maandag 19 en dinsdag 20 april
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
20 April 2010 | Spanje, Torrevieja
Maandag 19 en dinsdag 20 april
Gister zijn we na de Spaanse studie richting Los Locos gelopen, waar we een afspraak hadden met een makelaar om een pand te bezichtigen aan zee (in de draai van Los Locos). Mooi pand, maar veel te groot en veel te duur. Leuk om gezien te hebben, maar hier hoeven we dus niet meer over na te denken. Daarna door gelopen naar het stadje, daar even neergestreken op een terras, het centrum in gelopen om te kijken wat er nog meer aan huurpandjes zijn en het een en ander opgeschreven. Wat een heerlijk weer! ’s Middags even lekker op een bedje in de tuin, tja ook wij zijn inmiddels gehecht aan onze siesta! Daarna boodschappen, lekker koken en na het eten om 19.45 uur weer een andere afspraak voor een pand aan zee. Ook dit pand was veel te groot voor ons, ziet er van buiten heel knullig en klein uit, kom je er binnen blijkt het super diep te zijn en zit er ook nog een hele verdieping onder! Diezelfde Spanjaard (super vriendelijke man overigens) had nog een ander pandje in de buurt. Ook heel erg leuk! Maar ook zooooooo ontzettend groot! Wel super vet, goede prijs, vlak aan zee, wouw, maar we moeten ons er niet in vergissen dat dergelijke ruimte ook meer energie vraagt, zowel qua kosten als ook klandizie. We willen het echt met twee kunnen runnen. Dus ook maar uit ons hoofd zetten.
Vandaag zijn we direct na het ontbijt aan het klussen geslagen! We hebben heel de muur om ons huis schoon geschrobd, gespoten en nog helemaal met de hoogdruk behandeld, wat een karwei weer! Heeft ons de hele dag bezig gehouden tot 17.00 uur, de tijd dat we wederom een pand zijn gaan bezoeken (iets wat we gister tegen zijn gekomen op weg van het centrum naar huis). We zijn hier joggend naartoe gegaan (alsof we nog niet actief genoeg bezig zijn geweest). Goed dit pand, super gaaf! Ziet er gelikt uit, leuke kleuren, helemaal goed qua formaat, alle apparatuur die we nodig hebben (op een koffiemachine na). Dit is een huurpand. We gaan ons nu toch meer op huurpanden richten om ons risico te verkleinen en het huis in Nederland aan te kunnen houden. Het enige wat ons laat twijfelen is de locatie, net buiten het centrum, maar nog wel veel verkeer, weinig parkeergelegenheid en niet echt een doorgaande weg voor toeristen die naar het strand gaan. Jeetje, wat is het toch moeilijk om hierin een besluit te nemen. Dit is eigenlijk precies wat we zoeken, maar dan zou het op een andere plek moeten staan.
Vandaag nog blij verrast door de postbode die op zijn scooter langs kwam met een kaartje die hij persoonlijk kwam bezorgen Hij haalde het uit zijn borstzak en heeft het voor de foto nog even op zijn voorhoofd geplakt. An en Cock bedankt voor het leuke kaartje, zelfs de postbode was onder de indruk van het formaat
Zo meteen gaan we uiteten, dat hebben we wel verdiend!!! Misschien ook met een extra borrel???
Dikke kus van twee super hardwerkende senoritas!!! xxx
Dikke kus van twee super hardwerkende senoritas!!! xxx
20 April 2010 - 17:56
Jokez:
Wat een drukke baasjes zijn jullie toch!
Petje af hoor wat jullie allemaal doen!
Ik hoop dat jullie lekker eten en die borrel is verdiend hoor!
20 April 2010 - 18:23
Silleke Sport:
halleekes,
wat een mooi slank buikje op de foto's !!
Ik heb vanmorgen niet op de weegschaal gestaan want we moesten weer met Bram naar het ziekenhuis.
Het is gelukkig geen blinde darm onsteking maar hij heeft een flinke infectie door misschien voedselvergiftiging of een soort van buikgriep.
Het gaat al een stuk beter met hem, heeft alleen nog flinke diarree in een mooie groen, gele kleur maar voor de rest gaat het al beter.
LEUKE INFO HE VOOR OP JULLIE SITE !!
Leuk dat jullie al zo veel panden hebben gezien en lekker druk bezig zijn, maar als het zo moet zijn gaan jullie zeker iets naar je zin vinden, niet te overhaast beslissen komt vanzelf !!
Hoe was je spinning les of nog niet gedaan ??
tot krabbels, dikke X SIl
20 April 2010 - 19:59
PvO-vB Uit T:
Hola senoritas
Tienes mucho trabajo en la casa y a fuera? Pero el muro es casi todo blanco! Creo que el senor de correos es muy amable, un nuevo amigo para vosotros.
Ahorra tengo sueno y voy a mi cama. Buenas noches y hasta el final de la semana proxima!!! Besos xxx P (para mi esto es tambien un ejercicio y es possible que este texto no es completo bueno, pero pruebo) -
21 April 2010 - 06:33
Sint:
Hahahhahaha die postbode! -
21 April 2010 - 09:00
Lenny:
Hey Suus en Jannet,
Wat een verhalen... en leuk die foto's... dan krijgen we toch een beter beeld van jullie daarzo... en is het huis voor zover klaar nu? en beginnen de plannen concreter te worden?
Wij hebben ook een klein nieuwtje....
neeeee, groot nieuws!!! We gaan vanavond de voorlopige verkoop-akte tekenen!!!! Yeeeeehhhhh
Fijn, he... eindelijk is het zover... en ik ga vanmiddag al een huis bezichtigen... dus het gaat beginnen...
Ik bel binnekort een keertje... want effe lekker buurten, dat zou erg leuk zijn...
Jullie succes daarzo en take care...
dikke kus van Lenny en Bas
ps; wij gaan volgende week naar Rhodos!!! met of zonder as-wolk... -
21 April 2010 - 19:17
Dos Aka Suus2:
Hey dames!! Ja, het duurde even maar jullie site staat onder m'n favorieten!
Ziet er goed uit, leuk om alles te lezen en gaaf om de foto's te zien. Zitten de spaghettiklodders van een paar jaar geleden nog op de muur haha! En Jannet, gewoon je koffie pakken en in de tuin gaan zitten, vindt Suuske niet erg, die pakt haar eigen koffie wel. Nou, lekker doorgaan met zoeken en bekijken, todo va bueno!
xxx Suus