vrijdag 5 november
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
05 November 2010 | Spanje, Torrevieja
Terwijl wij van onze vrije dag aan het genieten waren, werd er in onze toko volop gewerkt en is er een nieuw luchtfilter geplaatst. Woensdag dus extra vroeg naar de bar en wat zooi ruimen, alles is verder keurig geinstalleerd (Ed en Rafael muchas gracias).
Carla, An en Cock bedankt voor jullie kaart! Gister gebak gegeten omdat Connie een nieuwe baan heeft, super zo snel!!! Gefelicieerd!
Rondom huis en rondom de cafetaria is het nu een stuk rustiger geworden, hopelijk komt daar zaterdagavond verandering in. Al krijgen we maar de helft van het aantal mensen binnen die zouden komen, dan nog wordt het volle bak, dus we zijn benieuwd. We denken dat het een dolle boel gaat worden :)
Vanavond naar El Mundo, lekker Indisch eten en eens kijken wat voor zaak onze regelnichten hebben, hahahaha... we hebben er zin in!!!
Wies en Carla veel plezier met het verrassingsuitstapje vanavond, vergeet de badmuts niet!!!
Adios weer xxx
05 November 2010 - 12:20
Jeroen (dievanjoyce):
Hey meiden. Ik heb regelmatig op jullie site zitten gluren/lezen en ik kan niet anders zeggen dan mijn complimenten....respect! Ik ben niet zo'n ster in het schrijven van reacties, maar na het vorige stukje van Bauk kon ik mezelf niet meer bedwingen......(tot zo ver het geslijm richting Torrevieja...succes verder)
Ik las dat zij deelneemt aan de meubelbeurs in Brussel....waarom hebben jullie, en mn jij Vinkie, Bauk niet aangegeven dat jullie een hele goede, aardige, betrouwbare en prijstechnisch zeer interessante standbouwer in jullie kennissenkring hebben? -
05 November 2010 - 16:31
An&Co:
Wat een coole foto's van de Chicas. Leuk hoor
XXX uit een nat en donker Zeist -
05 November 2010 - 22:38
Mama:
Hallo Chicas,
Jullie hebben ons reuze verrast. Eerst was ik bang dat ik mijn badmuts nodig zou hebben, ik denk het zal toch zeker geen sauna worden, je weet wel zo,n verwendag mat van die modder-pakkingen of zoiets, maar gelukkig nee, we hebben genoten in het Eftelingtheater van de musical Kruimeltje! Het was helemaal uitverkocht. We hebben er van genoten! Om 5 uur hebben we nog bij Petra gegeten en rond 6 uur zijn we richting Efteling gegaan. Heeeeeeel hartelijk bedankt en een dikke kus van ons 2!