donderdag 22 en vrijdag 23 april
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
23 April 2010 | Spanje, Torrevieja
Donderdag 22 en vrijdag 23 april
Gister echt een dag van heel slecht weer. De stress sloeg wat toe omdat we natuurlijk net een hele dag met het hekwerk bezig waren geweest en het niet de bedoeling was dat het dan zou gaan regenen. Gelukkig blijkt de schade mee te vallen en hoeven we alleen maar een paar tikjes bij te werken.
Gister dus geen wandeldag of terraszitdag en dat was niet erg want wij vermaken ons toch wel, dus zijn we weer aan de slag gegaan met............. dat is nog een verrassing voor de familie, dus kunnen we nog niet vertellen. We hebben in ieder geval weer hard gewerkt! Later op de dag nog even met de auto boodschappen gaan doen. Niet normaal wat een regenbui hier teweeg brengt! Straten staan weer blank en er lijken hele rivierlandschappen te ontstaan!
Vandaag was gelukkig anders en begon al heel warm met veel zon. We zijn na het ontbijt lekker over de markt gekuierd en later neergestreken op een terras, lekker aan het strand (wat ook erg druk bezocht was). Tegen 16.00 uur hadden we een afspraak voor wat pandjes, terwijl ineens de regen naar beneden kwam kletteren. Pand 1 was niets, veel te sober en een deprimerende omgeving, het 2e pand wat we gezien hebben was wel erg leuk! Leuke entree, leuke ruimte, vlakbij het strand....... We hebben inmiddels 2 panden die aan onze voorwaarden voldoen. Vanavond gaan we eten bij de Musketiers, daar hebben we afgesproken met Sanne en David, een stel uit Hondon die we via Hyves hebben leren kennen. Kijken wat zij ons voor info kunnen geven.......
Oja, wat nog wel de moeite waard is te vermelden is dat we gister ons eerste stuk chocolade op hebben! Wat een genot! Suus heeft dan moeite om niet meteen door te slaan, maar ze heeft zich aan de Vinkie-afspraken gehouden (tja zo zijn de rollen hier dus!) Daar gaat Suus haar imago! Maar....... in Nederland is alles anders!
Saludos xxx
Saludos xxx
23 April 2010 - 17:19
Jeroen Van Br:
Ik weet niet of ik jullie verslag goed heb kunnen lezen....(ze moeten toch eens een laptop uitvinden waarvan het scherm ook nog leesbaar is als de zon eindelijk zijn werk doet)
Maar volgens mij hebben jullie regen.........
Wat moet ik zeggen....
Veel plezier, succes enz.
23 April 2010 - 17:32
Boudewijn Ooms:
He dames,
vandaag leuk kaartje van jullie gehad, super bedankt.
Als ik geen kinderen had kwamen we meteen jullie kant op en zouden we ze eens een poepie laten ruiken met de spinning.
Maar nu moeten jullie maar eens laten zien hoe het moet.
SUCCES !!
Geniet er nog van, X Boudje -
24 April 2010 - 21:43
Karin P Te B:
He meiden, goed bezig hoor!! lekker aan het werk en eindelijk een normaal eet patroon. Kan ik jullie eindelijk een doos merci geven en er zelf ook 1 van eten. Wanneer kan ik hem langs komen brengen??
Leuk al die pandjes, maar wat gaan jullie nu eigenlijk in de pandjes doen? Ijs, stroopwafels of toch een sexshop?
Tjuuuuus -
25 April 2010 - 15:03
Petra Van Velsen:
Hallo meiden ,Jaaaaaaaaa de BBq brandt en we gaan enorm ervan genieten .Wel n middagje in de keuken gestaan.hoera zomer! nou ja lente!!!!ben zo nieuwsgierig naar die pandjes,leuk hoor.Enne het moet niet n weekje regenen bij jullie,overstromingen gegarandeerd.Al t schilderwerk ziet er puik uit,laat de fam.maar komen.Wij (li en ik) wachten wel tot jullie helemaal gesetteld zijn.
Lieverds ik ga proeven kus van mij Peet.