zondag 27 mei - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu zondag 27 mei - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

zondag 27 mei

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

27 Mei 2012 | Spanje, Torrevieja

Na al het slechte nieuws gelukkig ook wat goed nieuws. Mark, Masha en Tijn, super gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon/broer Wout!!! Wat een knapperd is het toch! En zooooooo jammer dat we niet meteen effe op de beschuit kunnen komen (en die hebben we hier ook niet), dus dan doen we er maar weer een borrel op :) En Rich gefeliciteerd met je verjaardag!!! Ook daar nemen we een borrel op (en dat privefeest houden we tegoed!!!) Zo komen Rosa en Rabby, daar krijgen we ook altijd een borrel van dus het begint weer goed :)
Goed, we zijn alweer bijna aan ons weekend begonnen (en nee we zijn nog niet aan de borrel). Rob en Christel zijn weer in town, de vrienden van Ronald en Maria zijn over en hebben ook al een keer op ons terras gezeten (en die kunnen drinken!). We hebben onze buurman steun gegeven door af en toe een verse jus te brengen, want hij heeft het zwaar met al dat gefeest, hahaha, het is hem aan te zien, zijn oogjes staan 's morgens niet zo ver open......Willie en Collet zijn er weer, Shirly met haar broer, John de stokman, de DYC mensen (sorry we weten niet al de namen), in ieder geval weer veel volk dat ook allemaal bij de karaoke is gekomen. Evert en Mieke zijn weer terug en zo ook John en Valery (we zijn door hen uitgenodigd om volgend jaar bij hun verjaardag te zijn), het afscheid viel vooral Valery erg zwaar.
Afgelopen vrijdagavond zijn we gezellig met Rob en Christel bij Perla Roja gaan eten (in Rojales). Andre wat heb je weer lekker gekookt voor ons!!! Het was helemaal top!!! Onze hond vindt het overdag duidelijk warmer en is dan wat luier, wat betekent dat zijn pitbul-agressie er nog meer in de avond uitkomt, hij zet dan echt zijn boevenkop op en dan ben je nergens veilig!!! Hopelijk zijn Wies en Carla hierop voorbereid, want zij zullen de komende week het doelwit zijn voor hem :)
Wij gaan onze laatste uurtjes nog even werken. Nancy en Jakke zitten nu gezellig bij ons en ook Sjors en Victoria zijn aangeschoven.
Veel groeten van ons! xxx

• 27 Mei 2012 - 13:52

Peet:

Fijn weer wat leuke berichten te horen. Masha, wat een knappert is het weer! Kan ook niet anders met zo'n man als Mark!!!! Thijn zal nu wel een trotse grote broer zijn!!! Super gefeliciteerd allemaal!!!! En dan Rich, Ik heb je er weleens beter op de foto zien staan! Maar als je weer een jaartje ouder wordt moet je ook meer uit de kast halen om er goed uit te blijven zien, zeker als tv persoonlijkheid! Van harte gefeliciteer Rich, vanavond een trappist met grenadine op jouw gezondheid. En Li, gefeliciteerd met je knappe zoon!
    Gisterenavond discofeest gehad met 20 kids van 11/12 jaar. Het was super leuk geweest. We hadden de woonkamer omgetoverd in een disco en de hele buurt heeft kunnnen meegenieten. Nu ben ik ook wel toe aan een "relaxbehandeling". Het is hier zonnig en het zwembadje staat al klaar dus .... hasta la vista Chicas en geniet van de vrije dagen met Carla en ons mam! XXX Peet

• 28 Mei 2012 - 10:00

Richard:

Peetje bedankt!!!!
    Chicas bedankt en Li natuurlijk helemaal bedankt!! Er is geen mee-eter meer te vinden en het was supergezellig! Sis en Suus, we laten jullie nog wel even weten wanneer we richting de Zwaluwhoeve gaan, ook helemaal fijn! In nederland is het inmiddels Spaans weer dus ik kan me nu nog beter voorstellen wat heerlijk het elke dag moet voelen om met een zonnetje op te staan. Geniet ervan Chica's, lekker knallen deze zomer en dan straks in de winter weer wat rustiger. Dat prive feestje van ons houden jullie zeker tegoed! Dikke zoen