Bijna weekend :) - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu Bijna weekend :) - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

Bijna weekend :)

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

18 Oktober 2010 | Spanje, Torrevieja

Lieve mensen! We zullen proberen het verslag uit de Bossche krant in een reisverslag te zetten, zodat ook de slecht ziende het kunnen lezen (grapje). Het is alweer maandag en voor ons betekent dat bijna weekend!!! We hebben onze bikini bij ons, zodat we straks, als we om 15.00 uur dicht gaan, lekker een duik in de zee kunnen nemen, want die ligt er weer zo aantrekkelijk bij!!! De wind vanmorgen was fris, maar de zon schijnt volop, dus dat wordt weer een warme middag!!! Vanmorgen werden we verrast door een bezoek van Constance en Frans die weer een weekje over zijn. Super leuk!!! Constance heeft een kritisch oog over onze nieuwe menukaart geworpen en heeft nogal wat Spaanse spelfoutjes eruit kunnen halen, dus daar kunnen we weer mee aan de slag!!! Ze hebben hier heerlijk ontbeten, gezellig gekletst en we zullen ze deze week zeker weer zien!
Afgelopen zaterdagavond was een stuk beter bezet dan de week ervoor. De groep Engelse mountainbikers zijn even wat komen drinken en ook een groepje Spanjaarden hebben kennis gemaakt met ons en onze toko en waren erg enthousiast. Die zaterdagen gaan echt goed komen! Wij hebben zaterdagavond lekker een keer een vette hap gegeten, heerlijk. We zien de hele dag frikandellen en kroketten aan ons voorbij komen, maar eten er niets zelf van, dus nu was het wel extra smikkelen. En nee moeders.... wij eten normaal echt gerechten met veel groenten!!!
Gister ook weer verrast door een bezoek van Bart en Coby uit Rijen!!! Heel erg leuk. Bart heeft de zaak motorcentrum Rijen, waar wij onze motoren aan hebben verkocht. Een super aardige man die ons toen inderdaad had beloofd langs te komen wanneer hij een race heeft in Cartagena. Dat was nu dus het geval. Super enthousiast waren ze en ze hebben meteen maar een ontbijtje mee gepikt.
Verder kwamen ook de mountainbikers weer langs met een vette kater, hahahaha...... ze hadden flink doorgestapt afgelopen zaterdag. We hebben wederom afscheid genomen, want dinsdag gaan ze weer naar huis en nog even op de foto samen met hun super vette bikes!!! Rudy en Connie kwamen gedag zeggen, zij gaan een weekje naar Belgie en verder zat ons terras helemaal propvol!!! Allemaal eters, super gezellige mensen, dus helemaal leuk!!!
Piet en Agnes kwamen nog afscheid nemen, zij vertrekken vandaag. Agnes heeft nog even helpen afwassen, omdat we het zo druk hadden. We hebben een flesje wijn van ze gekregen, heel erg lief allemaal!!! Gister op tijd kunnen sluiten en nog even lekker naar de rotsen
Nu zitten ome Jan en tante Gonnie lekker aan de koffie, die het gister ook niet konden laten toch langs te komen, ook al was er geen krant te halen :) Tante Gonnie heeft weer bestek ingerold. Wij werken nog een paar uurtjes vandaag. Fijne vakantie voor de mensen die nu al herfstvakakantie hebben en de mensen die gewoon hard werken, wij denekn ook aan jullie, want wij werken ook gewoon hard ;) Dikke beso voor iedereen!!!

• 18 Oktober 2010 - 13:39

Cella:

Ben benieuwd om straks alles in het echt te zien... Geniet van de vrije dag kuss cella

• 18 Oktober 2010 - 17:57

Maaike En Els:

Hey Chica's!!!
    Wij zijn twee weken geleden mama geworden. Onze dochter is drie weken te vroeg geboren en ze heet Floor Elise. Tis echt een prachtig lief meisje en het gaat allemaal goed. Mochten jullie wat plaatsjes willen zien dan moet je effe jullie mail adres geven dan stuur ik wat foto's door.....
    Liefs van ons

• 18 Oktober 2010 - 20:48

Mama:

Hoi Suus en Jannet.BERICHTJE VAN pETRA ONTVANGEN EN JE PAKJE WORDT MORGEN VERSTUURD! gENIETEN JULLIE MAAR LEKKER VAN JE VRIJE DAG EN HET MOOIE WEER.hIER IS HET KOUD.vANNACHT 2 GRADEN GEVROREN.KOMENDE DAGEN WORDT HET ALLEEN MAAR SLECHTER. REGEN REGEN EN MAAR 9 OF 10 GRADEN.DE VERWARMING KUNNEN WE DUS NIET MEER MISSEN.DOE DE GROETJES AAN GONNIE EN JAN EN DE BUURTJES VAN DE FIETS-WINKEL EN OOK AAN DAVID. DIKKE KUS VAN MIJ EN HOPELIJK TOT GAUW ZIENS!