Dag 21 zondag 18 april
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
18 April 2010 | Spanje, Torrevieja
Vanmorgen was het dan zo ver.... Churrosdag!!! Na het ontbijt lekker richting het strand gewandeld en ons daar tegoed gedaan aan een zak churros, die we heerlijk bij de rotsen op hebben gegeten.
In de middag zijn we even naar de Indische markt geweest in Los Arcos, waar we konden genieten van lekkere hapjes, drankjes en jawel...... gezellig dansen met z’n allen! Was wel aardig om te zien, zeker omdat de gemiddelde leeftijd zo rond de 60 lag Een grote opkomst en een boel gezelligheid! We kwamen er Anton, Gerard en Joke tegen en het leuke van zulke bijeenkomsten is dat je er snel contacten legt. Wij zijn naar huis gegaan met een stukje spekkoek! Jawel jullie lezen het goed... “ een stukje” ....... Nondejukus we hadden diejun hele koek wel opgekund, wat ontzettend lekker!
Daarna even met de auto richting Guardamar gereden, even gewandeld en thuis een heerlijk diner bereid. Morgen weer ons weegmoment!!!!!!!
19 April 2010 - 14:31
Marijke Schothorst:
nou het weer is hier ook heerlijk
jo voor je het weet zijn jullie 3 maanden om
Kuzzie uit Zeist -
20 April 2010 - 06:38
Bauke V:
Hej ladies,
Wat een leuke verslagen weer en wat een mooie foto's !!! De dagen vliegen voorbij zo voor jullie. Zijn er al veel kilo's af? In Los Arcos hebben volgens mij Nederlanders een bed & breakfast. Daar was een programma van op TV vorig jaar volgens mij bij SBS 6. Moet je maar eens nakijken...... Het huisje in Torrevieja wordt wel heel mooi opgeknapt door jullie, ga zo door :)! Hier gaat alles z'n gangetje...Nou tot snel maar weer!!!
Dikke x Bauk