Laatste reisverslag in Nederland - Reisverslag uit Tilburg, Nederland van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu Laatste reisverslag in Nederland - Reisverslag uit Tilburg, Nederland van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

Laatste reisverslag in Nederland

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

26 Juni 2010 | Nederland, Tilburg

Het zit er bijna op,onze 10 dagen in Nederland en ze zijn omgevlogen!!
Bij Jac gekeken naar meubels en Rich een id gegeven wat we leuk vinden voor in de toko.
Hij gaat het nu helemaal uitwerken,met kleur enz enz.
Peetje kwam ook gezellig langs,voor het id een appel meegenomen maar natuurlijk ook genoten van de heerlijke lunch van Jac.
Nog even bij Nadia langs,die eerst een half uur stond te lachen voor de deur voor ze eindelijk open deed.
Lekker gelachen en een klein :-) traantje bij het weggaan.
Donderdag avond super gezellig bij An en Cock,en als verrassing was Heleen er ook,super.
Lekker kletsen,bbq-en en natuurlijk voetbal kijken.
Vinkie was de tomtom naar Zeist,dus we zijn via Soesterberg ongeveer een half uur later aangekomen op plaats van bestemming.
Vrijdag even snel een ontbijtje gescoord bij de super en op naar de apotheek.
Hond van Li weer even gezellig in zijn voetbal tenue gehesen,met een Spaanse vlag natuurlijk!
Even gezellig bijgekletst en hoe fijn is het dat Suus Joke Z altijd kan mailen en bellen voor de handleiding hoe te werken met Vinkie.
Nog even een broek gescoord bij la Mar in Driebergen (waar Lucelle ook gezellig stond te passen,en Rens rustig bleef kijken wat zijn moeder aan het doen was),en een sprintje gedaan om een bn-er aan te spreken zodat Suus met hem op de foto kon.
Even naar oma en op naar schiphol,lekker op tijd dus in Breukelen eraf,cola op het terras,stroopwafel kruimels (ja nu kan het nog) en een lekkere extra grote kwark bol voor in de auto (zo'n beetje een gezins bol pp),gelukkig kwamen we er al snel achter dat we hem hadden laten liggen bij de bakker.
Op schiphol aangekomen Rich meteen gevonden en Jan en Li kwamen na 10 minuten al naar buiten,dus lekker vlot.
Helaas rit naar huis niet,file file en file.
Nog even uit eten en daarna afscheid,en afscheid nemen is NIET leuk!!!!!
Tot laat staan inpakken en natuurlijk voetbal aan,Spanje door!!!!!!
Vanmorgen de laatste dozen naar de garage,bank van Vinkie uit de garage en die is net verkocht,dozen geordend zodat familie die ruimte heeft dozen mee kan nemen naar Spanje (wat een luxe!!!).
Straks auto inleveren,nog wat shoppen bij de AH,en vanavond eten bij Peet en Jac met de hele fam,gezellig!!
Morgen gaat het dan echt gebeuren.
Rich komt naar Tilburg met de trein,nog een broodje bij Peet en dan rond 15 uur naar het vliegveld,dan gaat ons grote avontuur beginnen!!!!!
Maandag tekenen????
Dat weten we nog steeds niet,maar dat komt vast goed.
We hebben nu inmiddels alles ingepakt,weggegeven,weggegooid of verkocht,voor het appartement komt volgende week de 2de kijker.
Dus als het tekenen niet doorgaat,zitten we in ieder geval lekker warm in Spanje,met een gemeubileerd appartement in Nl,hoe fijn is dat.
Dus als het tekenen niet doorgaat en het huis dan weg is,zet dan maar een bedje klaar,want wie weet zoeken we binnenkort onderdak!!!!
Maandag om 16 uur in ieder geval voetbal (met Rich,onze voetbal liefhebber,hahaha)kijken.

We hebben klachten over de rode achtergrond van onze site,dus we gaan er even een ander kleurtje achter plakken.

Lieve allemaal,we hebben helaas geen tijd gehad om jullie allemaal te zien :-(
We hopen jullie snel een lekkere lunch voor te kunnen zetten in Spanje.

Heel veel liefs en een dikke kus van ons

• 26 Juni 2010 - 10:45

Marijke Schothorst:

nou goede reis
    de rommel in de garage valt mee is dat alles wat jullie meenemen
    nou heel veel plezier en hopelijk gaat het tekenen door
    kom zeker een keer over vliegen
    dikke kus groetjes marijke

• 26 Juni 2010 - 13:55

Roos K Uit Z:

Ahhhhhhhh, zie dat jullie heel dicht in de buurt zijn geweest.... Alleen waren wij een weekje op vakantie in Weert. Anders had ik ook even bij cock en an langs kunnen wippen... En nu zijn jullie weg!

Kleur is inderdaad stukken beter!

Heel veel plezier en succes de komende tijd!

Dikke kus van ons~!

• 26 Juni 2010 - 19:18

Li:

Lieverds het is maar 3 uur vliegen, niks afscheid nemen en maandag tekenen, gewoon doen. Zo heerlijk om jullie te horen met alle plannen, leuk Rich dat je gaat stylen. Nog even duimen voor een goeie koper voor het appartement. Verder staan hier zat bedden opgemaakt..............
    Lieverds geniet van alle laatste handjes, hapjes, borrels, kusjes, woorden uit Nederland.
    Maak het mooi he, we komen allemaal.
    Hele dikke knuffel en morgen denken we allemaal aan jullie.
    Li

• 26 Juni 2010 - 19:18

Li:

Perfect achterkantje trouwens

• 26 Juni 2010 - 21:11

Masha:

Zo, dat van dat rode achtergrondje met die gele letters had ik ook nog willen zeggen, maar omdat ik de reden wel snapte (Spaanse kleuren) niks gezegd. Maar nu wel erg blij met dit rustiger beeld!!!

Maar goed, heeeeeeeeeeeeeeeeele goeie reis! Keiveel liefs van M&M en Tijnemanske.

• 27 Juni 2010 - 07:02

Suus2:

He dames, het ga jullie goed!!!! Dat klinkt wel heel definitief, maar dat hoeft natuurlijk niet. Heb de mannen hier al gisteren gemeld dat ik er volgend jaar even tussenuit vlieg naar jullie ;-)))

Veel geluk en we keep in touch
    xxxxx dos, Sander en Faas en Sientje (werktitel)

• 27 Juni 2010 - 19:26

Bauk:

Hej Meiden,

Leuk dat ik jullie nog gezien heb :)......Was erg gezellie daar bij Peetje!!! Bedankt nog voor jouw lieve woorden bij het afscheid en zoals beloofd komen Peet en ik snel een x langs. Ik hoop dat het afscheid met Peet een beetje goed verlopen is. Nou meiden nu gaat het echt beginnen, geniet ervan en op naar het volgende verhaal. Wel foto's blijven plaatsen, want dat vind ik leuk....

Ik ga jullie missen,,,,

x Bauk

• 28 Juni 2010 - 08:39

Hilde V/d V:

TOY TOY TOY en een dikke kus mee !!!
    Marc & Hilde & de jeugd & de honden & onze Joep de Grijze.