Dinsdag 18 september - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu Dinsdag 18 september - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

Dinsdag 18 september

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

18 September 2012 | Spanje, Torrevieja

Oooohhhhh jeeeeee wat vliegt de tijd, alweer een week geleden dat er een verslag is geplaatst, alweer de laatste dagen van Wiesje en Carla en alweer nieuwe visite… An en Cock!!! Wat een gezelligheid!!!

Afgelopen vrijdagavond voor het eerst weer eens tv gekeken in het huisje, The voice of Holland!!! Jee, ons leven begint weer steeds normaler te worden , hahahaha. Zaterdag een super drukke en gezellige karaoke gehad en afgelopen maandag An en Cock van het vliegveld gehaald. Wies en Carla hadden de eer om even op onze zoon te passen, zodat wij met die andere twee mutsen even konden lunchen. Super leuk natuurlijk om elkaar weer te zien en Roos jammer dat jij er niet bij kon zijn (dat was anders een leuke verrassing geweest!).

An en Cock hadden voor ons een heerlijke fles Vieux meegenomen en, jawel, een grote zak pepernoten!!!! En natuurlijk ook wat lekkers voor Chico! Alles is al geopend natuurlijk J ’s Avonds gezellig thuis aan de tapa’s en daarna in het centrum lekker wat gegeten.

Rich bedankt voor je kaart (dit keer gemeend!) en ook Chantal thanks! Ronald bedankt voor de lekkere koekjes die je met ons hebt gedeeld J Morgen zelfde tijd, zelfde doosje???

Wij gaan morgenvroeg bij Palomas ontbijten en An en Cock zijn ook uitgenodigd, dus….. vroeg ons bed uit en vroeg is voor de Chicas 8 uur!!!! Niet te doen eigenlijk, maar voor wat gezelligheid hebben we dat echt wel over J Wij hebben zojuist een lekkere milkshake, ijsco en muffin op (als toetje) en zo op tijd naar bed anders trekken die Chicas dat morgenvroeg niet ;)

Lieve mensen, wij komen in de loop van deze week nog met leuk nieuws, dus (en nee, wij zijn niet zwanger en nee ook nog geen gezinsuitbreiding) check ons op tijd!!!

Dikke kus! xxx

• 18 September 2012 - 23:35

Kathy:

Wat vind ik het toch leuk jullie berichten steeds te lezen. Misschien eens over denken om het in een boekvorm uit te brengen. Zou een dikke pil worden. Ben benieuwd wat jullie nieuws is. Groetjes uit Tilburg

• 19 September 2012 - 21:32

HildeVrande:

Nou kom maar op met dat leuke nieuws! Ik ben heeeeeel benieuwd.

• 20 September 2012 - 08:55

Yvonne En René:

leuke fotos weer,en we komen nog langs voor we helaas weer na huis moeten