11 oktober - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu 11 oktober - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

11 oktober

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

11 Oktober 2010 | Spanje, Torrevieja

Goedemorgen deze maandagmorgen! Wij kunnen jullie berichten dat we gisteravond wat regen hebben gehad, dat het vannochtend 19 graden was en dat er vandaag een fris windje waait!!! Wij hebben het er al koud door, zo Spaans zijn we al :) Wij zijn deze ochtend begonnen met een wandeling van 45 minuten (er weer wat kittens laten zitten!!). Gisteravond zijn we namelijk te voet naar het centrum gegaan en hebben daar gezellig met ome jan en tante Gonnie gegeten.
(We waren een beetje vroeg dus hebben eerst samen een borrel gedaan op het terras) Dat hield dus in dat we vanmorgen geen fietsen bij ons huis hadden en dus moesten kiezen.... trimmend, skatend of wandelend naar het werk??? Vinkie wilde gaan joggen, maar gezien we al lang niet meer hebben gejogd en Vinkie nogal snel last van haar hamstring heeft, leek het Suus niet zo'n verstandig idee om al zo'n eind te joggen, dus we zijn voor een snelle wandeling gegaan :) Ongeveer 45 minuten lopen, mooie afstand en hoe leuk zou dat zijn met een hond erbij!!!!!
We hopen vandaag op meer mensen. Gister was een enorm rustige dag, dus hopelijk vandaag meer.....
Vinkie heeft even lekker zitten skypen met haar broer, gezellig!!!
Henk, Maaike (onze kapster)en Theresa zijn nog even wat komen drinken (Theresa mocht zeggen wat ze zouden gaan doen en ze wilde naar de chica's!)
In ieder geval zullen Bas en Lenny op bezoek komen, vanavond gezellig samen eten en morgen samen de dag doorbrengen, super!!!! We genieten nog steeds enorm van de vrije avonden die zo lekker lang zijn!!! Suus kan niet stoppen met foto's van het uitzicht maken, want nu zo met die wolken is het ook zo geweldig mooi!!! Maar Vinkie zet er de rem op :(
Goed, Noe en Sarah komen net binnen, dus we gaan er gezellig bij zitten en zo meteen zullen ome Jan en tante Gonnie er ook wel zijn.
Inmiddels zijn ze ook van het entertainment geweest en vanaf 6 november hebben we karaoke!! Heel veel groeten en liefs!!!
xxx

ps foto's komen, is iets mis met uploaden.

• 11 Oktober 2010 - 21:29

Mama:

hoi suus en jannet,volgens de weerberichten hier op tv gaat het weer bij jullie slecht worden met hevige regenbuien en kans op water overlast. Ik ben benieuwd of dat ook in Torrevieja is???? Hier is het al vanaf zaterdag mooi weer. Zondagmiddag hebben we de hele middag buiten spelletjes zitten doen met Cynthia Carla en Jeroen. Onze Peter moest wrken en Cynthia moet nog met haar been omhoog zitten.Piet Paulusma is net op TV met het weer. Wat denk je: nachtvorst vannacht -2graden. Morgen wel weer zonnig maar slechts 14 graden!Morgen hebben jullie een feestdag in Spanje de Dia de Hispanidad.Kijk op nuspanje.nl en dan krijg je alle uitleg.Daar staat ook een stuk in over Torrevieja.Dat wordt eind dit jaar de veiligste stad van heel Spanje!!!!Geweldig toch.Wel dat was het zo wel weer,groetjes en tot horens

• 13 Oktober 2010 - 11:47

Sint:

Dag lieverds! Hoe is het nu met jullie? Hoer gaat het wel. Gisteren naar de chirurg geweest en het gaat nog maanden duren voor ik weer kan lopen enzo. FF doorbijten en niet eigenwijs gaan doen dus. Leuk dat Gonny en Jan veel bij jullie zijn. Ik spreek jullie hopelijk snel weer! KUS!

• 13 Oktober 2010 - 12:30

Peet:

He Suus en Netje, Die karaoke moet echt eerder. Onze Jilly wil vanaf 25 oktober iedere dag wel een liedje zingen en ik krijg natuurlijk niet uitgelegd dat dat pas kan als wij weer weg zijn!!!! Dus vanaf 25 okt dagelijks karaoke (met een dansje) bij de Chicas. (of heb je liever dat ik de cd's van K3 en Nick en Simon mee naar het huisje neem????)... Juist dat dacht ik al! x peet