8-9-10 augustus - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu 8-9-10 augustus - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

8-9-10 augustus

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

11 Augustus 2010 | Spanje, Torrevieja

Hola todos de gentes de Holanda!
Hier weer even een verslagje vanuit de Dos chicas! Vandaag is het alweer woensdag, dat wil zeggen dat we vandaag precies een week open zijn! Gister onze eerste vrije dag gehad, maar we waren al wel om 6 uur op, want we moesten nog naar het gemeentehuis voor papieren en dat is weer hetzelfde verhaal met vroeg in de rij, wachten tot ze open gaan, nummertje trekken en op je beurt wachten. Nu waren we daar al om 7 uur, terwijl het gemeentehuis om 8.30 uur open gaat, maar er was gelukkig maar 1 wachtende voor ons, dus we werden bij opening al snel geholpen. Eerste instantie leek het erop dat we weer niet alle juiste documenten hadden, maar uiteindelijk is alles geregeld en zijn we ook officieel ingeschreven, zodat we nu ook de ziektenkosten kunnen gaan regelen. Vanuit de gemeente naar de boekhouder, koffie, weer terug naar boekhouder, ziekenhuis (daar een hele rij, dus later maar terug), naar de huiseigenaar, naar de bank, terug naar huiseigenaar, water overzetten, terug naar ziekenhuis, boodschappen...... en om 15.00 uur alles geregeld op het water na, daar moeten we nog voor terug (hoe moeilijk kan het zijn om dat op je naam te krijgen!). We waren beiden bekaf, na zo'n korte nacht, pffff en we wilden 'savonds nog met Peer en Cynthia de hort op, dus een siesta was effe nodig! Heerlijk 3 uurtjes geslapen met de grote waaier aan en gisteravond gezellig naar de stad en heerlijk gegeten bij Sunset.
Afgelopen zondag zijn Peer en Cynthia ons eten komen brengen en omdat we rond 20.00 uur geen gasten hadden, hebben we rustig samen kunnen eten.
Maandag was een dag van de oplichters! Een vrouw met een vreemd verhaal die voor een vaste klant van ons geld moest komen halen voor een weggesleepte auto, zigeunerkindjes die met te weinig geld ijsjes willen kopen, een vrouw die dan net niet genoeg geld heeft om alles af te rekenen, klein babytje in de armen, etc, etc...... we zullen hier nog heel wat meemaken en leren dat sommige mensen dus vooraf moeten betalen.
Verder zijn we druk met de nieuwe openingstijden. In sommige uren is er helemaal niets te beleven, maar dat zijn elke keer andere tijden, veel mensen willen later terugkomen, maar dan moeten we tot later open zijn en dan hebben we elke keer maar korte nachtjes, anderen willen weer karaoke etc..... vooral de Engelsen zijn hier weg van en dat zijn ook de mensen die het meeste uitgeven....... Lastig om te bepalen wat we nu uiteindelijk willen gaan doen. Wij vinden beiden de combinatie wel leuk, de ene dag wat vroeger open en vroeger dicht, een andere dag later open en langer als bar open blijven...... Iedereen heeft zo zijn ideeen, verder willen we ook geen overlast veroorzaken door tot laat harde muziek te hebben en wellicht overlast van dronken mensen...... dus tja, dit gaan we dus nog even uitvogelen. We hebben inmiddels wel broodje krikandel en bitterballen op de kaart (krijtbord). Vanavond voetbal Nederlands elftal. In ieder geval komen Peer en Cynthia dan weer! Maandagavond kwamen onze vaste Engelse klanten wat eten en drinken. We kregen als cadeau een schroevendraaier en bruine bruine saus, erg leuk, dit omdat de Engelsman ons een keer heeft geholpen met het maken van de parasol en de saus omdat we geen Brown saus hadden en de Engelsen hier erg van houden. Helemaal leuk!
Nou, dikke kus vanuit de Costa Blanca, waar de temperaturen het hoogtepunt bereiken, pffff........ We hebben er in de toko gelukkig geen last van, want overdag waait er een lekker windje, alleen deze gaat 's avonds liggen en dan is het wel erg warm om te slapen. Gelukkig zijn we telkens zo moe dat we weinig van de warmte merken :)
Hasta luego!!!

• 11 Augustus 2010 - 10:00

Marielle:

Hola meiden!
    Wat leuk om jullie verhalen zo te volgen en wat jammer dat ik er niet meer bij kan zijn. Had graag een kroketje bij jullie komen eten. En als Leen had geweten dat er frikandellen waren.... was dat je nieuwe vaste stamgast. Lastig kiezen welke kant je nu op moet gaan met de toko. Volg je gevoel en het komt vast goed. Hou jullie in de gaten!
    Dikke kus yellie

• 11 Augustus 2010 - 12:59

Dos:

Hey chicas! Wat klinkt het toch geweldig daar aan de costa, zeker met die temperaturen en die avonturen. Er zijn plannen om met het resterende gedeelte van dames 6 in het voorjaar richting jullie te komen!! Wat is een leuke tijd voor een lang weekend? Veel succes nog en ik zorg dat het geboortekaartje op het juiste adres komt ;-)
    Ser en Inge hebben er in ieder geval een dochter bij: Loes!

• 11 Augustus 2010 - 22:41

Nadia:

Complimentje voor de kleding.
    Leuk hoor al die verhalen.
    dikke kus Naadje