28,29,30,31 juli ,1 en 2 augustus
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
02 Augustus 2010 | Spanje, Torrevieja
Zo we lopen lekker achter met het verslag maar we zijn ook SUPER druk!!
Zitten nu nog in de toko en willen eigenlijk ook nog vroeg naar bed,maar dat zal niet lukken vrezen we.
Even een korte update van de afgelopen dagen.
Er moesten toch nog erg veel dingen gebeuren,allemaal kleine klusjes maar daar gaat zooooooveel tijd inzitten.
Cynthia heeft bestek ingerold en Peer lekkere kebab gehaald.
Daarna zijn ze er vene met de kano vandoor gegaan en hebben ze lekker liggen bakken op het strand bij ons voor.
Het hek zit om de invalide ingang heen,de mannen gingen er vandoor en zeiden,alleen de muur en het hek moeten nog even (3 lagen)geschilderd worden,Vinkie niet blij!
Maar ziet er weer spik en span uit.
Even een lekkere grote zak churos gehaald (ja Roos,idd,erg lekker!!!) en op het trappetje van zitten genieten.
Blij dat de vaatwasser het eindelijk deed (na heeeeeeel veel afwas en droog werk)maar dat was helaas van korte duur,miste weer van alles.
Vandaag is dit voor een deel verholpen maar we wachten nu nog steeds op een loodgieter en jullie snappen,manana manana.
Hij heeft de afvoer zo aangesloten dat het pijpje geen enkele ingang tot de afvoer heeft,spuit regelrecht omhoog.
Ook in de bar komt het water omhoog en jullie willen niet weten wat een meur :-(
Maar Suus en Vinkie zijn inmiddels wel wat gewend,komt vast goed en we hebben nog een dag!!
Alle glazen zijn inmiddels sticker loos en schoon in de bar,super!!
Alle apparatuur staat en de bedrukte shirt zijn ook klaar.
Voor wie het leuk vindt,jullie kunnen ze binnenkort ook kopen.
Wasmachine is inmiddels ook aangesloten en de gordijnen zijn allemaal gewassen (moesten even checken of ze niet zouden krimpen)en naar de kleermaker om er een stukkie af te halen.
Morgen avond om 20 uur kunnen we ze halen,wel zo leuk voor we open gaan.
Donderdag nog tot 00.30 bezig geweest met de menukaart en om 6.30 eruit en naar de toko wat spullen brengen.
Daarna op naar Rochales,en de broodsnij machine bij Delice gehaald en allemaal lekkere dingen (gevulde koeken,krenten bollen en brood) voor onderweg want we hadden een lange shop dag.
Dat loei zware ding samen uit de auto getild,naar binnen en op naar het ziekenhuis,om EVEN onze ziektekosten te activeren.
We hadden 4 verschillende formulieren bij ons,wat voldoende moest zijn,maar natuurlijk ontbrak er toch echt wat.
Wij naar het gemeentehuis,was om 13.30 dichtging en ja,wij waren er om 13.32,jammer dus.
Op naar de ikea,lekker bij de mac een flurry en verder goed heet in de auto.
Bij de ikea lekker veel gekocht.
Gordijnen die we van Ad en Jose hebben gekregen,glazen,plantjes en potjes,plank voor in de toko,gordijnrail,waxinelichtjes,houdertjes,bakjes etc etc.
De dag ging weer veel te snel,moesten nog een hoop maar zouden ook om 20.00 met Peer en Cynthia gaan eten.
Toch nog snel naar de bazar,even gebeld dat we wat later zouden komen,.
Rennen door de winkel,alles weer in de toko gebracht en snel,zonder te douchen :-(,naar de Belg.
Na het eten nog een borrel bij Ad en Jose en daarna weer lekker naar bed.
Zaterdag eerst even bij Steven,Pilar en de kids langs en wat vertalingen voor de Spaanse kaart gevraagd,helemaal super.
Met de fiets een paar boodschappen doen.
Dat werd natuurlijk weer veel meer en dus waren Ad en Jose zo lief ons op te halen en zijn het later wezen brengen in de toko.
Daar heeft Ad uren staan boren en schroeven en alles voor ons opgehangen.
Jose heeft bestek ingerold,peper en zout stelletjes gevuld en opgeruimd,heerlijk die extra handen!
Mariel kwam nog even kijken met de kids,leuk dat enthousiasme.
Om 20.30 waren ze klaar en zouden we nog uit eten gaan maar dat hebben we maar verschoven naar zondag.
Suus en Vinkie nog een uur doorgegaan en daarna in de stad een wafel als maaltijd.
Met Peer en Cynthia afgesproken nog een borrel te doen bij Carlos maar dat werden er natuurlijk een paar,erg gezellig en lekker.
Zondag een uitgebreid ontbijt gemaakt voor Peer en Cynthia met eitjes en verse jus.
Spullen ingepakt die uit het huisje moeten voor als de rest van de familie komt.
Weer naar de toko en niet tot laat,want Ad en Jose namen ons mee uit eten en om 19 uur zouden we daar zijn.
Lekker naar La Cazona en heerlijk gegeten.
Een enorme ijs coupe gehaald in de ijs winkel en lekker over de boulevard gelopen.
Even ijshockey met Jose gedaan op de kermis.
