Drukke chicas!
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
09 Augustus 2012 | Spanje, Torrevieja
Oke geen uitgebreid verslag, want de Chicas zijn echt heeeeeeel erg druk. Ons leven bestaat nu echt uit hard werken :) en ontbijtjes buiten de deur (en ook de borrel 'snachts :) We hebben een ontbijt samen met Marielle en Peetje gehad en zijn ook 2x bij Petra en Jac gaan ontbijten. En Wiesje en Carla, jullie kunnen hier een voorbeeld aan nemen..... de lat ligt hoog in September!!! Petra, Jac en de kids zijn alweer op de terugweg (of nog net niet), Peer en Cynthia zijn net aangekomen en verder is het ongelofelijk hoe snel de tijd voorbij gaat! Frans en Constance die hier 5 weken geweest zijn, zijn alweer weg en ook Rose en Rachel zijn weer terug in Engeland. Maria, Gary zijn met een groep van 8 gearriveerd en hebben al heel wat besteed en zo zijn er nog veel mensen op te noemen die we, soms na een jaar, weer hier tegenkomen. Ons terras zit elke avond stampvol, allemaal leuke mensen (veel Spanjaarden) en nu zit zoals elke donderdag de schildersclub binnen te schilderen! De schilderijen worden steeds professioneler!
Lieve mensen, helaas een wat beknopt verslag, terwijl we zoveel leuke dingen meemaken, maar geen tijd het allemaal te benoemen..... Veel liefs van de hardwerkende Chicas, de zingende, dronken advocaat (ging gister op z'n plaat), pitbull Chico, de monsterkids, stiekemrokende niet-spenderende Nederlandse, de 6x voor ijsklont laten lopende Spaanse, de Russische familie die met handen en voeten duidelijk maakt wat ze willen eten en drinken, de familie gips waar Suus elke dag het jongetje van naar het strand draagt, de 80 verschillende koffieSpanjaarden, Marilo en Jose die hier zijn verjaardag hebben gevierd met 12 man (was echt super!), de buurman waarmee we over 21 dagen de champagne openen!!! De zus van Colet die op de laatste avond nog haar ticket bij ons uit wil printen, terwijl we ons te pletter werken met een volle toko, maar ze had wel super lekkere chocolade voor ons en de kids een leuke tekening met brief (erg lief!), Rose en Rachel waarvoor we de lakens hebben gewassen (tja hun machine is kapot gegaan), de omkleedmadam die hier elke dag zich om komt kleden (tja je gaat naar het strand maar vergeet je zwemkleding aan te doen ofzo???, ach ze koopt wel iets, de bitterbalspanjaarden die per twee bitterballen bestellen (waarom niet gewoon een bord van 12????), maar nogmaals..... allemaal erg leuke mensen en wat hebben we toch een leuke job :) Dit weekend verwachten ze veeeeeeel warmte, dus dat wordt zeker boven de 40 graden....... Misschien hebben jullie een beetje een idee wat we hier meemaken, misschien gaat dat Dos Chicas boek er nog wel komen :)
Heel veel liefs van ons!!!
ps, foto's van dit reisverslag komen 1 voor 1, maar vanavond staan ze er allemaal wel op!!!
09 Augustus 2012 - 21:24
Dos:
lieve dames,
succes met het harde werken!!!!!! xxxx uit breda -
13 Augustus 2012 - 09:18
Bauk:
Wel wennen die nieuwe site!! Leuk om te horen dat het zo druk is in de toko!! Werkze!!! xxx Bauk -
15 Augustus 2012 - 02:00
Marc Van Hilde:
hallo dames,
Laat het lekker druk zijn, dat is een goed teken
De weersverwachting voor hier is prima.
werk met zin
gr