilo's aangekomen :). Ik vond het fijn om jullie weer even te zien!! Geniet maar weer lekker van het goede weer in Spanje. Dikke x Bauk

• 23 Januari 2012 - 10:04

Suus2: