Vrijdag 22 juni 2012 - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu Vrijdag 22 juni 2012 - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

Vrijdag 22 juni 2012

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

22 Juni 2012 | Spanje, Torrevieja

Holaaaa!!!
Hopelijk is het weer in Nederland een beetje beter aan het worden??? Maar troost jullie..... wij zitten ook binnen...... niet vanwege de regen maar omdat het buiten gewoon te warm is :) In het zwembad is het goed vol te houden en in de schaduw op het terras met een pina colada ook, zolang je maar niet teveel inspanning levert en dat doen we dus ook maar niet :)
Jammer , jammer van afgelopen zondag, even de hoop dat Nederland er inderdaad een paar zouden scoren, maar helaas...... voor ons nog leuk om Spanje te volgen, maar de echte spanning is er nu voor ons ook vanaf!
Afgelopen maandag, na het ontbijt bij Los Locos, naar de kapper geweest (weer een keer naar Maaike van Hairpoint), super geknipt!!! We zijn eindelijk weer eens helemaal blij! Dank Maaike!!! 's Avonds voetbal in het centrum gekeken, effe wat geshopt.
Dinsdag tijdens het ontbijt stond er allerlei politie voor de deur. Er waren wat indringers geweest bij Gerard in de tuin. De jongens hadden lege tassen bij zich en waren deze waarschijnlijk van plan te vullen, maar ze werden op tijd gesnapt. 's Middags gezwommen en 's avonds nog naar La Mata met de hond. Chico heeft zich heerlijk vermaakt met andere honden op het strand, hij was bekaf. Wat hebben we toch een heerlijk kind die een "vrije opvoeding" of misschien meer richting Maria Montessori??? Even voor de docenten onder ons....... Ons kind geeft nl zelf aan waar hij aan toe is, als hij ons pootjes komt geven weten we dat hij iets lekkers wil en wanneer hij ons uitdaagt met zijn blaf en pitbullhouding, is hij toe aan een spel met ons. Hij heeft een natuurlijke, noodzakelijke drang tot zelfontplooiing. Opvoeding moet onderkennen wat de behoeften van Chico op een gegeven moment zijn en daarop inspelen door de juiste omgeving en materialen te bieden. Dat doen we best goed dacht ik zo! Onze dagen waren weer heerlijk!!!
Goed, afgelopen woensdag is Ton de bakker nog even op de koffie gekomen, Jan en Tineke zijn er weer, de moeder van Maria (Margareth) met een vriendin, vriend, zus en zwager, Fred en Gertie (vrienden van Sjaak en Trees), ook zo'n heerlijk stel, Sas en Ron, Edje... Ze zijn met z'n allen ook gister geweest en we hebben super veel lol gehad met een dame die nogal bloot gekleed was en op ons terras kwam zitten (eigenlijk had ze niets aan behalve haar string). We hebben de mannen even laten genieten en toen is Vinkie gaan zeggen dat ze echt iets aan moet trekken en een bikinitopje alleen is niet genoeg (gezien de maat van haar voorgevel..... daar hebben ze denk ook geen topjes voor...... We zullen jullie de foto's besparen, tja want we zijn toch ook wel discreet :) Goed, de temperatuur bij de mannen was in ieder geval aardig gestegen. Deze dame ging ook telkens naakt het water in en vergezelde elke man die ze tegen kwam, ook onze Ier van 75 jaar, och germ die man wist niet waar hij het had en heeft de dame weer bij zijn schoonzus achtergelaten en is hem zelf gepeerd. Jullie snappen dat wij allemaal op het terras enorm veel lol hebben gehad :) En dit met een temperatuur die tegen de 40 graden liep gister!!! De moeder van Nigel kwam ons gister nog gedag zeggen, John en Sandra zijn er weer, allemaal erg gezellig! Na sluiting zijn wij nog even naar Bar Carlos gelopen om daar een cocktail te drinken, pffff.... en toen met de cocktail in de benen nog naar huis, wetende dat het gisteravond nog steeds erg warm was!!!!
De avond verder weinig meer ondernomen, voetbal gekeken met arrogante Ronaldo die denkt dat hij de enige is die de zegen binnen haalt...... Vandaag begon een stuk rustiger, maar we verwachten zo onze vaste klanten weer......
Fijne dag en alvast een fijn weekend!!!

• 22 Juni 2012 - 11:13

Bauk:

Hej meiden,
    wat weinig foto's, jammer hoor :(!!! Wel spannende verhalen. Ik heb liever de zon van jullie dan de regen van Nederland hoor! Het mag wel eens zomer worden in Nederland. Jullie werkze dit weekend en tot het volgende verslag. Liefs Bauk