26 en 27 juli
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
27 Juli 2010 | Spanje, Torrevieja
Holaaaaaa allemaal!!!
Na een dag van wederom zwoegen, zweten, poetsen, schrobben, verf afsteken en bijtikken, kunnen we nu toch wel zeggen dat het leuke werk is aangebroken. Op de laatste poetsdingen na, zijn we nu meer aan het inrichten, structureren (waar Suus zo van houdt :) en wordt het mooier en mooier en steeds meer onze eigen toko!!! In de afgelopen twee dagen zijn er weer mega veel leveranciers over de vloer gekomen, alle drank is binnen, de toiletartikelen, de nieuwe vriezers en koelkast, de tap is aangesloten (de fust doen we zelf na het weekend), het logo wordt op onze shirts geborduurd, de glazen zijn geleverd, de tafelkleedjes en placemats (nog even zonder ons logo, want we wachten nog steeds op ons mobiel nummer) en dit laatste is dus een beetje wat ons tegenzit. We zijn al meer dan een week op dat nummer aan het wachten, hoe moeilijk kan het zijn om ons een Spaans nummer te geven??? Maarja, we zitten in Spanje, hebben al op veel zaken moeten wachten, dus dit kan er nog wel bij. Zo snel raken wij niet meer van de kaart. Daarnaast bleek vandaag ook 1 spoelmachine kapot te zijn (zit helemaal geen motor in???), dus we kunnen nog steeds vanalles tegen komen, maar nogmaals...... komt allemaal goed :) Morgen komen ze de entree voorzien van een ijzeren hek om de invalide entree heen, dus het lijkt er nog steeds op dat we woensdag 4 augustus onze eerste openingsdag hebben!!! Wat ziet onze toko er trouwens vele malen mooier uit wanneer alle hekwerken open zijn gemaakt en je heerlijk door de ramen kunt kijken. Jannet heeft vandaag de eerste tafel gedekt, ziet er mega uit!!! Nieuwe brievenbus aan de muur. Ons adres zal ik even apart vermelden, want dat is nogal een ingewikkelde zaak. Het blijkt dat calle Beniel niet duidelijk genoeg is omdat we deel uitmaken van een complex..... volgt dus nog..... Voor Richard hebben we een emmertje latex terra gevonden, dus die sturen we op!!! Verder stellen we het super goed met Peer en Cynthia in huis! Vanavond voor de tweede keer weer gezellig gegrild en lekker lang getafeld. Wij moeten helaas wel tegen de klok van half 1 afhaken, want dan vallen we zowat neer van de slaap. Dus Peer en Cynthia gingen gister maar met z'n twee naar bar Carlos voor de latin avond. Vinkie en Suus hadden geen fut meer om de salsa kunsten te vertonen, dat deden ze aan de binnenkant van hun ogen :)
Vandaag weer een pakketje gehad van de moeder van Jannet. Ook al hebben we nu niet meer zoveel tijd om te lezen, het blijft leuk en we nemen ze straks lekker mee naar de toko om daar ook weleens tijd te hebben om, onder het genot van een goede bak koffie (ja dat hebben we inmiddels!) te genieten van een leuk Hollands tijdschrift! Vandaag in zee gegaan met Manuel caffe!!! Mooie kopjes erbij en goede kwaliteit koffie!!! En daar houden de Spanjolen van!
Sanne wil volgende week, wanneer we de toko open hebben, professionele foto's maken, zodat ze zelf ook kan oefenen voor haar studie fotografie. Super leuk!!!
Oja, speciaal voor Jill kunnen we wel vermelden dat ome Peer echt een deugniet is!!! Hij laat ons heel vaak schrikken met die pinguin (die we van Petra hebben gehad), deze maakt een hard geluid als je er langs loopt. Dat ding heeft al in de badkamer gehangen, op het toilet, in de ijskast, in een keukenkastje........ en zo vermaakt ome Peer zich de hele dag!!! Dus Jill leer hem straks maar een lesje als jij in Spanje bent!!! Nu heeft hij geloof ik last van de warmte, want hij pakt een wortel uit de koelkast in plaats van bier!!!???
Lieve mensen, wij beginnen nu ook steeds trotser te worden op onze toko en zouden deze het liefst allemaal aan jullie willen laten zien!!!
Dikke zoen!!! Dos chicas!
Dikke zoen!!! Dos chicas!
27 Juli 2010 - 23:11
Marc Van Hilde:
leuk te horen en te zien dat alles een leuke vorm begint te krijgen.
We schrijven nu 2 weken niet, daar we zelf naar kreta gaan.
We lezen wel hoe de opening is gegaan.
Succes.
Is Peer toch niet ziek dat hij een wortel ipv bier pakt.
lieve groeten vanuit een regenachtig gool
marc -
28 Juli 2010 - 04:48
Miranda E.:
Hoi chicas, wij komen vrijdagmorgen aan in Torrevieja en willen graag bij de opening zijn. Hebben nog geen internet dus kunnen jullie reisverslag niet meer volgen. Vanaf het begin lees ik jullie reisverslagen met veel plezier. Hebben jullie al een tijd in gedachten wanneer de toko opengaat ?
