Woensdag 23 mei
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
23 Mei 2012 | Spanje, Torrevieja
Allereerst Roy hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag!!! 12 jaar geworden en na de zomer al naar het voortgezet onderwijs, het wordt nog echt wat met je :) Verder condolances aan familie van Beurden wegens het overlijden van tante Riet. Ze is rustig ingeslapen en heeft een mooie leeftijd bereikt.
Goed, wij hebben onze vrije dagen weer achter de rug en het was spannend dit keer, want we zijn naar de tandarts geweest, dat was een heel bijzondere ervaring.... Jannet was hier al een keer geweest en heeft maar enkele seconden in de stoel gezeten en toen was de controle gedaan. Dit keer heeft de tandarts er zeker meer werk van gemaakt maar daar waar ze in Nederland wellicht 20 minuten mee bezig zijn, was nu in 3 minuten gebeurd. Tandsteen verwijderen... hij scheerde met z'n apparaat langs alle tanden en raakte ze nauwelijks aan, daarna een flinke reiniging en bleek??? M'n mond vol schuim, kijk maar in de spiegel hoe mooi, tja allemaal schuim, goed, goed, allemaal mooi (mooi? Suus heeft gen mooie tand of kies in haar mond staan!), ja klaar, stoel omhoog (mond nog steeds vol schuim en niet alleen de mond, heel het gezicht zat onder die zooi, dikke lip van het spuiten tegen de lippen, mag ik dat doorslikken? Kijk je moet een kroon, een mooie porseleine, ja goed, je bent klaar! Nou!!! Dat was het, oh effe nog mond spoelen en daarna bij de toiletruimte je gezicht wassen, effe naar kantoor, daar werd op een papiertje geschreven "kroon 182 euro", oke bedankt en adios!!! Bij Vinkie was het precies hetzelfde (die lag inmiddels in een andere kamer met een mond vol schuim). Nou, wij wisten niet hoe snel we er weg moesten en vonden dat we wel en Piña Colada verdiend hadden, dus die hebben we maar gauw ieder 2 genomen bij Bar Carlos :) Pfffff wat een avontuur en nu de vraag of Suus voor de kroon gaat??? Wordt vervolgd!
Afgelopen week hebben we een drukke karaoke gehad, dit hadden we niet verwacht, omdat Chelsea moest voetballen en veel Engelse deze wedstrijd wilden zien. Maar het was super gezellig. Nog tegen 23.30 uur kwamen de buurtjes nog binnen met vrienden, Rudy en Conny die net uit Belgie terug waren en de vrienden van Jo die hier per juni een eigen kroeg beginnen. Ronald ging hier als laatste weg en kwam zondag weer als eerste binnen :)
Afgelopen zondag hebben we een regenbui gehad en hebben we 's avonds aan de laatste boerenkool gezeten, jammie! Jannet heeft met Chico in de tuin gespeeld.... gevolg.... blauw oog! Nee niet voor Vinkie maar voor Chico! Hij liep vol gas met zijn oog tegen de knoop van de flos, moest heel erg janken en had meteen een dik oog. Maar de moeders hebben hem goed verzorgd en na een nachtje rust was er bijna niets meer van te zien gelukkig! Hij zat boven op tafel om daar de weggepakte palmtak op te eten en even later vloog er een plastic zakje wat hij uit de lucht greep en binnen no time in honderdduizend stukken verscheurde, onze pitbull. Oja, we hebben ook nog wat geshopt, wat oranjekleding gescoord (inclusief oorbellen, oranje bril en ketting:) en leuke korte broeken om in te werken, we zijn gaan zwemmen, Sara en Noe op bezoek gehad en een reep chocola in ontvangst genomen, Chico in de zee laten zwemmen. Nu weer hard aan het werk :)
Tante Gonnie en familie veel sterkte in het ziekenhuis, wij denken aan jullie. Dikke knuffel! xxx
23 Mei 2012 - 13:20
Bauk:
Suuske en Vinkie, ook gefeliciteerd met Roy. Ook gecondoleerd met tante Riet. Ik hoorde al gisteren van Peet dat het niet goed ging.
Geniet maar lekker (tussen het harde werken door) van het weer.
P.s. wat is jullie kind fotogeniek zeg!!!! :) -
23 Mei 2012 - 13:46
Nadia:
Proficiat Petra en de hele familie met de verjaardag van Roy. En gecondoleerd met tante Riet. Hoe dubbel kan het leven zijn!
Tja, Vinkie, waar zijn de foto's van het gezicht vol met schuim? En de kroon komt goed, ik sponsor jullie,
Dikke kus Naadje -
23 Mei 2012 - 23:50
Marc Van Hilde:
hallo lieve nichten,
Bedankt voor jullie lieve kaartje
Gonnie wordt vandaag om 14.00 uur bediend, neen niet door jullie maar op de intensive care
Vrijdag is er een gesprek, en dan weten we meer over het te voeren beleid.
Geniet maar lekker.
Lieve groeten vanuit een broeierig gool
Marc