Chicas in relax stand!!!
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
29 September 2012 | Spanje, Torrevieja
Vorige week zaterdag het vertrek van Wies en Carla en de laatste karaoke gehad. De tent zat helemaal vol en het was een erg gezellige avond met dank aan Jannie voor het speciale lied wat ze voor ons heeft gezongen!!! Onze vaste karaoke-klanten zijn druk in de weer om een andere leuke zaterdagavondstek te zoeken.
's Maandags hadden we onze laatste vrije dag (tja tijdens een werkweek dan:). We zijn met An en Cock gaan lunchen op Playa Flamenca en 's avonds lekker van de plaat gegeten. En toen nog maar 3 werkdagen...........
Onze laatste Dos Chicas-dag, de dag dat de familie van Suus ook weer naar huis ging ..... een bewolkte sobere dag......... maar gelukkig nog gezellige klanten die ons nog een bezoek wilden brengen. An en Cock kwamen op de fiets, besloten maar 1 sleutel van een slot mee te nemen, maar laten ze nu net het verkeerde slot eromheen doen, tja en dan is het een beetje lastig om dat slot weer open te krijgen.... slot 1 met sleutel 2??? Nee dat gaat echt niet. Daar stonden die mutsen dus (zouden zo op pad kunnen met Wies en Carla), maar gelukkig was daar heldere Vinkie..... schroefje los draaien, stang eruit en hop slot eraf! Tja, weten we meteen hoe makkelijk die fietsen weg te jatten zijn! Margit en Niels, het zijn trouwens jullie fietsen, komen echt super van pas en worden goed benut! Goed, die laatste werkdag...... we sloten rond 19.00 uur de deuren en zijn nog tot laat bezig geweest met ruimen en poetsen.
Vrijdags weer op tijd in de toko, leveranciers ontvangen die hun koelingen op komen halen en vooral veel ruimen, poetsen en overhuizen. Huisje van Chico bij de vuilnis gezet, snik (maar was al wel na 15 minuten weg), dus daar mag een ander hondje gebruik van maken. We hebben al bedacht dat het volgend huisje voor Chico wordt ontworpen door vinkinterieurontwerp.nl en dan willen we er 1 met kantelkiepramen en rolgordijntjes!!! Het weer was nog triester dan de dag ervoor, sterker nog, het kwam met bakken uit de hemel! Eindelijk water voor het droge Spanje, maar kan dat niet een beetje gedoceerd??? Goed, An en Cock zijn al naar het nieuwe winkelcentrum geweest in La Zenia, net opgeleverd project en lekt nu al als een mandje!!! Tja en dan ben je daar, maar hoe terug als de wegen veranderen in rivieren??? Kun je dan nog een taxichauffeur vinden die zo gek is??? Onze privechauffeurs durfden het niet aan, maar gelukkig was er een taxi die er wel wat in zag om die 2 hulpbehoevende dames te helpen. Wij waren de hele dag flink aan de poets, tot 21.00 uur en daarna om het goed af te sluiten een etentje met An en Cock. Om 21.30 uur bij het restaurant afgesproken, dus snel naar huis en nog met de hond lopen en dan.... omkleden.... Dat lijkt iets eenvoudigs, maar voor ons inmiddels bijna onmogelijk! Je kunt je nl niet voorstellen hoeveel dozen, kratten, zakken en koffers we in huis en in de garage hebben staan. Tja en vindt daar dan maar even wat tussen wat je aan kunt...... dus gewoon weer hetzelfde setje..... en schoenen? Waar zijn die??? Geen flauw idee..... Maar het eten was lekker en super gezellig. We waren bekaf en hebben vannacht geslapen als roosjes en ooooooooh wat was het vanmorgen lekker wakker worden!!! Werkeloos, vrij, heerlijk!!!
Vandaag een heerlijk dagje met An en Cock, zonnig, gezwommen, geluncht, taart gegeten en zo aan de gourmet. En wat nu zo leuk is??? Morgen hebben we nog een vrije dag :)
Maandag is het 1 oktober en is de toko officieel niet meer van ons. Veel mensen stellen ons de vraag wie de opvolgers zijnen wij beantwoorden dat dat erg vaag..... Het is waar dat we onze toko hebben verkocht aan een groot Spaans bedrijf, maar welk bedrijf is dat dan en hoe zit het nu precies??? We zullen dit maandag aan jullie onthullen!!! Wordt dus vervolgd!!! Intussen gaan wij ontzettend van onze vakantie of ja, vakantie? Van onze vrijheid genieten! We houden jullie op de hoogte!
Dikke knuffel van ons!
30 September 2012 - 01:08
Marc Van Hilde:
Nou knap hoor, en goed geregeld, dat jullie op deze jonge leeftijd al "binnen "zijn.
Goed naar je vader gekeken Suus.
Pas goed op onze Hillie en haar vriendin, ze komen as maandag Torrevieja onveilig maken.
Succes verder met alles wat jullie gaan ondernemen, maar eerst genieten van een welverdiende vakantie.
groeten XXX Marc -
30 September 2012 - 13:48
Karin P:
Sportzaak? -
30 September 2012 - 13:53
Richard Vink:
In plaats van relaxen zou ik maar even heel hard gaan werken om geld te verdienen voor dat nieuwe hok voor Chic, VINK interieurontwerp is niet de goedkoopste heb ik gehoord ;-))
30 September 2012 - 14:54
Yvonne En René:
Geniet eerst lekker van jullie niks hoeft alles mag periode,en wie weet waar jullie dan zomaar uit het niets tegen aanlopen .We lezen het wel,en toch wel een beetje benieuwd wat jullie ons maandag te vertellen hebben over de nieuwe eigenaars -
30 September 2012 - 14:54
Yvonne En René:
30 September 2012 - 20:21
Nadia:
Geniet er maar lekker van ! ; ) -
01 Oktober 2012 - 12:13
Kathy:
Lieve meiden
Wat zullen jullie de toko en de mensen daar gaan missen. Maar meer zullen de mensen daar jullie gaan missen jullie gezelligheid en spontaniteit.
Maar jullie zijn weer klaar voor een nieuwe uitdaging ben benieuwd wat, wanneer en waar deze gaat plaats vinden.
Geniet er eerst maar lekker van hebben jullie dik verdient.
01 Oktober 2012 - 13:21
Hanneke:
Heel veel succes met jullie volgende stap!
X -
01 Oktober 2012 - 23:52