22 juli
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
22 Juli 2010 | Spanje, Torrevieja
Lieve allemaal
Even snel want we zijn een bietje gaar.
Vanmorgen weer vroeg uit bed.
Toch maar naar de verfwinkel en een andere tint latex gehaald,en niet meer die glimmende troep.
Zijn tip was een goedkope blauwe latex en dan die duurdere er overheen.
In de toko aangekomen bleek de mooie verf broek van Vinkie thuis te liggen,had Suus avond ervoor meegenomen.
Boxershort wel erg kort,dus mocht Jannet zomaar de broek van Suus aan (waar ze niet op mocht knoeien,onmogelijk!!!!)
Suus besloot daarna toch een broekje te scoren want was bang spetters te krijgen op haar goede broek.
Een SUPER mooie groene broek,maatje S,Suus helemaal blij.
Suus meteen begonnen met schilderen en.....alle deuren en posten zijn af,hiha!!
Vinkie aan de latex (begint een beetje saai te worden!!)
Zwart bij de bar,super gaaf,verder met blauw begonnen en blij :-( met alle randjes die van blauw in wit moeten overlopen.
Vertegenwoordiger gehad voor broodjes,iemand die onze bank en wat troep heeft gekocht,vorige eigenaresse en onze flyer man.
Effe snel wat wezen lunchen aan het strand en weer verder.
Om 19 uur gestopt en even langs het bedrijf wat onze logo borden gaat maken.
Toen nog even een hapje is de stad met een lekkere borrel en op naar de carefour (open tot 00.00,heerlijk) om voor vriezers en koelkasten te kijken.
Nu nog effe een bakkie en lekker naar bed en morgen weer.....latexen!!!!
Post van Ser,Inge en Gijs,super gezellig.
Super leuk al jullie berichten op de site!!!!
Dikke kus
Even snel want we zijn een bietje gaar.
Vanmorgen weer vroeg uit bed.
Zijn tip was een goedkope blauwe latex en dan die duurdere er overheen.
Een SUPER mooie groene broek,maatje S,Suus helemaal blij.
Suus meteen begonnen met schilderen en.....alle deuren en posten zijn af,hiha!!
Vinkie aan de latex (begint een beetje saai te worden!!)
Effe snel wat wezen lunchen aan het strand en weer verder.
Om 19 uur gestopt en even langs het bedrijf wat onze logo borden gaat maken.
Nu nog effe een bakkie en lekker naar bed en morgen weer.....latexen!!!!
Post van Ser,Inge en Gijs,super gezellig.
Super leuk al jullie berichten op de site!!!!
Dikke kus
22 Juli 2010 - 22:57
Richard Vink:
Wat zonde dat jullie al dat terra overschilderen ;-)
Ziet er super uit chicas, lekker fris!!! -
23 Juli 2010 - 06:52
Bauk:
Goedemorgen meiden,
Jullie worden straks ook nog eens ervaren klussers zeg. Jullie mogen bij mij ook wel komen verven :) Hier alles verder goed. Het is gelukkig minder warm en de kermis is bijna ten einde (niet erg haha)
Dikke x Bauk -
23 Juli 2010 - 08:24
Silleke:
he schatjes,
wat word het mooi, super leuke strakke ideetjes, komt allemaal goed met jullie, en gelukkig al dat terra weg !!!!
Geniet ervan en werk ze, doen wij ook nog !!
X
ps als troost zijn wij ook niet naar roze maandag geweest, we vonden of samen uit of samen thuis !!!!!!!!! -
23 Juli 2010 - 09:03
Wendy:
Hola Chicas, No pueden participar en al bloque? O no exista en Espana?
Aun, mucho placer y Saludos! -
23 Juli 2010 - 09:56
Patricia Flipse:
Hey meiden
Weer even geleden dat ik gereageerd heb. Suus, we misten je wel op de roze maandag. Dit jaar ook geen kermisavond met de meiden gedaan.....sund war.
Ziet er goed uit jullie toko'tje hoor. Wordt hard gewerkt. Toch eens met Nico en Marielle zien te regelen dat we eens irl alles komen bekijken. Succes met klussen en dikke kus -
23 Juli 2010 - 12:42
Peetje:
Hola Latex Chicas (of Chicas de Latex) was misschien ook best een goede naam voor jullie toko geweest? Ik heb ons Peerke en St.ia op de bus gezet. Dus die zien jullie morgen wel verschijnen. (ps Peer schijnt ook best goed met latex te zijn!) Het gaat er daar echt iedere dag mooier uitzien. Ga zo door en misschien kan ik over 3 weken ook nog iets doen (bijv. loungebank uittesten of de cocktails etc. etc.) De kids hebben net vakantie gekregen dus stemming begint er hier al goed in te komen. Vanavond nog 1x over heel de Kermis en morgen naar Marc en Anne Mieke en Oma Hennie. Dikke X van ons voor jullie!