21 juli
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
21 Juli 2010 | Spanje, Torrevieja
21 juli
Gisteravond niet alleen bezoek gehad van Jose, maar ook van twee kakkerlakken. Dat went echt niet!!! Suus moest op de slaapkamer wat uit het bovenkastje pakken. Ze opent de deur en ziet, super snel, iets donkers aan haar voorbij schieten!!! Haaaaaaaaaa, HELLUP!!!!!!!!!! VINKIE!!!!!!!!! Geen mens die hulp kwam bieden, Jose en Vinkie zaten nog lekker relaxt in de stoel. Goed, Vinkie naar de slaapkamer gestuurd om dat beest te vangen, komt ze al vrij snel terug met een dode kakkerlak........ wat een bikkel, maar of ze dan ook nog even wat uit het bovenste kastje wil pakken, want Suus durft daar niet meer in te zitten. Klinkt er een kreet vanuit de slaapkamer en is Vinkie getuigen van een mega grote kakkerlak die ook uit dat kastje kwam, HAAAAAAAHHH dat moet de papa zijn. Een hele klopjacht, want het beest was niet meer te vinden, zat tussen de lattenbodem van het bed, op de grond, achter de kast, pffff........ hartkloppingen krijgt Suus ervan! Maar na een hele jacht is Vinkie echt weer de sterkste en heeft ze de kakkerlak overwonnen!!! Nou, kastje dicht en niet meer in kijken Goed, dit wilde we even met jullie delen!
Dan nu de dag van vandaag...... de kleur van de muur...... en het gesprek over het luchtfilter. We beginnen bij dit laatste, want zo begon onze dag. Vinkie naar de toko en Suus samen met Steven naar de firma “ Infrimed” naar de meneer die het wel even voor ons zou regelen. Wij zijn zo blij dat Steven mee is gegaan, niet alleen wegens zijn super beheersing van de Spaanse taal, maar ook wegens zijn kundigheid! De meneer legde even uit wat er precies met het oude afzuigsysteem aan de hand was, er moet een zuiveringsfilter op komen en het buizenstelsel moet vervangen worden, gezien het oud is en overal lekt. Hij had de inspecteur al gesproken en als wij een aanbetaling zouden doen dat zou de factuur het bewijs zijn dat we het gaan vervangen en kunnen we gewoon open. Oke, fijn, maar wat is het bedrag dan van die factuur??? Schrik niet, ga gerust even zitten....... klaar voor??? Zevenduizendvijfhonderdeuro!!! Oftewel 7.500 euro!!! Tuurlijk!!! Nou sorry hoor, dit is echt een lacher!!! Goed, we hebben de beste meneer en factuur laten maken en buiten de deur meteen een telefoontje naar de advocaat die ook niet begreep waar het hoge bedrag vandaan kwam. Steven heeft even met Antonio gepraat en dit bedrijf heeft verder geen speciale certificering ofzo, dus we kunnen met elk ander bedrijf in zee gaan, als het filter er maar komt. Onder het genot van een bakje koffie nog wat nagesproken met Steven en Pilar (zijn vrouw), het huurcontract bekeken en alle mogelijkheden besproken. Super bedankt Steven en Pilar!!! Goed, daarna is Suus als een speer wat boodschappen gaan doen en naar de toko om Vinkie te vergezellen, mijn latexbabe!!! Even bijgepraat en contact gehad met Ed, die ook benieuwd was naar de factuur van de keukenfirma en het ook schandalig vond wat die lui vragen. Een poosje later belde hij terug en Ed heeft mensen die het voor een normaal bedrag kunnen vervangen, dus dat gaat helemaal goed komen!!! Zo zie je maar wat mensen de boel proberen te naaien en denken dat die twee chicas daar wel intrappen............. Wij weten wel beter!!!
Goed, latexen, verven, latexen en verven. Vinkie dit keer de verf in de emmer gelaten en het niet door de toko gesmeten (daar is die verf ook wel een beetje duur voor) de hele dag is Vinkie bezig geweest met de muren, 1 laag, 2 lagen, 3 lagen......... 2 muren in de kleur blauw met wat glans, maar heel moeilijk te zien of het nu de juiste kleur is voor de grote muur binnen. Het is wel erg donker en je ziet er elke oneffenheid onderdoor. Morgen moeten we nog maar eens bij daglicht kijken en zullen we beoordelen of we met deze kleur verder gaan of toch een tint lichter pakken voor in het bargedeelte. Het paarse valt in ieder geval wel mee, tenminste als je er 3 lagen opzet............... Suus is vooral met het verven van de deuren en deurstijlen bezig geweest en dat schiet nu ook aardig op. Er is nog een vertegenwoordiger langs gekomen, de bitterballen zijn besteld en de tap is alvast doorgespoeld en schoongemaakt. Vol geladen zijn we naar huis gefietst, we hebben nl. de gordijnen die er in de toko hingen meegenomen voor Jose en Ad. Het kleuren van de gordijnen is ons nl. niet gelukt en Jose en Ad hadden een super leuke verrassing voor ons........ Wij mogen bij de Ikea nieuwe gordijnen kopen voor de toko! Helemaal te gek!!! En onze oude gordijnen staan super leuk in het huis van Ad en Jose! Dus allemaal happy! Verder is de auto van Ad en Jose nog steeds kapot en moeten we nu iets regelen om onze spullen over te kunnen huizen, maar dat lossen we ook weer wel op. Nou, thuis gekomen, gegeten, emailen en zo is het weer bijna 23.00 uur en is de dag weer bijna voorbij. Nog even een theetje, sproeier uitzetten, douchen en naar bed om morgen weer een volle dag er tegenaan te knallen.
