13 oktober - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu 13 oktober - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

13 oktober

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

13 Oktober 2010 | Spanje, Torrevieja

Maandag gingen de chicas pas om 17 uur weg, er kwamen nog wat eters en dan blijven we natuurlijk open.
We hadden weer gezellig wat vaste klanten en hebben veel geregeld.
Snel naar huis en het eten voorbereiden want Bas en Lenny kwamen om 19 uur om lekker van de plaat te komen eten.
We hebben lekker gekletst, gelachen en veel te veel gegeten (we hadden namelijk wel hel veel zoet toe)
Ze verblijven in hotel Madrid en dat is voor iedereen een aanrader.
Simpel maar goed, lekker ontbijt, dicht bij onze toko en ook bij het gezellige centrum van Torrevieja.
We zullen nog wat meer gegevens op de site zetten.
Het entertainment is nu geregeld.
Zaterdag 6 november komt Paul (Engelsman) de karaoke doen.
Zaterdag 13 november een dj, dus het feest kan beginnen bij de Chicas.
Verder een mail van 2 Nederlanders die gaan overwinteren in Spanje.
We waren per toeval op de site terecht gekomen en komen in november bij ons workshops volgen (en nemen ontbijtkoek voor ons mee!!)
Super leuk!!!
15 november is de eerste workshop, boetseren, van 10 tot 13.
Gister heerlijk genoten van onze vrije dag. Lekker uitgeslapen en in de middag met Bas en Lenny het centrum in. Van het ene terras naar het andere, lekker gegeten en gedronken en afgesloten bij de pizzeria.
Vandaag weer vol goede moed de dag begonnen, nadat we de auto naar de keuring hebben gebracht........ Weer wat leuke, gezellige nieuwe Nederlanders binnen gehad en nu David aan de bar die lekker druk aanwezig is en morgen weer teruggaat naar Madrid voor enkele dagen. Of we a.u.b. meegaan, sorry David, de chicas hebben hier in Torrevieja werk te doen :)
Vanavond gaan we met Bas, Lenny, Sarah en Noe naar een kroeg in de buurt van de toko waar Paul de karaoke aan het doen is, we zullen een liedje voor de verjaardag van Masha zingen :) Gefeliciteerd!!!
Na wat buitjes, schijnt de zon nu volop. Het water komt meer het strand op, maar het blijft er geweldig uitzien.
Groeten van de chicas die nog steeds lekker in korte broek en shirt aan het werk zijn!

• 13 Oktober 2010 - 13:57

Ad De Graauw :

Heb misschien wel een leuke workshop idee , SHADOWPAINTING iedereen kan schilderen Kijk maar eens op de site Shadowpainting.nl Kunt misschien wel proefpakketje bestelen ?? Is zomaar een idee wie weet . En ik vernam van Wies dat Petra weer naar jullie komt misschien kan ze wel spulletjes meebrengen dit bedrijf zit in Tilburg is ook altijd op de CREADOE en andere beurzen van creatieve dingen . Groetjes Ad de Graauw

• 15 Oktober 2010 - 11:32

Masha:

En??? Welk liedje hebben jullie voor me gezongen?

Wat zijn jullie toch mega-attent! Een kaartje per post, sms, krabbel en dan ook nog hier!

Lekker schatten zijn jullie!

XXX