Weekend - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu Weekend - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

Weekend

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

09 Oktober 2010 | Spanje, Torrevieja

Lieve allemaal.

Allereerst, Ruud en Timothy gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter Indy!!!!!
Jullie moeten haar maar eens snel de toko laten zien :-)
Verder nog een kaartje bij de post van Tante Riet, wat leuk al die post!
Woensdag weer een lekkere drukke dag gehad in de toko.
Toen we om 18 uur naar huis fietsten (wat een luxe toch om 18 uur dicht) zijn we nog even bij een brillenzaak binnen gelopen, en nu heeft ook Suus een hele mooie Rayban (foto volgt)
Ome Jan heeft 2 mooie planken opgehangen in de keuken en de kraan gemaakt.
Tante Gonnie genoot op dat moment van de koffie, krant, puzzelen en zat even later met wat mensen op het terras te kletsen.
Ome Jan bedankt, want het ziet er allemaal netjes uit!!!!
Toen we gister de deuren sloten hebben we nog even lekker samen over het strand gelopen,lekker met onze voeten in het water.
Onderweg zagen we nog een paar kittens, zo lief, maar toch maar laten zitten.
Daarna omkleden in de toko en naar David gegaan, waar we lekker Koreaans hebben gegeten met zijn zwager en vriendin (en 3 honden)
Het dakterras is echt geweldig!!!!
De vriend van Suus (en nog steeds niet van Vinkie!!!) neemt tegenwoordig al zijn vrienden mee.
Hij krijgt nu ook niks meer te eten en we hopen dat ze snel een ander onderkomen vinden!!!!
Gistermorgen was het idee om fruit en groente op de markt te kopen, voor we naar de toko gingen.
Maar de prijzen waren niet lager dan die van ons eigen groenten boertje, dus maar laten liggen.
We hebben wel even een zak churos naar binnen gewerkt als ontbijt, smaakten goed!!!!!!
Gister druk met leveranciers, iemand voor de nieuwe zonnewering, vrouw van de radio over adverteren, een oplichtster die geld probeerde los te peuteren, maar we
kregen al een telefoontje van de buurvrouw (van de fietsenwinkel) dat er iemand met een klets verhaal kwam, auto kapot, vader in het ziekenhuis, blablabla, en die kwam voor geld. Daar trappen deze chicas niet in!!!
We hebben haar dus vriendelijk verzocht weer te gaan.
Een heerlijke zak Engelse drop van tante Gonnie gehad, goed voor de kilo's :-(
Gister na werk even lekker op de fiets en ergens een terrasje gepakt.
Lekker een borrel en snack op en om 21 uur thuis lekker aan de couscous en daarna heerlijk voor de tv gehangen.
Vandaag open tot laat, maar we zijn er weer helemaal klaar voor.
Zondag komen Bas en Lenny, SUPER gezellig!!!!
Nog steeds is het in de morgen (rond 8.30 uur als we op de fiets zitten) 23 graden!!! Niet normaal! Vandaag wat meer wolken en in heel Spanje volgens de berichten regen, behalve in Torrevieja!!! Hihaaaaaa............. Lenny en Bas, vergeet jullie bikini niet :)

Vanaf zaterdag 6 november hebben we elke zaterdag avond een optreden, dus we zijn druk bezig mensen te vinden die de avond gaan invullen.
Ook gaan we beginnen met workshops, dus we zijn druk met activiteiten bedenken!!
Dinsdag is het hier een feestdag (en voor ons is elke dinsdag een feestdag!!) en er zijn nu al feesten aan de gang.
Onze vaste klanten (ome Jan en tante Gonnie) zitten alweer op het terras met de krant en een lekker kopje koffie.
Dikke kus allemaal en geniet van jullie weekend!!!!

• 10 Oktober 2010 - 09:08

Peet:

Hoi Suus en Jannet. Wat ziet het er weer geweldig uit allemaal. En wat gezellig dat jullie er weer 2 vaste klanten bij hebben en dat is dan nog familie ook! Leuke werkschoenen, lekkere churros, mooi weer, wat wil een mens nog meer. Maar ik kan jullie melden dat het weer hier ook heerlijk is. Wel een paar graadjes koeler maar volop zon. Gisteren zowaar BBQ bij ons thuis en pannekoeken gemaakt op de buitenkeuken. Vandaag nog een mooiere dag. Ga op de fiets met Bauk naar de Sportschool en dan na de sauna ook de zon in! Ook gaaf toch! Jill is nu aan het dansen op muziek van Nick en Simon en Jac en Roy hebben Honkbal tournooi. Dus Chicas....tot snel maar eerst hier nog even genieten.XXXPeet

• 10 Oktober 2010 - 10:00

Bauk:

Hej meiden,
    Wat lekker allemaal: lekker weer, lekker ontbijt, mooie werkschoen, leuke vrienden. Super hoor!!! Het is jullie allemaal gegund. Hier is het weer ook nog heerlijk....Gisteren lekker bij gelunchd en 's avonds (buiten) bij Karin. Echt genieten is dat!!!! Nu lekker wat in huis doen en straks met Peet weg. Jammer dat je geen kitten hebt meegenomen, als je zo'n lieverd hebt als mijn Nala is het helemaal leuk :)

X Bauk

• 13 Oktober 2010 - 11:35

Sint:

IK WIL DIE HONDJES!!! en het poesje ;)