5 en 6 mei
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
06 Mei 2010 | Spanje, Torrevieja
Gisterochtend met de hele familie op tijd opgestaan en naar de markt gegaan in Guardamar. Effe lekker geshopt en geeindigd op een heerlijk terras in de zon met een nog heerlijkere capuchino met een flinke toef slagroom! Make my day!
In de middag hebben we deze calorietjes er weer af gesport, want Vinkie en Suus zijn gaan spinnen bij Frank (Keep Fit). Suus heeft daar een spinningles gegeven en wat verschillende oefeningen laten zien die mogelijk zijn. Heerlijk gezweet en Frank was erg tevreden over de variatie van de oefeningen en heeft er echt wat aan gehad. Leuk! Na afloop nog even naar “onze” nieuwe toko gereden aan de golfbaan, prachtig daar! En er staan ook genoeg huizen te koop dus dan maar meteen een huisje erbij kopen Wie weet! Maandag a.s. hebben we een 2e gesprek en zullen we alle voorwaarden etc.... doornemen. Dus jullie horen nog meer!
In de avond naar de stad gegaan en gaan eten bij Pizza nr. 1. Calamares, sepia, mmmm....... met hele leuke obers die samen met Jill de Flamingo lieten zien. De hele stad staat t/m zondag in het teken van de meifeesten. Een heel groot terrein vol eettentjes, gezellige lichtjes, muziek, dans, erg leuk! Alles in Flamingostyl, jong en oud! Zelfs de kleinste kinderen zijn verkleed, tot de ouderen die ook keurig netjes in lange jurken en mooie pakken rondlopen. Het feest begon tegen 21.00 uur met muziek van een koor en daarop volgend een spetterend vuurwerk! Wouw, wat indrukwekkend! Heel mooi siervuurwerk, maar tussendoor ook erg harde knallen, da zijn wij Hollanders echt niet gewend hoor! Daarna langs de ijscotent en weer terug naar huis.
Vandaag lekker weer wat uitgeslapen, het was een mooie dag. Jannet is goed bezig geweest met Spaans, maar Suus kan zich niet focussen met al het rumoer om haar heen. Een beetje rondom huis gehangen, wel naar het strand geweest, maar daar waaide het een beetje en dat was nogal snel koud. Naar de Appie om daar de kruiden voor onze paella te halen en ’s avonds lekker paella gegeten met flink veel vis en knoflook, mmmmm............. Suus had bijna een dubbele beenbreuk omdat ze dacht wel wat te kunnen stunten met het waveboard, maar gelukkig is alles goed afgelopen.
Inmiddels zijn we ook weer wat kaarten rijker! Ann en Cock, dank je wel voor de lieve kaart, wij denken aan jullie met de locatie van ons pand , Peet super leuk weer dat kaartje, hele mooie tulpen en Lenny wat leuk om een echte handgeschreven brief te krijgen! Thanx allemaal!!! Vinkie is met Jill naar de supermarkt gegaan en daar hebben ze iets gekocht wat een verrassing moet worden voor zaterdag..... wij zijn benieuwd..... (oreotaart????) Mmmmm......
06 Mei 2010 - 19:35
Hannie:
Hoi jannet en suus ik vind het geweldig wat jullie allemaal doen en ik wens jullie heel veel succes groetjes Hannie -
07 Mei 2010 - 08:26
Marijke Schothorst:
nou ben nieuwsgierig wat het wordt als jullie nieuwe pandje door gaat
zo ja komen jullie dan 16 juni naar nederland eindelijk misschien kunnen we weer eens gaan lunchen nou lees het wel weer -
07 Mei 2010 - 15:21
Silleke:
he schatjes,
hoe is het met het pandje afgelopen ?
wat is het nu voor bedrijfje dan, of willen jullie nog niets zeggen.
Mijn weegmomenten heb ik de laatste dagen even stil gelegd want overal in de supermarkten liggen de heerlijke Bavorois aardbeien bakken weer te lonken dus ik heb me al 2 dagen laten verleiden en bijna volle bak alleen op gegeten, bah bah.
En dan spijt he, en toch de volgende dag weer doen, dus maar ff niet wegen !!!
tessa heeft gisteren hier met een eigen groep spinning gegeven en het ging wel aardig maar ze heeft vooral erg veel moeite met het tellen dat gaat nog niet zo goed dus ze kan nog niet alleen voor de groep.
Dus als Suus terug komt en ze heeft zin om de vrijdag weer te doen..............sla je slag.
We horen elkaar, dikke X Bou en Sil
07 Mei 2010 - 16:00
Bauke:
Hey meiden,
Ben benieuwd wat jullie nu gaan doen daar in Spanje en wat voor toko jullie willen gaan runnen, maar dat hoor ik allemaal wel in juni. Super die vele foto's. Jullie genieten wel met de hele familie. Leuk hoor! En weer sportief bezig geweest. Kijk uit he Suus dat je niet je benen breekt! Hier gaat alles nog steeds hetzelfde. Mis Peet alleen wel een beetje hoor! Mijn eetlust komt al weer wat terug, maar nog niet helemaal. Nou dikke kus en tot snel
Bauk -
07 Mei 2010 - 19:27
Karin P :
Nou Meiden, ben nog steeds jaloers en wil ook wel wat maandjes weg van het "normale"leven. Maar vind het wel gezellig dat je weer terug komen.
Kunnen we tenmiste weer eens afspreken. Het is hier maar saai.
08 Mei 2010 - 17:26
Margriet:
he meisjes
heb ff jullie reisverhalen gelezen..en dat loopt lekker lees ik al wel.goed aan het genieten,maar ook goed aan het rondkijken,prima zo..16 juni is idd al snel weer he..
geniet er nog goed van dames..
x margriet -
09 Mei 2010 - 09:21
Maaike:
Hey Suus en Jannet,
Hebben jullie tijd, zin en ruimte om ons 17 mei te ontvangen voor een of twee nachtjes?
Liefs Maaike en Els