woensdag 21 april
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
21 April 2010 | Spanje, Torrevieja
Voor vandaag heel kort:pffffffff wat een klus! Heel de dag aan het hek geschilderd! Het grote hek is klaar, nu alleen het kleine hek nog. Het is hard werken, maar het resultaat mag er zijn!We hebben de brievenbus ook maar meteen meegenomen in het schilderwerk en deze wilden we pimpen met een torro, maar deze bleek helemaal zwart dus niet te zien op onze zware bus, beetje jammer :)
Na het schilderen zijn we wederom naar een pand gejogd " Pink Mopy" vlakbij de avondmarkt. Hele leuke tent en een super leuke eigenaar (George). De tent was ter overname, maar het bleek al snel dat we dat verder niet wilde, want het pand was zeer slecht onderhouden. Maar met George nog even wat gedronken en gebabbeld en hij wist ons veel info te verschaffen. Wat een aardige gozer! Heeft ons weer wat nieuwe energica gegeven en goede tips waar we mee aan de slag kunnen!
Op weg naar huis overheerlijke maiswafels gescoord. Dat was een geschenk! Rijstewafels maar dan met mais, Jannet legt ze meteen in de snoepkast.... zo erg is het dus met ons gesteld, Geen chocola, oreokoekjes of ander zoet in de snoepkast, maar gewoon maiswafels! Nooit gedacht dat we hier ook blij mee konden zijn :)30 calorien per wafel, dus hier kan Suus wel een keer een pak van leeg eten :)
Verder vandaag tijdschriften van de moeder van Jannet in de bus gehad, heel fijn weer! Wij gaan nog effe een potje kaarten en dan richting ons mandje! Buenos noches! xxx
21 April 2010 - 21:12
Petra Van Velsen:
Dag Lieverds,
Ben ik weer,zalign gehad in Brielle en Wassenaar.Mooi weer,en helaas lekker gegeten.
Weegschaal staat naar me te staren.Op strand gelopen ,maar gezandstraald.Wat n bezige bijtjes zijn jullie,ziet er gaaf uit hoor.moeten er nog veel klusjes gadaan worden.
Idee???is het huis niet geschikt voor jullie plannen???Ziet er redelijk groot uit,met tuin-terras.
Brievenbus is super mooi en ik zie de stier goed hoor.Lieverds dikke pakkers en tot morgen kus Peet. -
22 April 2010 - 20:39
Jokez:
Super mooi die brievenbus zeg! en leuk die stier er op!
Ook het hek ziet er weer super strak uit!
(net als jullie straks met al die maiscrackers) -
23 April 2010 - 06:52
Sint:
Wat goed!!!
Ziet er echt top uit dames. Das heel veel waard zo'n opfrisbeurt. Succes weer, ik ga weer werken :p x -
26 April 2010 - 10:39
Marijke Schothorst:
wist niet dat je zo handig was jannet
ik probeer je een mail te sturen maar krijg hem steeds terug
zit je mail box soms vol
nou ik hoor het wel
groetjes marijke