24 en 25 juli - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu 24 en 25 juli - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

24 en 25 juli

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

25 Juli 2010 | Spanje, Torrevieja

Lieve allemaal

Gister zijn Peer en Cynthia aangekomen,gezellig!!!
Vinkie was al vroeg naar de toko om het latexen af te maken en Suus ging druk in de weer om te cleanen en de boodschappen te doen.
Even gezellig wat met Peer en Cynthia gedronken en op naar de toko.
Daar was Vinkie een heel eind met het blauw (wat helaas totaal ook 3 lagen nodig had) en we vinden het helemaal geweldig!!!!
Aan het einde van de avond...af!!!!!!
Geen latexen meer,super!!!
's Avonds lekker uit eten geweest en nog een lekkere coctail bij bar Carlos.
Om 5 uur kreeg Suus het id om vlaggetjes op te gaan hangen bij Ad,die vandaag jarig is.(gefeliciteerd!!)
Vinkie lag eigenlijk wel heel lekker (had daarna het id om meteen naar de toko te gaan,maar daar was Suus het helaas niet mee eens) maar ja,ging toch maar mee.
Over het muurtje geklommen en de vlaggetjes opgehangen (en natuurlijk een foto gemaakt)
Terug naar bed en tot 10 uur!!!!!!geslapen.
Snel ontbijtje en lekker stuk taart op bij Ad en Jose.
Naar de toko geweest en veel bij het vuil gezet (komt geen einde aan die oude troep) en beneden in de garage.
We krijgen nu ruimte in de toko,geweldig!!!!
Ruimen in de keuken,deurklinken verf vrij maken,oude verflagen (dat smerige terra!!) onderaan de muur verwijderen,plankjes van de bar mooi zwart gemaakt en allemaal leuke kleine klusjes.
Peer en Cynthia zijn langs geweest en ook mevrouw Slobsema en Henk,leuk al die enthousiaste mensen!
19 uur thuis en lekker aan de soep van Peer en daarna lekkere wraps van Cynthia,wat een luxe.
Zo nog even een potje kaarten en lekker naar bed.
Komende week worden alle bestellingen gebracht,ola met de vriezer,ijsblokjes leverancier met een vriezer enz enz.

Dikke kus

• 25 Juli 2010 - 22:38

Mama:

Hallo Suzan Peter Jannet en Cynthia.Leuk jullie samen op de foto. Over 3 weken komen ook nog Petra Jac en de kids, en dan zit ik hier in mijn uppie met de zorg over de hele dierentuin!!!!!Maar dat zal wel lukken.Gelukkig latex-netje is het karwij geklaard.Het resultaat mag gezien worden. Fantastisch!!!Succes nog samen met de verdere inrichting en hopelijk kunnen jullie toch nog enkele uurtjes vrij maken om samen met Peter en Cynthia nog wat VAKANTIE te vieren. Dikke kus voor jullie allemaal en de groetjes ook van Spikie Tokkie Coco Vincent en mama.

• 25 Juli 2010 - 23:29

Marc Van Hilde:

Hallo dames,

zo is de ene familie weg en komt de andere weer.
    gezellie
    Peer zorg wel dat de dames op tijd een lekkere döner krijgen.
    Jij weet waar je de lekkerste kunt halen, op je brommertje haahah
    Suus en Jeanet we moeten volgend wel komen want we zijn veel te benieuwd hoe het is geworden.

lieve groeten vanuit een donker gool

• 26 Juli 2010 - 07:11

Bauk:

Hej meiden,

Wat een gezelligheid weer, maar ook hard werken. Leuk om de vorderingen zo te volgens via het internet. Wat een handig medium hè!!! Geniet maar lekker van het gezelschap van jouw broer en Cynthia en tot het volgende verslag..... Over 1,5 week zit ik in Canada jipie!!!!! P.s. het weer is hier k*t.

Doeggggg Bauk

• 26 Juli 2010 - 18:09

Naadje:

Nou chicas, het begint al op te schieten. Helemaal te gek, te wauw. Vergeet af en toe niet te genieten van de familie want die zie je straks even niet meer. Dus werken en genieten... Dikke kus voor jullie allemaal Naadje.xxxxx