De relaxte Chicas - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu De relaxte Chicas - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

De relaxte Chicas

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

18 Oktober 2012 | Spanje, Torrevieja

We weten niet of we al bestand zijn tegen de temperatuur van Nederland, alhoewel we al wel regenlaarzen hebben gescoord!!! En we behoeven ook nog wat training voor wat betreft het op tijd opstaan...... Suus wordt tegenwoordig pas wakker als ze 9 uur geslapen heeft en kan dan nog haar bed niet uit en Vinkie??? Die ronkt gewoon door tot iemand haar wakker maakt, gebeurt dat niet, dan slaapt ze overdag ook gewoon door :) En die joekel van ons........ die past zich wel heel gemakkelijk aan en ligt ook altijd nog met kleine oogjes te slapen als we de huiskamerdeur open doen.
Vandaag geen zon en dat hadden we ook een beetje gehoopt, want de dagen zijn nog zo warm en dan onderneem je werkelijk niet veel met die zon en strand je al snel op een zonnebedje of op een terras en voor je het weet heb je dan weer een borrel in je handen ........... Dus vandaag gaan we lekker actief zijn en een heel eind met de hond wandelen!
Afgelopen zaterdag zijn we met de Wodkaboys uit Wales gaan eten bij de Chinees, erg gezelig en erg leuk om de jongens nog eens gezien te hebben. We zijn natuurlijk van harte uitgenodigd in Wales en daar moeten we eigenlijk ook gewoon een leuk reisje van maken, wie weet......
We komen dagelijks heel veel bekenden tegen, dat is wel erg leuk want veel mensen wisten ook niet van ons vertrek en daar hebben we dus geen afscheid van kunnen nemen: Jan en Tineke, Sandra en John, Peter en Judy. Gaan we even bij Tedy ontbijten komen we Mari-paule tegen en ook de geitenkaas mensen. Met Rosa en Rabby zijn we wat gaan drinken bij Martini's, erg lachen natuurlijk en komen we daar ook nog Willy (de Ier) tegen die aanschoof. Rabby had voor ons weer chocola meegenomen. Volgende week gaan we met hun en ook met Maria en Gary naar de karaoke van Paul!!!
We zijn inmiddels naar de dierenarts geweest met onze zoon. Hij bleef maar bijten, kraben en likken aan zijn huid en we hebben echt al vanalles geprobeerd. Het lijkt echt een allergie te zijn. Hij heeft weer een injectie gekregen, maar dit keer eentje die 3 weken moet werken om hem jeukvrij te houden. De dierenarts gaf aan dat het de hond in Nederland beter zal vergaan. Het is hier deze zomer te heet geweest en nog steeds is de zon erg sterk en zal de hond reageren op iets wat hier in de lucht hangt. Koelte zal hem goed doen. Hopelijk werkt dat bij ons ook :) We worden ook werkelijk gek van de vliegen hier! Gatver, je kunt niet fatsoenlijk buiten in de tuin liggen of je bent omringd door vliegen (en nee, dat ligt niet aan ons!). Misschien gaat het nu veranderen nu de nachten wat koeler worden en de ochtenden wat frisser zijn.
Tja en die luie dagen van ons ( alhoewel we echt wel druk zijn met allerlei regeldingen) dat brengt natuurlijk ook weer een minder leuke berichtgeving met zich mee op de weegschaal :( De kilo's zijn weer terug, dus tijd om weer met van alles wat minder te eten (en drinken misschien).
Wat betreft onze terugreis nog weinig nieuws. We houden jullie op de hoogte!!!
O jee, de zon komt door, daar gaan we weer........... :)
Veel liefs xxx

• 18 Oktober 2012 - 13:24

Bauk:

Nou meiden jullie zijn goed voorbereid op het slechte weer zo te zien.........Het weer in Nederland is regenachtig, maar in het weekend wordt het wel 21 graden als ik het goed begrepen heb!! Hebben jullie al huisvesting?! Als ik iets hoor dank ik aan jullie, maar op dit moment zou ik het niet weten.

Fijn dat jullie nog lekker afscheid kunnen nemen van iedereen daar, zo ook wel dubbel zijn denk ik!!! Ben benieuwd wat jullie plannen zijn voor de terugreis. Ik lees het wel! Dikke x Bauk