Donderdag 1 maart - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu Donderdag 1 maart - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

Donderdag 1 maart

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

01 Maart 2012 | Spanje, Torrevieja

Allemaal de schrikkeldag overleefd??? En allemaal goed aan een nieuwe maand begonnen?
Wij hebben er alweer bijna onze 2e werkdag op zitten en hebben uiteraard heerlijk genoten van onze vrije dagen! We begonnen zondagavond met een heerlijk zelfgemaakte appeltaart van Vinkie met verse slagroom, mmmm....... Suus is er fan van :) en vraagt wanneer die andere helft van de appeltaart komt (want Vinkie heeft maar een halve taart gemaakt).
Afgelopen maandag gaan wandelen bij La Mata en daar even heerlijk in het zonnetje gezeten. 's Avonds gaan uiteten bij een Indisch/Thais restaurant " Banana tree". Nou, het duurde even voordat we het gevonden hadden, het was er koud binnen en voor een toetje zijn we naar de Mac gegaan, maar verder was het eten wel oke.
Dinsdag even naar de toko om boodschappen te droppen, daarna wandelen naar het centrum en bij de nieuwe haven gestrand op een luie stoel :) Daarna weer gestrand maar dit keer bij Sirvent de ijscotent, daarna weer terug gelopen naar de auto en onze kleding bij Ann opgehaald. De wintersportjas van Suus is gemaakt, de broek van Vinkie heeft weer een werkende rits en de gaatjes zijn weer gestopt :) Later in de middag nog even naar Appie om peperkoek in te slaan en nog even wandelen in de duinen bij Guardamar. Onze hond was echt gesloopt, die heeft zozeel gerend, berg op en weer af. Vinkie had daarentegen last van haar kuit en Suus???? Ja, er moet ook iemand foto's nemen :)
's Avonds lekker het haardje aan en de hond is niet meer van de bank af gekomen.
Woensdagochtend de inloopochtend van de Nederlandse vereniging gehad. Er kwam een hele leuke groep en ze hebben allemaal gezellig buiten gezeten. 's Middags weer bezoek van Rosa en Rabby die ook met Maria en Gary hadden afgesproken. Rosa en Rabby hadden uit Engeland een hoop cadeautjes voor ons meegenomen: paaseieren, zoete zak snoep voor Suus een super lief beeldje van en beertje voor op de bar (echt onze smaak, not!), een plastic kikker die kwaakt als je er voorbij loopt en een vogel die tjielpt (schrijf je dat zo?) als je in de buurt komt. Super lief allemaal, maar het gevolg is wel dat vooral Vinkie gillend gek werd van al dat gekwaak en getjielp!!! Zodra Rosa en Rabby weg waren gingen die beesten naar een ander verblijf (nee, niet the bin) maar wel ergens in het donker, hoog en achterin :)
Vandaag de Nederlandse schildersclub, super gezellig en creatief zoals altijd. Ze zijn ook leuk blijven lunchen. Maria zit weer op het vliegtuig terug naar Engeland en Gary is zijn vrienden van het vliegveld ophalen, dus die zullen we zo nog wel zien :)
De mannen van Wales zijn er ook weer en onze buurtgenoten de familie Kampschuur met hun lieve hond Chico van 16 jaar oud!
Rich, je fototoestel is aangekomen, super bedankt!!! De werkzaamheden aan het pand zijn bijna klaar. Hans en Yvonne zijn nog gezellig geweest, Sara en Noe en zo hebben we weer 2 leuke werkdagen achter de rug!!!
Een zonnige groet van ons!!!
xxx

• 01 Maart 2012 - 19:43

Dos:

Ah, wat ziet dat er heerlijk uit: zowel de taart als dat zonnetje en jullie haha!
    Volgens mij ' tjilpt' een vogel, maar pin me er niet op vast.
    Gisteren afscheid van meneer Ton op de sporckt: heel gezellig om alle oud collega's weer te zien!!!
    xx uit breda van susafarie

• 02 Maart 2012 - 19:57

Christel En Rob :

He meiden,
    lang geleden he, we volgen jullie nog wel hoor. Vanop een verre afstand natuurlijk he.
    deze week hebben we diverse vluchten geboekt zodat we weer snel bij jullie kunnen aanschuiven. Ik mis de heerlijke appeltaart en de salades met geitekaas. 24 maart staan we op de stoep. En in september weer met het voltallige SLOGGI TEAM! Tot gauw. Groetjes uit Vosselaar.

• 02 Maart 2012 - 22:47

Karin. P:

Ala je ooit langskomen zal ik Thais koken die niet ok maar fantastisch smaakt en de dan nieuwe houtkachel goed opstoken!