zaterdag 9 juni 2012 - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu zaterdag 9 juni 2012 - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

zaterdag 9 juni 2012

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

09 Juni 2012 | Spanje, Torrevieja

Allereerst de felicitaties voor de vader van Suus die afgelopen woensdag jarig was, Marc vd Vrande die afgelopen donderdag jarig was en Lia (de moeder van Jannet) die vandaag jarig is! Allemaal van harte gefeliciteerd en dat we er een borrel op gaan nemen of al hebben genomen is overbodige info :) We hebben het geboortekaartje van Wout ontvangen, erg leuk!
Ook al zenuwachtig voor vanavond??? Wij zijn er al bijna klaar voor, de oranje vlaggetjes van Wiesje hangen in de toko, onze oranje outfit ligt klaar, de Chicas sluiten vanavond lekker vroeg en gaan dan het centrum in om op groot scherm te kijken en dan gaan we die borrels nuttigen van alle verjaardagen :) en natuurlijk voor de overwinning van Hollanda!
Het is hier nu elke dag zo'n 35 graden, dus we kunnen langzaam gaan wennen aan de zomermaanden.De avonden zijn heerlijk en we zitten regelmatig tot laat een potje te kaarten. Als we thuis komen van het werk jumpen we nog even in het zwembad van Adje, 's morgens ontbijten we lekker in de schaduw op een terrasje. Hoe lekker is het leven hier en hoe kunnen we ooit weer wennen aan het klimaat in Nederland??? Wat minder leuk is is het ongedierte wat met deze warmte zich ook weer snel verspreid, brrrr..... Donderdagavond een ware kakkerlak-klopjacht gehad. We hadden er maar liefst 5 in huis!!! En niet de meest kleine! Vinkie neemt de taak op zich om deze beesten te vangen en Suus vangt dan de eventuele kippen of vogels die binnen komen :)
We hebben weer veel leuke gasten gehad afgelopen dagen. De broer van Michelle is er met zijn familie, de moeder van Nigel, de Engelsen die vorig jaar bij ons hagelslag hebben gegeten en waarvan de kinderen (Lewis en Grace) nu niets anders willen, maar in Engeland is het niet te krijgen en koopt moeder decoratiechocola (wat veel te duur is). Dus wij hebben een pak hagelslag voor hen geregeld en dat werd erg gewaardeerd.
Gisteravond wederom naar een opening van een bar in La Torreta geweest, dit keer van een Engelse. Het was erg druk en er was leuke muziek. Even een drankje gedaan en daarna met hond naar Los Locos om daar nog iets lekkers te nuttigen.
Vanmorgen kwam Ton uit Nijmegen alweer met zijn motor langs, Azmat is geweest, het 9e zit er nu, dus effe lekker kletsen.....
Lieve mensen, fijn weekend, veel kijkplezier vanavond en tot snel! xxx

• 09 Juni 2012 - 20:15

Mama En Carla:

Hallo Kakkerlakke-vangers.

Neem maar gerust een borrel minder, want ze hebben verloren die Hollanders!!!
    Genieten jullie maar van de 35 graden, want hier is het verrekkes koud en Carla heeft zelfs een dikke trui aan.
    Hopelijk blijft het morgen droog want Petra moet trommelen bij bosvreugd. Daar is vanalles te doen van 12.00 uur tot 22.00uur. De opbrengst is voor een scholen project in Burkina Faso.
    Er treden 18 groepen belangeloos op.
    Morgen vroeg gaan we eerst naar Weelde voor de verjaardagen.
    Nog een dagje werken en dan hebben jullie ook weer lekker week-end.
    Dames geniet er van en wij tellen ook de dagen om maar weer vlug naar Torrevieja te komen!

• 09 Juni 2012 - 21:08

Peet:

Hola chicas y mucha suerte con las cucarachas!!!!
    Getverderrie wat een joekels!!! Vinkie....ik zal je nooit meer pesten met kippen of vogels.....als je alle kakkerlakken in het huisje maar vangt!!!!! Want anders gaat Peetje deze zomer in het koepeltentje slapen in plaats van in het huisje. En die nep torren en kakkerlakken waar jullie me altijd mee pesten moeten ook het huisje uit!!! Die zijn niet van echt te onderscheiden (zeker niet na een medio litro de sangria) ik krijg er nu al de kriebels van.
    Geniet van de vrije dagen en tot over een week of 5!
    x Peet