DE GROTE DAG ...... 4 augustus
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
04 Augustus 2010 | Spanje, Torrevieja
We hebben om 14.30 besloten de borrel niet door te laten gaan omdat we nog zoooooooveel moesten doen :-( (en dan echt niet op ons gemak konden zitten!)
Ank en Antoon waren speciaal voor de borrel als verrassing naar Torrevieja gekomen en zaten hier in een hotel.
Ze zijn langs geweest met leuke klompen, heerlijke snoep taart en een hele zak citroenen,super!!
Verder was hun enthousiasme geweldig!!!
Morgen komen ze hier lekker ontbijten,gezellig.
Ad,Dimco,Peer en Cynthia kwamen ook nog even langs en namens Wies, Peer,Cynthia,Peet,Jac en de kids een SUPER gave klok gekregen die Adje heel fijn weer op gaat hangen.
Allemaal bedankt,want hij is helemaal te gek!!!
Peer had lekker kip sate bij zich voor in de tapas vitrine morgen.
Even gezelllig geskyped met Wies,Peet,Nadia,en de 4 kids (de grote stoorzenders op de skype:-)
Vanmorgen eindelijk de loodgieter,ging half uur later en tig liter ontstopper weg en zei,alles prima.
Helaas,was het natuurlijk niet.
Gebeld maar....manana manana.
Dus aan denken,geen water in de bak en weg laten lopen.
Frituurpan geprobeerd en weer sloegen de stoppen door,maar nu lijkt hij het weer te doen.
Lunch om 19 uur (goed voor de lijn dit!!),een snel ei op brood.
Vaatwasser miste iets en dan komt hopelijk morgen.
Naar de boekhouder geweest,was natuurlijk weer iets toch niet compleet,nog wat boodschappen,schotel is opgehangen,ijsblokjes kwamen na 2 extra telefoontjes toch,andere leverancier die het 1 en ander op moest halen is geweest,de menu kaarten waren helaas niet klaar en heeft Suus net allemaal zitten doen,netjes geplastificeerd,in 3 talen.
Eier en tonijn salade gemaakt,tomaten tapenade,gehaktballetjes,van alles klaar gezet voor morgen,schoonmaken,was ophangen.
Om 23.30 kwam Eugeunio (of hoe je zijn naam ook schrijft),de man die ons met de letters op het bord plakken hielp.
Ze waren met een club Spanjaarden aan het bbq en en wilde dat we echt even kwamen eten.
Nu kwam dat natuurlijk helemaal niet uit maar ja,we hadden nog niet gegeten en het schijnt hier lastig om bij de Spanjaarden binnen te komen,dus dan is dit super.
Lekker "gekletst",erg lastig dat Spaans maar dat komt nog wel,en lekker gegeten (behalve dat varkens hoofd vlees,gadver!!!!!!!!)
Later nog even hier wat patat gebakken en samen met een stapel flyers afgegeven,morgen komen ze een biertje halen.
Wij gaan nog wat laatste dingen doen en dan moeten we ook nog even onder de douche en wat slapen.
Morgen om 8.30 moeten we open zijn,maar dat is gelukkig pas over een paar uur!!!!!
Hele dikke kus en wij hopen met enthousiaste verhalen te komen het volgende verslag
03 Augustus 2010 - 22:41
Richard:
Woehoe!!!! De grote dag is daar!!!! Wat zullen jullie moe maar voldaan zijn! Ik ben zo ontzettend benieuwd naar de eerste dag! Baal echt dat we er niet bij kunnen zijn maar dat maken we zeker goed. Heel veel plezier en geniet van alles morgen! Dikke zoenen!!! -
04 Augustus 2010 - 05:37
Petra Van Velsen:
Hai super meiden.Hier ben ik weer,heb in een week bijna n maand van jullie verslag gelezen.Wat hebben jullie n hoop goeie adviezen gehad en gezien de foto s,ziet het er zeer uitnodigend uit.Gewoon n plek waar je niet voorbij kunt gaan.
Hebben jullie de kaart gehouden zoals die was? Meiden ontzettend fijne opening ,alvast proost(doe ik vannavond)en veel succes.EN GOEIE ZAKEN!!!!!!! kom zeker kijken.Veel liefs, peet. -
04 Augustus 2010 - 06:18
Hallo chicas,
Geweldig, het is zo ver vandaag! Ik heb het diepste respect voor jullie lef, uithoudingsvermogen, humor, kundigheid, geduld, spontaniteit, levenskracht, sociaal zijn......en noem maar op. Daarom gun ik jullie de best lopende zaak in Torrevieja! Geniet van vandaag! SUCCES!
