Uitslag raadsel!!!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
10 Oktober 2010 | Spanje, Torrevieja
Dank voor alle creatieve reacties :) Hahahahah, een paar zaten er heel dicht bij, maar het is door niemand echt geraden.
Wendy en Rens, het is inderdaad een schaaldier, maar dit antwoord is te breed.... Hilde een mossel komt ook wel in de buurt....... en Carla en Petra, jullie dachten het te weten en wij kunnen ook wel vertellen dat jullie er het dichtst bij zaten, maar een navajuela is het ook niet.
Het enige echte antwoord.....
MACHA CHILENA!!! Inderdaad een schelpdier, heeft qua uiterlijk en smaak wat weg van de navajuela. Jannet gaat al over haar nek als ze een blikje ervan opent en Suus eet het gerust, maar heeft er de hele dag een nasmaak van!
Bedankt voor jullie reacties!
Dikke zoen!
10 Oktober 2010 - 10:02
Bauk:
Als ik dit zie, heb ik al geen honger meer bah!!!! :) Ik begrijp Vinkie helemaal haha. Nou meiden geniet van het mooie weer en elkaar. Dikke pakkerd Bauk -
10 Oktober 2010 - 10:07
Richard:
Nou ben blij dat ik het weet maar beangstigd als ik er alleen al aan denk dat mijn schoonzus dit gewoon opvreet.... Ik voel een aanmelding voor fear factor! -
10 Oktober 2010 - 10:14
Annie:
Ik hoef echt geen Navajuela en al helemaal geen Macha glipperig of zo iets.
Valt het onder de spaanse delicatessen? Staat toch niet op de kaart hé? Zonnige zondag en kusjes uit Zeist -
10 Oktober 2010 - 17:05
Roos K Uit Z:
Whaa, je kan het dus ook gewoon eten? Bizar....
X -
10 Oktober 2010 - 17:31
Rens EN WENDY:
wij zeiden niet zomaar schelpdier he. Wij zeiden Conche, dat is Venuzuelaans voor Macha Chilena....thanks. Gaaf dat we een gratis verblijf bij jullie hebben gewonnen. 4-persoons bed. De reis betalen we zelf wel.......
XXXXX