Woensdag 9 mei
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
09 Mei 2012 | Spanje, Torrevieja
Allereerst ome Jan nog van harte met uw verjaardag en Niels is vandaag jarig (daar zit ook een "7" in), dus ook super gefeliciteerd!!!
Wij hebben weer een heerlijk warm weekend achter de rug. Afgelopen zaterdag een gezellige karaoke gehad en zondag een hele drukke dag in de toko! Toine en Eugene leuk dat jullie er weer gezellig waren en helaas nu weer terug naar Nederland, André en Patricia, gelukkig waren we deze zondag gewoon weer open :). Er zijn weer heel wat kroketten en frikandellen verkocht.
Na een drukke zondag begonnen de Chicas ietswat verlaat aan hun weekend.
Maandagochtend moest Suus om 8.45 uur bij de dokter zijn voor een check-up van haar moedervlekken, jaja, de eerste keer naareen dokter hier en ook meteen een afspraak voor de tandarts gemaakt (na 2 jaar niet geweest te zijn, brrrrrrr). Goed na 30 minuten in de wachtrij gezeten te hebben mocht Suus naar binnen. Wat is de klacht? En daarna leek het wel een bandje wat er afgespeeld werd. Goed, de dokter nam toch nog even de moeite om de moedervlekken te bekijken en te voelen, maar het voelde allemaal goed, niets aan de hand. Morgenvroeg even om 8 uur terug om je pies in te leveren en bloed te prikken en dan volgende week de uitslag. Goed, dus de volgende ochtend nog vroeger in de weer. Om 7.50 uur in de rij voor de deuren van Centro Salud die om 8.10 uur open gingen (dat is Nederlandse tijd 8 uur). Iedereen met z'n potje pies naar het laboratorium, daar nog even in de rij voor het bloed prikken,(wat allemaal heel voorspoedig verliep) en om 8.20 uur stonden we weer buiten met de arm van Suus helemaal verwikkeld in de tape, alsof er een hele operatie heeft plaats gevonden. Naar de toko om boodschappen te droppen en daarna naar de ITV, de autokeuring...... ook een eerste keer dat we dit meemaken....... Suus moest in de auto blijven en de instructies van de monteur opvolgen, ze is geslaagd en de auto ook!!! YES! We kunnen weer een jaar rijden met ons Cliootje!!! We zijn helemaal happy!!! Dit moeten we vieren, dus meteen door naar een nieuwe lunchroom in Benimar "Plaza Diferente" en daar lekker een verlaat ontbijt genuttigd, bokkepootje en fudgecaramel na en bij de Hollandse slager nog even een dubbel portie boerenkool gekocht (de laatste voor ons dit jaar).
We hebben de afgelopen dagen lekker gezwommen in het bad van ome Ad en tante José, want het is echt erg warm hier!!! Chico heeft van het stapelbed de pluchehond gepikt die wij van Margit en Niels hadden gekregen. Hij leek er heel lief mee om te gaan, dus oké Chico je mag de hond wel hebben als je deze niet sloopt. Oh, kijk hoe lief hij ernaast ligt te slapen......... (10 minuten later)........ oeps het heeft gesneeuwd in de tuin......... Pluche hondje is dood............ Gisteravond heerlijk gewandeld naar La Mata en daar bij de Italiaan gegeten, in het avondzonnetje.
Vanmorgen was het al 31 graden, lekker te voet naar de toko en ontbijten aan het strand, wat is dit toch heerlijk opstarten!!! Nigel en zijn vrienden zitten hier al een tijdje lekker aan de wodka, hij is hier 5 dagen met zijn Wodkavrienden, dus dat houdt voor ons in dat we extra wodka moeten inslaan :) Super aardige mannen! Vanavond gaan we de meifeesten eens mee openen :), nadat we onze boerenkool gegeten hebben :)
Fijne week. Beso van ons! xxx
Na een drukke zondag begonnen de Chicas ietswat verlaat aan hun weekend.
Fijne week. Beso van ons! xxx
10 Mei 2012 - 15:04
Hanneke S:
Ow wat een heerlijk weer bij jullie.............. Geniet ervan, van de toko en van elkaar!
X -
10 Mei 2012 - 23:11
Marc Van Hilde:
hahhhaha wat een leuk verslag
Gelukkig gaat het hier in hollande anders.
Maar het blijft leuk
gr