woensdag 16 mei - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu woensdag 16 mei - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

woensdag 16 mei

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

16 Mei 2012 | Spanje, Torrevieja

Hallo beste mensen!
Wij zijn weer hard aan het werk en hebben weer een heerlijk weekend achter de rug. Afgelopen maandag de verjaardag van onze zoon. 's Morgens moesten we even naar centro Salud voor de uitslag van het onderzoek van Suus. Dus al om 9 uur in de rij, maar het ging heel vlot en de uitslag was helemaal goed, cholesterol, suiker, etc.... piekfijn in orde!!! Dus Suus denkt nu dat ze gewoon door kan gaan met zoveel chocola eten..... Na deze uitslag gaan ontbijten op een terras met als ontbijt een overheerlijke muffin, mmmmm op de gezondheid van onze zoon :) Verder zijn we redelijk lui geweest deze vrije dagen, lekker in de tuin gezeten, even naar het strand, gezwommen bij Adje, etc.... Vinkie heeft maandag heerlijk gekookt dat begon met een gevulde paprika uit de oven en als hoofdgerecht een lekkere zalmmoot met gebakken aardappeltjes en groenten. Daarna als toet eigengemaakte tiramisu!!! Ja, laat dat maar aan Vinkie over!!! Natuurlijk heeft onze Chico ook cadeautjes gehad, het speeltje was weer binnen de minuut kapot en het lekkers ligt veilig in de kast :)
Gister heeft Suus gekookt... Kaiserschmarrn met veel suiker (want tja haar suikerspiegel was gewoon goed). Daarna nog een lekker stuk tiramisu en daarna een gevulde koek, ja laat dat zoete maar aan Suus over:)
Vanmorgen was het al erg warm en hebben we lekker een ontbijt op het terras genuttigd en om 11 uur zijn de eerste frikandellen alweer over de toonbank gegaan :).
Tot de volgende keer!!! xxx

• 16 Mei 2012 - 12:30

Peetje:

Jullie twee zijn echt ongeloofelijk!!!! Jannet kookt ongeloofelijk goed. Suus snoept ongeloofelijk goed. Chico heeft het ongeloofelijk goed!!!! En zo kan ik nog wel even door gaan. Ik kan jullie melden dat mijn vakantiekilootjes er al af zijn! Maar voor mij geen ontbijt met muffin en gevulde koeken. Vandaag wel taart op want het was Stappendag op school. Veel ouders hadden taarten gebakken en veel ouders hebben meeholpen de taarten te verdelen en .... op te eten. In dat laatste was ik best goed! Maar het was dan ook voor een goed doel: opbrengst Ronald Mc Donald.
    Groetjes van ons allemaal voor jullie allemaal.
    X Peet

• 17 Mei 2012 - 10:40

Kp Te B:

Oh man als ik zo veel zou eten, zou ik op Miss piggy gaan lijken. Dus ik eet iets minder, maar zo wel ff een gin tonic pakken. Je hebt tenslotte wel vakantie om te genieten. Dubai is leuk, maar wel wat saai in je eentje. Tevens hier bloods hot (42 graden). Zo eerst maar ff naar het strand onder een parasolletje.