Ciao, Yvonne -
04 Augustus 2010 - 07:17
Sietse Van Der Laan:
Wat een mooi verhaal!! Super zeg! Heeeel veel succes daar!! -
04 Augustus 2010 - 07:42
Joyce V Br:
Hey meiden,
Eindelijk is het moment aangebroken, de opening van jullie eigen zaak!
Wat moet dit een spannende dag voor jullie zijn. Alle inspanning van de afgelopen maanden is niet voor niets geweest. Wat ziet het er allemaal fantastisch uit zeg!!
Ik wens jullie heel veel succes!!!
Natuurlijk ook namens man en kids.
Heel veel liefs, knuffels en een dikke kus van de Van Breementjes. -
04 Augustus 2010 - 08:19
Silleke En Bou:
Heel Heel Heel veel plezier en succes met jullie eerste dag, en drink van ons maar vast een biertje.
En morgen ( 5 augustus ) 1 hele grote op de verjaardag van Sil.
Hoop jullie snel te zien, dikke X Bou en Sil -
04 Augustus 2010 - 17:16
Connie:
Jannet en Suus, het ziet er allemaal heel goed uit, we komen binnen een paar weken kijken!
Frank, Connie, Merel en bart -
04 Augustus 2010 - 17:33
Ank En Antoon:
We hebben het nu met eigen ogen gezien en geproefd!!!Wat ziet het er FANTASTISCH uit.Proficiat Heerlijke wijn.En vanmorgen het ontbijt, juweeltjes die croissants nee geen tjes maar lekker grote botermals en lekker warm.
Het enthousiasme straalt van jullie af dus we weten zeker dat het goed komt.
We komen snel weer terug.
Liefs.
04 Augustus 2010 - 17:34
Ank En Antoon:
Het enthousiasme straalt van jullie af dus we weten zeker dat het goed komt.
We komen snel weer terug.
Liefs.
04 Augustus 2010 - 17:41
Berrie Van E. Te T:
He suus en janet
Wat hebben jullie hard gewerkt en wat is het ontzettend leuk geworden.
Ik hoop dat de omzet morgen zo goed is dat jullie met pensioen kunnen.
Grt Ber en Ink -
04 Augustus 2010 - 18:41
Toermalijn:
heey suus
we hebben de hele site al bekeken we hebben de fotos al gezien en al op maps gezeten zo te zien ben je goed bezig
wij missen je heel erg attans de kinderen die jou kennen we hopen dat je nog ooit over 10 jaar even komt kijken hahahah
wij wensen je veel plezier met je bedrijfje en in de toekomst. :)
groetjes kelly en de anderen kinderen die nu op de toermalijn zitten -
04 Augustus 2010 - 18:43
Jaap En Lies :
He luitjes ,het is echt mooi geworden, het ziet er super uit.
wij wensen jullie heel veel geluk met jullie nieuwe zaak en dat het goed gaat lopen groeten. -
04 Augustus 2010 - 20:48
Ria Snels:
Hallo Dos chicas Ik heb jullie site met veel bewondering bekeken .Jullie hebben keihard gewerkt ,het is een droom Het ziet er mooi en gezellig uit En wens jullie heel veel succes in de toekomst groetjes Ria -
04 Augustus 2010 - 23:06
Wendy:
Felicidades!!!Of schrijf je dat niet zo?
Jeeeuuuuh een eigen toko en hij is open!!! Van harte gefeliciteerd en alle succes. Hopenlijk gaat het lopen als een trein of iets anders wat snel gaat (wat is een tierelier????)
Tot later ennuh succes morgen met de kater. Ik mag toch wel hopen dat dit goed gevierd gaat worden? Halen jullie wel elkaar even uit de fontein?
Groetjes van Wendy -
05 Augustus 2010 - 06:17
Eveline:
meiden t ziet er geweldig uit en t is nu al n succes dus met de zaken moet t goed komen.
Kan niet anders!!!!!
Top xx ev -
05 Augustus 2010 - 12:00
Ellen:
Lees jullie verhaal net in "De Kaap", het enthousiasme straalt van de foto! Nu jullie site bekeken en het lijkt allemaal SUPER. Wanneer ik in de buurt ben kom ik zeker eens aan. Ellen uit Doorn