dinsdag 4 mei - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu dinsdag 4 mei - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

dinsdag 4 mei

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

04 Mei 2010 | Spanje, Torrevieja

Vanmorgen een plotselinge afspraak in Rojales. We hadden de makelaar laten weten dat onze interesse vnl. uitgaat naar een lopend bedrijf, zodat alle vergunningen etc geregeld zijn en deze alleen nog maar op naam gezet hoeven te worden. De makelaar dacht een pandje te hebben wat voor ons geschikt zou zijn. Dus om 11 uur afgesproken bij hotel el Corazon in Rojales, een kopje koffie gedronken en daarna richting de golfbaan waar het pandje gevestigd is. Werkelijk een prachtige omgeving en een hele knusse, gezellige cafetaria. Wat een uitzicht daar!!! Wouw. We waren dus meteen onder de indruk. Een toko die nu door Schotten wordt gerund, met een echt English breakfast (waar wij dus helemaal niet van houden), maarja wij zullen ook wat water bij de wijn moeten doen en gaandeweg proberen die vette snack eruit te halen en over te gaan op gezondere broodjes en sapjes . Zoals na elke bezichtiging even de boel laten bezinken op het terras onder het genot van een koffie, cola light en wat lekkers en even wat zaken op papier zetten. Thuis meteen een mailtje de deur uit met heel veel vragen voor de makelaar en nu maar afwachten hoe het afloopt.......... We zijn ook nog even langs Frank en Astrid geweest, even bijgekletst en afgesproken dat we morgenmiddag even de spinningles doornemen.
We hebben in ieder geval onze terugreis geboekt! Op 16 juni komen wij weer terug naar Nederland en hoe we dan verder gaan...???...... Zo zijn we aan het bespreken dat we gewoon teruggaan naar Nederland en daar weer gaan werken om vervolgens weer een paar maanden te gaan reizen, of we kopen een camper en gaan daarmee op pad, of.......... en tja als er dan hier in Spanje weer wat op je pad komt, kan de koers zomaar weer wijzigen!
Goed, aan het eind van de middag hebben we moeders en zus even op pad gestuurd en zijn wij met de kids bezig geweest, potje kaarten, bakje fruit op tafel (lees chips ) en even buiten gefietst en met het waveboard in de weer. Daarna maar weer aan de trim, want we snaaien nu wel een beetje erg veel, tja dat krijg je als zuslief telkens brood haalt en ook het gebak wat in de aanbieding is meeneemt....... en het is zo lekker!!! Maar ach we letten nog steeds wel een beetje op.........

Xxx van ons

• 04 Mei 2010 - 20:39

Silleke:

he schatjes,

wat lees ik nou, op 16 juni weer terug in Town !!!!!!

Jippie, gezellig.

Noteer meteen in je agenda 3 juli zaterdagavond feestje sportschool omdat jullie weer terug zijn en ook een beetje omdat we dan 12.5 jaar bestaan, hi hi.

Dikke X sil

• 04 Mei 2010 - 20:47

Lia Vink:

He schattebouten
    Kunnen jullie nog 1 weekje na genieten in ons huis wij zitten dan in Canada, waarschijnlijk
    Maar voorlopig nog ruim 5 weken dik genieten en plannen maken Dikke knuffel voor the hole family Li

• 05 Mei 2010 - 06:45

Bauke:

Hej meiden, Jill, Roy en Peet,

Wat leuk om de foto's te zien en wat een mooi weer. Hier is het weer helaas minder, maar goed. Ja Peet zorgt altijd wel goed voor lekkere dingen.... hihi. Leuk om te horen dat jullie 16 juni terug zijn, dan doen we nog wel even een terrasje pikken toch? Ik weet dat jullie druk zijn, maar dat zou wel gezellie zijn. Heb ik wel ff nodig :). Het gaat hier z'n gangetje....:( Ik ga hier aan het werk en op naar het volgende gezellige bericht van jullie.

Groetjes aan iedereen daar! En zullen ze naar Andalusië gaan? :)

• 05 Mei 2010 - 07:39

Annie:

Jeetje 16 juni dat is al snel. Wij zijn nieuwsgierig wat het gaat worden. Andalusië vinden wij ook prima.Leuke, coole foto's en de kleding bevalt ons ook wel. In Ned moet je veel meer kleren aan helaas. Bedankt voor jullie leuke kaart. We hebben een heerlijk gegeten.Succes maar weer voor de rest van de week. Kuzzie en groetjes aan allemaal vanuit een (heel) koud Zeist

• 06 Mei 2010 - 13:55

Loes BC:

Ha dames,

Zooo net even alles bijgelezen (ben op het werk, maar geen f*ck te doen) Jullie vermaken je daar wel, ben heel benieuwd wat jullie hierna gaan doen. Succes met beslissingen nemen etc. Goh en al 16 juni weer naar Nederland, dat gaat echt snel zeg. Komen jullie ons jaloers maken met die bruine afgetrainde lijven ;-)
    Veel plezier nog met de familie! Doeidoei!
    x, Loes

• 08 Mei 2010 - 21:15

Petra Ven Velsen:

Hallo schatten,ben ik weer .Lekker dik n week gelezen van jullie reisverslag. sportschool,eh luchroom,golfbaan,terugkomen,enz.Jullie verslagen zijn niet saai.Jullie leven ook niet.En ik zie t wel,waarschijlijk gaan jullie iets doen waar je nooit van zn leven aangedacht zou hebben,SPANNEND.Hier Herft!!!! Heb met kleinkinderen in Centerparcks doorgebracht.gesloopt.Morgen de giro in Wijk,(die staat dan op zn kop)oke,dikke kus en tot schrijfs.