Frustratie en genot!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
19 Oktober 2010 | Spanje, Torrevieja
We zullen maar beginnen bij het genot! Wat heerlijk om zo een vrije dag door te brengen!!! Je kunt je het niet voorstellen hoe wij heerlijk in onze bikini in de zon hebben genoten, aan het strand, in de lounge, aan de Sangria, om te smullen gewoon!!! Gister begon ons weekend met een pijnlijk moment voor Vinkie. Even naar de dokter om wat huiduitslag te laten zien en tja, hier in Spanje ben je geen dokter als je gewoon hop, de eerste ontmoeting een spuit zet in de billen. Tja, als dokter wil je toch wel weten wat voor vlees je in de kuip hebt! Hahahah, een pijnlijke prik, Suus als toeschouwer en werkelijk die dokter deed alsof hij als kleuter een vork in de hand nam en hop in het vlees ermee!!! Tja Vinkie was stoer, maar voelde de pijnscheut en nu maar afwachten of het ook effect heeft :) Wanneer jullie denken dat dit de frustratie was, dan hebben jullie het mis...... want die ligt op een ander terrein....
Spanjaarden en verkeer!!! Lees dan vooral Spanjaarden en het fietsend verkeer!!! We hebben heeeeeel lang onze frustratie in het verkeer voor ons kunnen houden, het feit dat je hier als fietser geen enkele ruimte krijgt, je voortdurend uit moet kijken voor open smijtende portieren, je als fietser achteraan moet sluiten voor het stoplicht en je soms tot drie maal toe het verkeerslicht rood ziet worden, het feit dat Spanjaarden gerust voor je neus de auto stoppen en de knipperlichten aan zetten, je maar aan moet voelen waar ze met de auto heen gaan, want richting aangeven doen ze niet dus afsnijden is een veelvoorkomend verschijnsel, nee, hier gaat het allemaal niet om....... hierom hebben we vaak tot tien geteld, denkende aan ons imago wat we nu hoog moeten houden, denkende aan het feit dat we vaak herkend worden als die vriendelijke dames van de Dos chicas, maar vandaag was het toppunt en na vandaag verandert alles!!!
Het frustratietoppunt is bereikt en vooral Suus haar emmer is vol en oweeeeee wie zich nog a-sociaal in het verkeer gedraagt!!!! Gggrrrrr.......
Fietsen we lekker op onze welverdiende vrije dag naar het centrum, om daar heerlijk neer te strijken aan de zee, rijdt er een dikke vette Audi voor ons die ineens stilstaat, geen richting aangevende, oke wij erlangs, geen probleem. Gaat die man weer rijden, toetert, blijkbaar vond hij dat hij niet genoeg ruimte kreeg van ons, maarja verder naar rechts konden wij toch echt niet. Hij gaat langs ons en neemt bij de eerste kruising duidelijk alle ruimte voor ons weg, staat a-sociaal aan de rechterkant terwijl hij rechtdoor moest, is vervolgens alleen maar bezig om ons de ruimte te ontnemen, stopt vervolgens, zodat wij er zowel rechts als links niet langs konden, schreeuwt allerlei dingen, zelfs zijn zoontje van pak'm beet 8 jaar kon zich in het gedrag van vader vinden en schreeuwde hartelijk mee, sorry hoor, maar dit gedrag is echt niet normaal en dan is het zo jammer dat we niet vloeiend Spaans kunnen om deze meneer de wind van voor te geven!!!We begrepen wel dat meneer ook niet vriendelijk was gezien het woord "puta" viel (alhoewel dat schijnbaar meerdere betekenissen heeft, dus hij zal wel de vriendelijke betekenis bedoelen :)Maargoed, het frustratieniveau was dus even bereikt en vooral Suus was heet!!! Er moet niet nog een keer zoiets voorvallen, want dat laat die Chica zien dat ze ook over een behoorlijk dosis spierballen beschikt!!! Dus!!!
Dit was het even vanuit Torrevieja waar het heel erg warm was en op enig moment misschien een tikkeltje te heet!!!
Wij gaan even lekker douchen en ergens een hapje eten.
