3 augustus - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu 3 augustus - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

3 augustus

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

03 Augustus 2010 | Spanje, Torrevieja

Nog even snel wat foto's,
We zijn alweer druk bezig,wordt nog een hele drukke dag en om 16 uur komt de familie borrelen,maar daarna kunnen we weer lekker verder.
Net even via skype met onze dure adviseur :-) de tafel indeling gedaan.
Was net een leverancier voor ijs die ons ook meteen 2 vriezers gratis wilde leveren,toch een voordeel Dos Chicas :-)
xxxxxx

• 03 Augustus 2010 - 09:07

Gert En Marianne:

Jannet en Suus wat ontzettend gaaf en top ziet echt alles eruit man.Echt zo mooi,,,Heel veel succes en heerlijk dat het ook zo goed loopt dat je 2 gratis vriezers krijgt aangeboden bij het ijs..Dikke kus van ons. Heel veel succes hoor

• 03 Augustus 2010 - 09:56

Lowie:

Schoon uithangbordje!
    Alvast proficiat met de grande opening en veul leut. Mazzolos.
    Lowie, Jolanda en Sabine.

• 03 Augustus 2010 - 10:03

Bauk:

Super uitzicht hebben jullie vanuit de toko!!! Echt prachtig hoor......... Het wordt echt al mooi!!! Ben trots op jullie, jullie zijn top meiden. Denk aan jullie :)

• 03 Augustus 2010 - 10:13

Mama:

Wat ik nooit gedacht had.maar ik zit nu iedere dag achter de computer om naar jullie verslag te kijken. Alles ziet er geweldig uit, prachtig jullie uithangbord. Ik wens jullie vandaag een super opening met familie en vrienden, en ik had er zooooooooo graag bij willen zijn, maar vliegen is niet mijn favorite hobby. Dus zullen ons Peetje en ik vanmiddag om 4 uur met jullie een borrel drinken en toasten op jullie succes.Heel heel veel succes.xxxxxxmama.

• 03 Augustus 2010 - 12:57

Ab &Tes:

Lieve Jannet&Suus,

Echt super van jullie dat jullie deze stap hebben gezet. Heel veel plezier bij de opening. We gaan duimen voor jullie. Het resultaat mag er zijn, knap hoor!!!

Veel liefs......

• 03 Augustus 2010 - 16:18

Suzanne:

Wow geweldig zeg. Wat een gaaf uitzicht! Geniet van de opening en maak er iets moois van samen.