Dikke kus van de dos chicas!!!
Dikke kus van de dos chicas!!!
21 Juli 2010 - 21:49
Richard:
Hey chicas, kreeg vandaag een envelop van VINK interieurontwerp met prachtige kleurstalen in de bus, ging niet helemaal lekker met de post blijkbaar....... Wat jullie moeten hebben, is de kleur blauw die hier als achtergrond op de site zit. Als jullie nou nog een emmer halen dan verf je daar de derde laag mee want op de foto lijkt het inderdaad een beetje zwartig en het moet natuurlijk wel blauw worden. Dikke zoen weer!! -
21 Juli 2010 - 23:48
Wendy:
waar haal je na zo'n enorme lange dagen nog puf vandaan om zo'n lappen tekst te schrijven? Ik zit even te wachten tot IJza weer in de lucht is, niet dat jij daar ooit nog iets mee hoeft Suus, maar je kent het wel. Dus kan ik met een gerust hart even de mail bekijken. Jee wat zijn jullie bezig! En dat denk ik dus iedere keer als ik de mail lees en de foto's bekijk. Er komt geen einde aan. Wanneer wilden jullie open gaan en gaan jullie het redden?
Zet voor volgend jaar maar vast Maandag 25 juli op de kalender als vrije dag!Roze maandag kán in Spanje niet zo gezellig zijn als in Tilburg (en krèk zo ist) Ik hoor het wel weer, groetjes van Wendy
21 Juli 2010 - 23:50
Wendy:
en nog even hè: terug over 3632 dagen? Da's nog 9 jaar en heul veul... (10 jaar min 18 dagen).
Hoe zit dat dames? -
22 Juli 2010 - 07:02
Bauk:
Hej Meiden,
Wat een werk de muur blauw schilderen. Is het nu de juiste kleur of niet? Het ziet er nog een beetje vlekkering uit....hihi, maar komt goed! Jullie hebben wel wat gemist met Roze Maandag, was erug gezellig in de stad :). Mijn vakantie begint ook steeds dichter bij te komen. Ik heb het opblaasbare matje van Peet te leen (heeft ze van Jeannet overgenomen).
Nou Girls, werkze vandaag en de rest van de week en tot snel.
Lieve gr's Bauk -
22 Juli 2010 - 08:56
Nadia:
HI Chicas,
Harde werkers, verven, schilderen, uit de emmer gooien, weer in de emmer. Ja, zo hou je jezelf bezig. Maar ik vind de kleur blauw heel erg mooi. Laten drogen en dan weer bekijken. Ja vinkie, je weet het he. Het moet allemaal precies zijn bij die van Beurden. Ja, perfectie is nog niks bij ons Suuske. Volgende week gaan we skypen, heb het nu nog druk met de laatste loodjes op het werk en dan 6 weken vakantie. Zou willen dat ik daar was om jullie te helpen, grapje! Echt waar, zet door, het resultaat is nu al prachtig.
Dikke kus en keep on going. Naadje -
22 Juli 2010 - 09:24
Kathy:
Hoi meiden
Nou jullie toko komt er geweldig uit te zien. Wat een hoop werk hebben jullie verricht knap gedaan. Wanneer is de planning voor de opening want het seizoen is nu al bezig neem ik aan. Weet haast zeker dat jullie toko een geweldig succes zal gaan worden zoals het er nu uitziet en met twee zo een geweldige leuke meiden.
Heel veel succes en ik blijf jullie volgen.
Dikke kus -
22 Juli 2010 - 15:17
Peetje:
Hola Chicas. Wat maken jullie toch allemaal mee! Wel fijn dat jullie altijd op goede vrienden en familie in Spanje kunnen rekenen. Maar 1 ding wil ik wel effe duidelijk hebben.....Want dat kastje en die koeka's dat zit me niet helemaal lekker..... Dus gewoon iedere dag dat kastje checken en onder het bed kijken. Zodat ook Peetje zonder nachtmerries kan slapen over een week of 3!!! En anders Suuske, dan mag jij mijn Lotje lenen en leen ik jouw Vinkie! Comprende!!!! xxx peet -
22 Juli 2010 - 15:23
Roy Van Onzenoort:
Hallo tante Suus jammer dat je er niet bent want de kermis is echt super!!!!! Ik ben in de grote zweefmolen geweest. IS jullie restaurantje al af? Groetjes van mij (ook voor netje)
Doei Doei Groetjes Roy -
22 Juli 2010 - 20:33
Li:
O, wat gaat het nu hard, meters maken dat schiet op. Zit die blauwe kleur op een muur waar het licht opvalt? Het kan de ruimte kleiner doen lijken. Wanneer je zo het entree ziet lijkt de kleur wel donker ja.
Toch is het ook een chique combie met wit. Fijn he Suus elke dag deuren en lijsten, maar het gaat zo mooi worden.
Chicas nog even verstand op nul en onder het kwasten dromen over het fantastische eindresultaat. We zijn beretrots op jullie Jan en Li