Het ziet er geweldig uit !! -
28 Juli 2010 - 06:49
Bauk:
Hej meiden,
Het ziet er al mooi en echt gezellig uit. Heb zin om bij jullie lekker een kopje thee (kan dat ook :)) te drinken met uitzicht op de zee. Heerlijk!!!!!! Nog even de laatste loodjes en dan de opening, super gaaf!! Nog bedankt voor jouw e-mail...Dikke x Bauk -
28 Juli 2010 - 07:12
Rick:
Hola ,
waar zit jullie zaak precies en als je een website neemt ( kost niet veel ) dan ka je er een routeplanner bij maken en weet iedereen je SUPER makkelijk te vinden ( ik kan een Belg en die heeft er voor mij ook twee gemaakt ) cafedetoppers.nl en elmundodeespana.com , gr Rick en alvast HEEL veel succes met jullie mooie en nw zaak. -
28 Juli 2010 - 07:51
Ank En Antoon:
Meiden,wat ziet het er
geweldig mooi uit.Chapeau
voor al jullie inzet en
moeite om het zo voor
elkaar te krijgen in een
korte periode.
Wij zijn erg benieuwd dus
hopelijk tot snel als de
datum 4 augustus doorgaat.
28 Juli 2010 - 08:00
Nanette:
super meiden!!!!!!!!!!
laatste loodjes maar wat is het gaaf. Succes
dikke kus uit een klef zeewolde van ons -
28 Juli 2010 - 08:15
Peetje:
Hola Chicas. Het ziet er geweldig uit!!!! Heb nu al zin in een heerlijke cappucino in jullie toko! Ik zal Jill vertellen wat "ome" Peer allemaal met jullie uithaalt en geloof me....Jill kent geen genade als het om die vervelende Peer gaat!!!!! Vergeet niet.....wij hebben de sleutel van zijn huis!!!!! X van je zus -
28 Juli 2010 - 08:18
Suus / Dos:
Hey ladies!
Alvast heel veel succes met de laatste puntjes op de i! Hier nu vakantie, en nog 7 weken te gaan voor de kleine meid zich aandient. Middenin badkamerverbouwing. Maar wordt mooi.
veel plezier nog daar!!!
xxx Suus2 -
28 Juli 2010 - 09:26
Marijke Schothorst:
zo wat gaaf wat jullie allemaal gedaan hebben
volhouden nog ff laatste lootjes wegen het zwaarst
toppie meiden
groetjes marijke -
28 Juli 2010 - 10:36
Tante Ans:
Ik ben bij je moeder op de koffie geweest. En ik heb alle nieuwe foto's gezien en ik wens jullie veel geluk in de toekmst
VAn tante Ans -
28 Juli 2010 - 13:06
Gert En Marianne:
Woow wat gaaf zeg, Het ziet er echt supergaaf uit..Dit gaat werken zeg , Wat een toffe Toke.
Gisteravond was Ries onverwacht bij ons, hij zat in de buurt voor het program en kwam even buurten, due hij kon ook al veel over jullie vertellen, dat het echt opschoot..Wat leuk man , 4 aug. OPEN..Ontzettend veel plezier met alles hoor. Komt helemaal goed. Het ziet er echt professioneel en goed uit hoor he..Is helemaal leuk om aan te komen later in het het jaar om jullie in vol bedrijf te zien..Echt tof hoor..Heel veel succes met alles.Het ziet er echt Toppie uit.
Hartelijke groet van Gert en Marianne
Tegen de tijd dat we komen moetje maar zeggen wat jullie nog graag uit NL mee willen.
Ps. Wordt het nog een Delfsblauwe Toko? En hebben jullie ook al een naam?
XXX -
28 Juli 2010 - 13:28
Sander, Suzan & Faas:
Succes chicas met de laatste loodjes!
Ziet er helemaal super uit. Prachtig om te volgen.
En nu maar snel open die toko! -
28 Juli 2010 - 17:51
Jan En Gonnie.:
het ziet er geweldig uit wij kunnen als wij in september komen met een gerust hart bij jullie een kopje koffie drinken in jullie toko, wel met een koekje als het kan.nog even doorzetten de laatste loodjes wegen het zwaarst. dikke kus van ons. doe je de groetjes aan peter en chintia en de rest van de familie daar. o ja leuke kopjes. -
28 Juli 2010 - 18:52
Li:
Hoi Chicaatjes, nou komt de periode dat je vleugels gaat krijgen, jullie gaan het redden, tuurlijk. Vooral niet gek laten maken want af en toe zal er nog wel even wat tegen zitten.
Maar het is werelds geworden, helemaal zelf gedaan, tijd om te genieten voordat de drukte begint. We zijn wel heel erg benieuwd naar dat adressssssss
Dikke knuffel Jan en Li -
30 Juli 2010 - 13:47
An&Co:
Chicas, Wat wordt het een mooie toko. Ziet er goed uit hoor. Nog effen doorbijten en dan open op 4 augustus. Succes en geniet lekker. ZIjn benieuwd naar jullie adres? Kuzzie uit Zeist -
30 Juli 2010 - 20:22
Karin P Te B:
He meiden, ben reuze benieuwd naar het eind resultaat. Zal nog wel een paar maandjes duren, wan t de vakantie dagen zijn voor dit jaar al op of ingepland. Hopelijk lukt het jullie om volgende week alles tip top klaar te krijgen.
Succes -
01 Augustus 2010 - 13:40
Margriet:
Hola chica's.
Jullie zijn echt druk bezig en dat in die hitte. Wordt heel mooi!!
Wil jullie alvast heel veel succes wensen en we komen een keer langs als we terug zijn van de vakantie!!!!
xxx