23 juli
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
23 Juli 2010 | Spanje, Torrevieja
We hebben eigenlijk geen puf meer om nog een verslag te typen, maar we willen jullie trouwe lezers niet teleurstellen, dus toch efkes een verslagskuh! Vanmorgen zijn we weer eens begonnen bij de verfwinkel, even wat zwarte latex bij halen, daarna gauw door naar het pand, spullen droppen en naar de overkant om een wasmachine te scoren! Guess what??? De wasmachine staat al netjes in onze badkamer! Terwijl Vinkie hard aan het latexen was, is Suus nog naar de Carrefour gefietst om daar een koelkast en twee vriezers te kopen, ook gelukt. De mensen voor ons logo/uithangbord zijn geweest en kunnen aan de slag, een afspraak gemaakt met nog een koffieleverancier (de laatste) en dan maken we een keus voor ons koffiemerk. Verder wat spullen op onze entree gezet met een papiertje waarop stond " gratuit". Gratis mee te nemen, super gezellig zo'n gratis winkeltje en er werd volop gebruik van gemaakt. Kennis gemaakt met de concierge van het gebouw, die ook ons zwembad bijhoudt :), glazenwasser gescoord tegen een leuk tarief, hij kan volgende week aan de slag! Aan het eind van deze dag is er geen terracottakleur meer te zien in de toko en zien de toiletten en toiletruimtes en super netjes en glanzend uit!!! Wederom moe en voldaan terug naar huis!!! Morgenvroeg zal Vinkie alleen naar het pand gaan, Suus gaat dan het huis in de palomas onder handen nemen en zij zal Peer en Cynthia ophalen die met de bus aankomen. Gezellig!!!
Lieve mensen...... de groetjes weer!!!
Beso van ons! X
Lieve mensen...... de groetjes weer!!!
Beso van ons! X
23 Juli 2010 - 23:29
Marc Van Hilde:
nou suus en vinkie wat een druk bestaan, maar ja je krijgt er een hoop voor terug.
Ik weet zeker dat het jullie gaat lukken
Als Peer een dunner gaat halen, neem er dan ook een voor mj mee.
groeten van Marc -
24 Juli 2010 - 07:10
Willem:
Hoi chicas,
Het is geweldig wat jullie ondernemen. Ik lees vol plezier alle reisverslagen (heel gezellig geschreven overigens!). Mijn motto is altijd: "Het hele leven is een groot avontuur". Ik begin ook weer te hunkeren naar het volgende fietsavontuur. Maar uiteraard hoort ook een boekje tussendoor aan dos chicas erbij. -
24 Juli 2010 - 12:23
Agnes:
Wat wordt het supermooi! En wat een hoop werk hebben jullie al verzet.
Veel succes nog -
24 Juli 2010 - 16:53
Richard:
Lekker fris hoor, beter zeg ik! Goed bezig daar en ook zo sociaal met de gratis winkel! -
24 Juli 2010 - 21:59
Gonnie En Jan:
het wordt wel erg mooi met die blauwe kleur. ik ben erg benieuwd. wat een werk allemaal. doe je de groetjes aan ad en jose en de rest van de familie. wat betekent chicos??? heel veel groetjes en werk ze. -
25 Juli 2010 - 10:05
Karin Te BN:
Nou meiden, ziet er goed uit!. Mocht het in de winter wat stiller zijn, dan kunnen je altijd bijbeunen als schilder.
Tjuuuus
Karin
25 Juli 2010 - 10:45
Knap hoor om in die hitte zo hard te werken! Het wordt MOOI!!!!! -
26 Juli 2010 - 07:06
Bauk:
Hej!
Ik begrijp dat jullie bijna geen puf hebben om het verslag te typen!! Maar toch wel leuk dat jullie de moeite nemen!
Wat wordt het toch mooi en idd en super mooi uitzicht. Ben benieuwd........ -
28 Juli 2010 - 13:16
Gert En Marianne:
Wat ziet mijn oog onder elk verslag zitten nieuwe foto's. Gaaf hoor...Dus jullie Toko heet 'Harbour View Restaurant'? Wat hebben jullie een mooi uitzicht man.Echt een tof plekje zo. hoor.
Ja sorry hoor we hebben inderdaad niet all verslagen gelezen. Kregen vandaag jullie mail en zijn nu pas weer gaan lezen. Bedankt hoor Groatjes. Gert en Marianne, Keiveel succes he..