Thuis bij Ad en Jose nog een afzakker en daarna meteen naar bed (Peer en Cynthia lagen er inmiddels al in).
Wekker vanmorgen om 7.20 en....weer naar de toko.
Veel gedaan en geregeld vandaag en nu hangen de logo borden,geweldig.
Suus naar het water bedrijf om "even"op onze naam te zetten,maar er stond nog een rekening open van 500 euro.
Dus weer naar de huisbaas en die gaat het regelen.
Dan hebben we van hem weer een formulier nodig,maar ook dat komt goed.
Monteur weer geweest,schotel hangt (nog even Canal plus regelen maar dat gaan we zo doen) want we willen natuurlijk wel naar HUIZENJACHT kijken,16 augustus op sbs6!!!!,wat leveranciers,nieuwe koelkast,opruimen,schoonmaken,de ramen zijn gedaan vanmorgen dus we kunnen nu helemaal genieten van het uitzicht,gebeld met leverancier voor ijs,komt morgen,Peer en Cynthia zijn geweest en Peer heeft de kassa geinstalleerd.
Pascal is ons komen helpen met tips en vertellen hoe we de bijzondere koffies moeten maken.
Pascale,SUPER bedankt!!!!
Verder had ze de flyers bij zich,dus die kunnen we gaan uitdelen.
Ad en Jose kwamen nog even kijken en Ad heeft tegeltje in de wc even netjes vast gezet.
Mensen van het logo bord hadden 2 stickers afgegeven die we op het cola bord konden doen.
Wij even klunzen en toen kwam er een Spanjaard die het heeft gedaan,vroeg of hij nog meer moest doen,ons 2 kussen gaf en woensdag een drankje komt doen.
Er wordt gezegd dat je als buitenlander moeilijk Spanjaarden in je toko krijgt (en er liggen bijna alleen maar Spanjaarden aan deze kant van Torrevieja) maar wij hebben het id dat het ons toch echt gaan lukken.
Net een burger gehaald die zo enorm was,pffff,voor een heel gezin.
Wij gaan even de laatste dingen hier afhandelen en dan lekker naar huis en op tijd naar bed en morgen weer vroeg eruit.
Morgen komt de familie om 16 uur voor een eerste borrel,dan nemen wij ook de eerste in onze eigen toko,en wat zijn we trots,maar toch ook wel een beetje zenuwachtig.
Dikke kus en bedankt weer voor alle reacties!!
02 Augustus 2010 - 20:35
Marianne En Gert:
Heel veel succes samen met jullie echt prachtige Toko , het ziet er allemaal zo mooi uit,Toppie.En wat hebben jullie een geweldige plek zo mooi aan zee, Echt helemaal TOP
Een geweldige Opening van jullie Toko straks he,dat jullie een prachtdag hebben met veel gasten die even komen kijken..Veel liefs he van Gert en Marianne, veel succes joh. -
02 Augustus 2010 - 20:50
Marloes:
me like the T-shirts!!!
klinkt goed allemaal: toy toy toy morgen!!!
dikke kus! -
02 Augustus 2010 - 21:35
Nadia,:
Nou Chicas, het gaat jullie lukken, zeker als ik gelezen heb dat jullie er zo hard voor gewerkt hebben. Heel veel succes en plezier. Het is allemaal helemaal super en alles eromheen is ook super. Heel veel liefs en succcccceeeessss Naadje. -
03 Augustus 2010 - 07:31
Marijke Schothorst:
heel veel succes met jullie eigen toko
je denk dat je het nu wat rustiger aan kan doen als alles af is
nou hoelijk blijven jullie druk
dat zal een goed teken zijn
nou zet hem op jullie beide
en geniet er van
kom zeker een keer een paar dagen over
groetjes dikke knuffel marijke -
03 Augustus 2010 - 08:22
Timothy:
Hola chicas!
Ik had niet in de gaten dat jullie de site gewoon hebben bijgehouden. Heb me dus even bijgelezen, wow, wat een ontwikkelingen!! Ziet er allemaal erg leuk uit, leuke toko, mooi visitekaartje/ logo en leuke shirts!! Veel plezier en succes morgen met de opening! Heb inmiddels vakantie en daarna mijn verlof, dus kan vanaf vandaag alles goed bij blijven houden ;-)
Groetjes, Timothy -
03 Augustus 2010 - 10:02
Bauk:
Nou meiden, zijn jullie nog niet super moe!!!?? Als ik dat zo lees....... Pffff!!! Maar het is voor een goed doel :)en jullie gaan zeker ook veel Spanjaarden als klant krijgen. Ik vertrek donderdag dus ik dit is 1 van mijn laatste berichtje voorlopig....Heel veel succes en good luck met de opening. Dikke x Bauk -
03 Augustus 2010 - 18:33
Li:
Lieve chicaatjes,
Het is bijna zover, ga ervan genieten er kan maar 1 eerste moment zijn dat jullie de deur van je echte eigen eethuisje openen, wel een lintje doorknippen he!! Voor de T shirten bestelling graan 1 x M en 1 x XXXL in de kleur zwart, want we willen hier wel reclame maken, dat snappen jullie zeker wel. Ik zie het besteloverzicht wel tzt
In gedachten zijn we morgen om jullie heen, heel veel geluk en plezier Dikke knuffel jan en Li