Dikke kus!
19 Oktober 2010 - 16:59
Bauk:
Hoi meiden,
Wat een genot en frustratie inderdaad. Maar ja die Spanjaarden zijn van de licht ontvlambare mensen :). Gelukkig hebben jullie niets. Hopelijk hebben jullie ondanks alles wel kunnen genieten van jullie heerlijke vrije dag. Ik ben zaterdag met Peet naar manege Hooijen geweest, maar helaas is daar geen plaats.......mis het rijden wel hoor. Jij niet Suuske..........Nou meiden geniet van het mooie weer, want hier regent het.
Dikke x Bauk -
19 Oktober 2010 - 17:00
Bauk:
Volgens mij zijn jullie nu de foto's aan het plaatsen. Net stond er nog maar 1 op de site (bij dit verhaal dan hè bedoel ik)
Ziet er heerlijk uit zo met dat zonnetje.
Liefs Bauk -
19 Oktober 2010 - 17:32
Roos K Uit Z:
Aden in............
Adem uit..............
Misschien een doosje eieren mee nemen op de fiets:) -
19 Oktober 2010 - 19:26
Annie:
Nou dat geeft idd veel frustratie. Wat een spaanse eikels. Maar je bent en blijft gast hihi dus moeten jullie je gedragen en tot 10 tellen.
Maar wat ze jullie niet kunnen afnemen is zo'n heerlijke zonnige vrije dag. xxxjes uit een nat Zeist -
19 Oktober 2010 - 19:36
Peet:
Hola Puta's.... uuuuh ik bedoel Chicas! Mijn advies gewoon kaaihard terug schelden op z'n nederlands. Je hebt geen idee hoe dat oplucht als je kaaihard al die scheldwoorden eruit kunt gooien. En wat ook wel eens wil helpen "van je wijsvinger en middelvinger een V maken en dat als oren achter je hoofd houden, vervolgens zeg je BURO, wat ezel betekend) schijnen macho mannen gevoelig voor te zijn! Zet hem op en anders komt Peetje je volgende week helpen!!! X -
20 Oktober 2010 - 07:18
Richard:
Hahaha, zo suuske, jij hebt ook grenzen en die moeten inderdaad niet met vette audi's worden overscheden! Dat is duidelijk. Wat lekker dat ze de deuren van de boxen een likje grijs hebben gegeven! Much better. Ga lekker door zo chicas!!! -
20 Oktober 2010 - 08:55
Marielle:
Halokidoki's meiden! Oh....mijn bloed kookt. Ik weet precies hoe suus zich gevoeld moet hebben. Knap nog dat ze zich in heeft gehouden. Moet wel lachen met Petra's tip, zou ik zeker gebruiken de volgende x, hi, hi kijken of hij dan nog zo stoer doet. Fijn om na het heerlijke frustratiestuk (je kunt het maar kwijt zijn, als is het dan op de site) toch van die ontspannen kiekjes te zien. Go girls! x yellie -
20 Oktober 2010 - 10:16
Joyce:
Nou hier is het ook heerlijk bikini weer in Amsterdam. Het hagelt gewoon op dit moment..keihard.. niet normaal toch!!
Dus Suus anders moet je hier maar even komen afkoelen :p
Dan wisselen wij wel even om, kan ik daar even opwarmen.
X Joyce -
20 Oktober 2010 - 12:53
Timothy:
Hola chicas,
Hartstikke bedankt voor jullie leuke cadeautje over de post. Ruud en ik konden er erg mee lachen, wat leuk!! Het is nu nog een beetje groot maar als het wat beter past zullen we er zeker een foto van opsturen! Zit sinds langere tijd weer eens op het internet en ben verder veel met de kleine bezig. En dat bevalt eigenlijk wel goed moet ik zeggen; erg gezellig.
Ik moest nog wel lachen om jullie verkeersfrustratie verhaal; heel herkenbaar ha ha. Het kan ook nog wel helpen om gewoon in het Nederlands terug te schelden, de intonatie maakt ook genoeg indruk!
Veel succes verder met ales en de groeten, ook van Ruud en Indy!