Donderdag 29 maart
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
29 Maart 2012 | Spanje, Torrevieja
Gisteravond van het werk naar huius gelopen en 's avonds na het eten nog even het stadje in om een toetje te scoren :) Vinkie een ijsje en Suus een lekker taartje. Vanmorgen vroeg lekker op een terrasje begonnen aan een ontbijtje en daarna om 10 uur de schildersclub en de computerclub. Was weer een hele gezellige ochtend/middag. Er zijn weer mooie schilderijen gemaakt en weer een nieuw gezicht erbij, Goele welkom! Heel toevallig zijn we Goele in januari al op de luchthaven tegen gekomen. Vandaag is de dag van de staking en het vliegverkeer schijnt er al heel wat last van te hebben. Vluchten van Air Berlin allemaal gecanceld, nu maar hopen dat we Gary en Maria morgen zien......
Oja, we zeggen maar niets over het weer, want dat is zo saai.... zonnig en heeeeeeeerlijk :) Oja en die hond van ons... die is nu al te lui om mee te gaan wandelen.....
Hasta proxima vez! xxx
Hasta proxima vez! xxx
29 Maart 2012 - 21:56
Kp Te B:
He ladies, loop te twijfelen, maar heel misschien kom ik met hemelvaart wel ff langs in het zonnige Spanje. Hasta luego -
30 Maart 2012 - 08:50
Bauk:
Mooie schilderijen zeg......!!! En idd zeg maar niets over het weer, want hier is het K*T. -
01 April 2012 - 10:16
Marc Van Hilde:
Leuk zeg.Zo is Picasso ook begonnen, dus wie weet
01 April 2012 - 18:23
Dos:
hey ladies, wat een verrassing jullie kaart! superleuk, thanks! Faas vindt 'm ook erg inspirerend en houdt stug vol dat het zonnetje ' vuur' haha. PS dat poezenschilderij vind ik heel mooi
vandaag scheen hier het zonnetje ook weer, wat lafjes maar we mogen niet klagen!!!
xxxx -
01 April 2012 - 20:18
Mama Wies:
Zo lang met jullie geskyped en ik vergeet nog om jullie te bedanken voor de mooie kaart uit Granada en de leuke flamenco sleutelhanger!
Dus.... bij deze: hartstikke bedankt! -
04 April 2012 - 16:37
Hilde Van Marc:
Hey leuk die schilderingen. We kunnen nog wel wat schilderwerkjes gebruiken, moeten de muren hier en daar opleuken. "onze" styliste heeft nog de nodige adviezen gegeven. pfff heel het huis opgeruimd, maar nog niet leeg genoeg. En het klinkt hier nu al zo hol. Verder neuzen we heerlijkk op Funda rondt, want tja stel je voor dat er op korte termijn een koper ons huis binnen stapt! Maar het is kijken kijken en niet kopen!! haha
lieve groetjes voor jullie alledrie Xx