September 2013!!!
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
02 September 2012 | Spanje, Torrevieja
Goed, we hebben weer wat meegemaakt. Buiten het feit dat we gewoon elke dag hard werken, het de laatste augustusweek wat rustiger was, de karaoke gister weer druk bezet was met onze verrassingsvisite Jannie en Jack, Peer en Cynthia alweer van hun laatste dag aan het genieten zijn en deze vakantie ook niet snel zullen vergeten....... Ja, daar hoort een verhaaltje bij........
Peer en Cynthia (ik zal kort proberen samen te vatten) hebben onze auto effe geleend, nemen netjes de autosleutel mee, sleutel van de garage en een zakje met alle autopapieren en leveren aan het eind van de dag in: sleutel auto en sleutel garage! Wat missen we in dit rijtje??? Tja het hele mapje autopapieren met alles erop en eraan...... donde esta??? Geen idee........ Peer heeft het mee uit de auto genomen, is ermee naar Cynthia gelopen en vanaf daar elk spoor bijster...... En dan leven we in een land van Spanje waar niemand schijnt de weten wat je dan precies moet doen en naar welke instanties je allemaal moet gaan..... Het heeft ons 2 weken van belletjes gekost en uiteindelijk konden Peer en Cynthia met "autorisatie" het allemaal regelen. In Alicante aangekomen bleek een kopie van Sus haar paspoort niet goed genoeg, dus volgende dag weer terug met alle originele documenten en daarna nar de keuring..... Het rare is, die auto is net gekeurd (2 maanden terug) en was ook goed gekeurd, tja je raad het al, deze keer wordt hij niet goed gekeurd, teveel uitstoot. Oke klein probleempje.... Peer en Cynt lossen het wel op, kopen zo'n flesje, in de benzinetank erbij, effe flink gassen, door naar Elche even winkelen.... oeps allerlei lampjes gaan branden, stotteren..... PECH! Oke, roestig blijven, motor even af laten koelen, vloeistoffen bijvullen, constateren dat er een hele slang onder de motorkap loshangt die nergens ingestoken kan worden en gauw terug, ongekeurd naar de garagebox van Dos Chicas.
Dan komt hier de buurman om de hoek kijken, onze fietstechnicus, maar eigenlijk motormechaniek...... Eerst even champagne drinken en proosten dat de maand september is begonnen en veel Spanjaarden weer terug gaan en dan (wat biertjes en champagne later) effe naar onze mobiel kijken. Ronald doet de motorkap open en zegt: " dit is interessant, hier mist 'm iets, hier is een groot onderdeel weg, ik weet het, het is het luchtfilter!!!" Dat hele onderdeel missen we!!! Dat moet gewoon gejat zijn! Goed, ik zou het kort houden, de auto moet nog steeds gekeurd worden, de papieren zijn daarna in de maak en onze auto moet naar de garage voor een luchtfilter. Ach, het is weer eens wat anders dan terrasjes uitzetten en het serveren van koffie, bier en bitterballen :)
Afgelopen week 2 pakketjes gehad van Lia en Nadia. Lia heeft hele leuke shirts opgestuurd, boeken en Vlaardingse koekjes van Gonnie en Nadia heeft weer een heel pretpakket verzonden met allerlei lekkernijen, waarvan de marsjes al meteen dezelfde dag op waren, de spekjes en drop al open zijn en we al de bodem zien van de pot speculoos. Jammie, jammie!
Vandaag weer een fleskuh champagne geopend met Ronald en Maria om de nieuwe maand in te luiden, Ronald en Maria bedankt! Veel Spanjaarden komen afscheid van ons nemen, dit zijn dan ook de leuke Spanjaarden die nog best wat langer hadden mogen blijven :)
Het weer is duidelijk minder warm, wat erg fijn is, want de temperatuur is nog rond de 30 graden, de avonden wat koeler en wat meer wolken. Er wordt al dagen regen voorspeld, maar dat blijft tot nu toe nog uit. Als het gaat regenen, zullen wij een regendansje maken, misschien wel met Wiesje en Carla :)
Lieve mensen, fijne week weer! Dikke kus van ons! xxx
02 September 2012 - 21:28
Petra:
Lieve Suusku,
Hoop dat je een leuke verjaardag hebt gehad, ook al moest je werken. De kadootjes zijn bijna onderweg, ik breng ze morgen persoonlijk naar het vliegveld. Succes met alles, ook met de chicasmobiel.
Tot snel
XXXPeet -
02 September 2012 - 23:42
Marc Van Hilde:
Hallo dames,
Het blijft wennen aan deze nieuwe opbouw van de site, maar het gaat nu beter.
Morgen sturen we weer een delegatie van Beurden naar Torrevieja.
Weet zeker dat ze goede klanten zullen zijn.
Suus, nogmaals proficiat met je verjaardag.
Hilde komt samen met een collega, lees vriendin, de eerste week van october naar Spanje.
Groeten aan iedereen, XXX Marc -
03 September 2012 - 09:34
Bauk:
Hey Dames,
Ik heb Suus nog een berichtje gestuurd voor haar verjaardag op 1 september. Wat blijkt, verkeerd telefoonnummer............Heb Peet nog een smsje gestuurd voor het nieuwe nummer, maar heb niets gehoord Peetje :)!!! Maar Suusje alsnog via deze weg van harte gefeliciteerd. Misschien kunnen jullie het goede tel.nr even doormailen. Dat is wel makkelijk.......:) Wat een verhaal met Cynthia en Peer. Jullie maken het ook weer mee hè!!! Hier gaat alles z'n gangetje. Vanaf woensdag ga ik 1 dagdeel in de week vrijwilligerswerk doen met paarden en gehandicapten dus ben benieuwd. Verder werk ik nu 3 dagen in de week in kader van mijn reïntergratietraject. Nou ik ga hier verder..............weer aan de slag. Tot het volgende verslag! Groetjes Bauke -
04 September 2012 - 23:05
M&M En De Mannelkes:
Hai hai,
Lieve lieve lieve Suus, nog van harte geVEELiciteerd! Oh man, schaam schaam, geen kaartje.... we dachten de avond voor je birthday nog aan je en hoopten dat er ook een greetz in spain zou bestaan, maar niks hoor.... alsnog van harte, het is gemeend! As you know.
Zeg eh... waarom heet dees stukske trouwens september 2013??? Lees ik daar nu al drie keer overheen of wat?
Nou, dikke zoenen.
Mark en Masha en de mannekes -
04 September 2012 - 23:05
M&M En De Mannelkes:
Hai hai,
Nou, dikke zoenen.
Mark en Masha en de mannekes