Vertrek Peet en de kids
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
02 November 2010 | Spanje, Torrevieja
Gister zijn we nog even lekker naar de rotsen gegaan. We hebben weinig gevangen, zee was een beetje wild. Nog even naar la Mata gereden en lekker door het water gelopen.
's Avonds bij El Muelle gegeten en een lekker ijsje als toetje.
Vandaag rijden we rond 14 uur richting Alicante om Petra en de kids weg te brengen, daarna zullen wij gezellig Alicante in gaan. Fijne dag weer alemaal. Hier is het strak blauwe lucht (wat een verrassing!) :) Toch altijd even leuk om te vermelden......
Beso!
02 November 2010 - 09:53
Bauk:
Hej meiden,
Wat een lekker weer daar. Ik ben echt jaloers :)!!! Volgens mij zeg ik dat elke keer haha. Geniet nog maar van de laatste momenten met Peet en de kids!! Op de foto's straalt het plezier er van af. Leuk hoor! Hier is alles ok, druk i.v.m. de meubelbeurs in Brussel waar we vanaf zondag staan. Daar ben ik ook aanwezig. Wel leuk hoor.
Nou have fun in Alicante -
03 November 2010 - 16:27
Mama:
Hola chicas. Nu heb ik een probleempje. Weten jullie wat voor dag het is vandaag 3 november?????Ja, Hubertus-broodjes!! Ik weet niet of ze dat in Spanje kennen. Ik heb er vandaag weer 12 gekocht, voor Petra-Jac en de kids en voor Peter en Cynthia en ik vergeet ook de papagaai,vogels konijnen,honden en kippen niet! Iedereen krijgt er iets van Ik heb zelf maar een extra broodje opgegeten voor jullie saam! Dus geen hondsdolheid voor jullie! Dat is toch weer fijn om te weten! Wel, dat was het dan weer.Groetjes en dikke kus. -
03 November 2010 - 16:58
Sint:
De ingewijde Hubertusjes waren heeeerlijk Wies! Btw: ik heb gehoord dat een stokbroodje Allioli ook werkt ;)