El Mundo - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu El Mundo - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

El Mundo

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

06 November 2010 | Spanje, Torrevieja

Zo, de chicas hebben gister heerlijk genoten van een Indisch buffet bij El Mundo in Benimar. Super lekker, leuk en gezellig. Wat een mooie toko! Een mooi terras dat uitkijkt over het land en geweldige schilderijen!!! We kwamen er voor de eerste keer. Rick, Eric, Monique en Angelique waren er ook. Vooral de dames waren erg zenuwachtig voor het buffet, gezien zij er dagen mee bezig zijn geweest en ook zij vinden het lastig in te schatten hoeveel er nu van elk gerecht klaar moet staan. De tent zat helemaal vol en volgens ons heeft iedereen zitten smullen, onder het genot van een drankje en muzikale begeleiding :) Super werk verzet Angelique en Monique!..... als wij ooit een Indisch buffet bij de Chicas willen, weten we jullie te vinden :) Bedankt voor jullie gastvrijheid!!! Next time we will see you at the special womans night!!!
Met een goed gevulde buik (met voornamelijk spekkoek) gingen we weer richting Torrevieja. Wies en Carla belden nog om te bedanken voor een leuke avond uit in Kaatsheuvel en daarna gingen de chicas moe, maar voldaan hun mandje in.
Vandaag een exciting day!!! Vanavond de Karaoke!!! Lijkt wel of we voor het eerst weer open gaan, pffff..... maar we zijn er helemaal klaar voor!!! We hopen op een super gezellige muzikale avond!!! Jullie horen morgen wel hoe alles is verlopen!
Dikke zoen en fijn weekend!!!

• 06 November 2010 - 12:31

Marijke Schothorst:

ben erg benieuwd nou succes jullie beide zet hem op hopelijk wordt het erg gezellig en druk
    kusjes marijke

• 06 November 2010 - 13:09

Marielle:

halokidoki,
    Veel succes voor vanavond, snap dat het heel spannend is. Als het achter de rug is zal het allemaal best meegevallen zijn, moet je (nu) maar denken. Vandaag hebben mijn meisjes hun eerste optreden als dansmarieke, jawel ook wij hebben een echte carnavalsvereniging; de hobbelende bierviltjes. Vooral de mannen spreekt die naam misschien wel aan. Daarna naar Ahoy voor K3, met grootste fan Lennart en dan gauw weer terug voor wederom een show van de dansmiekes. Al met al net als bij jullie spanning, zenuwen en lichte stress bij de dames! Ben benieuwd te lezen hoe het geweest is! Wie van jullie is de nieuwe voice of holland, ehhh espana?!
    x yellie