Dinsdag 21 februari - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu Dinsdag 21 februari - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

Dinsdag 21 februari

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

21 Februari 2012 | Spanje, Torrevieja

We zullen dit verslag maar meteen met de deur in huis vallen en jullie melden dat we ons zwemuur hebben moeten skippen :) Tja, vanmorgen hebben de chicas even lekker uitgeslapen, zijn we heerlijk gaan ontbijten aan playa Los Locos vol in de zon en in de middag zijn we in korte broek gaan wandelen over het strand (een uur lopen) naar een heerlijk loungeterras. Daar hebben we een gezonde salade gegeten met een cheesecake na die we samen hebben gedeeld, maar toen..... Vinkie nog een borrel en Suus nog een apfelstrudel met ijs en slagroom (maar daar heeft Vinkie ook van gegeten) en toen weer een uur teruglopen over het strand, denk Suus ineens dat ze haar schoenen vergeten was, oh nee die heeft ze inmiddels weer aangedaan, duhhh!!! Het was een heerlijke wandeling, super lekker weer en een oase van rust op het strand! Je kon zelfs gewoon lopen, effe plassen en weer door en dat midden op het strand! De hond lekker los, heerlijk. Dus jullie begrijpen dat het zwemmen echt even niet in ons programma paste! Dat was onze vrije dag vandaag. Gister hebben ook nog gewandeld, maar was de wind fris en dan hebben we het snel koud. Gisteravond was het weer de kookbeurt van Suus, witte koolstamp met pangafilet, jammie!!! En nu is Vinkie een hartige taart aan het maken, mmmmmm......
Afgelopen zaterdag bezoek gehad van kennissen van Kees en Jannie uit 3 Bergen en 's avonds een volle bak karaoke, heeeeel gezellig!!!
Zondagochtend heeft Ronald (onze interbike-buurman) weer wat meegemaakt! Hij was al vroeg in zijn winkel om zich om te kleden om te gaan fietsen, gaat het alarm bij de Dos Chicas af, waarop de Guardia Civil arriveert en Ronald in zijn onderbroek aantreft in zijn winkel :) Hahahaha, de politie dacht dat er in de fietsenwinkel ingebroken werd. Nu maar hopen dat Ronald een nette onderbroek aan had :) Verder in de middag bezoek gehad van de Hazes-mannen, die een jaar eerder ook bij ons waren toen 1 van hen jarig was. Super leuke mannen die lekker hebben zitten borrelen :)
En zo was het alweer weekend voor de chicas en zo zit het weekend er alweer op...... We zijn weer helemaal opgeladen en kunnen er morgen weer tegenaan!!! Hopelijk hebben jullie ook allemaal de carnaval overleefd?!
Lieve groet van ons! xxx

• 21 Februari 2012 - 18:28

Peetje:

Hola chicas van het goede leven!
    Wij hebben de carnaval overleeft. Met de nodige winterse buien maar verder was alles prima. Nu het houtkacheltje aan en wat kaarsjes. Witte kool roerbak op met gebakke aardappeltjes (en het nodige gezeur van Roy want die lust tegenwoordig niets meer). Maar Peet is streng. Het bord met kool blijft staan tot dat ie naar bed gaat en tussendoor niets anders!!!! Altijd nog beter als de aanpak van ons mam (want die smeerde het gewoon in ons haar, of eigenlijk vooral mijn haar). Jill heeft wel haar bordje leeg en dus een lekker vanille toetje met lange vingers gescoord.
    Vanavond komen Bauk en Joris op bezoek en gaan we samen een filmpje kijken (eat, pray, love met Julia Roberts). Jullie ook fijne avond en werk ze weer morgen.
    XXX Peet