Zon!!!! - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu Zon!!!! - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

Zon!!!!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

28 November 2010 | Spanje, Torrevieja

Na een regenachtige en koude dag, schijnt vandaag de zon weer en hebben de chicas vanmorgen heerlijk buiten ontbeten.
Vrijdag heerlijk gegeten bij El Mundo.
De mannen hadden voor een heerlijk verrassingsmenu gezorgd,super.
Lekkere borrel en daarna nog een pina colada, de Chicas gingen voldaan naar huis.
Gister kwamen Steve en zijn vrienden 's middags een borrel drinken en alles klaar zetten voor de avond.
Hij heeft gezongen en gitaar gespeeld. De opkomst viel een beetje tegen, maar het water kwam buiten behoorlijk naar beneden, dus dat zal zeker meegespeeld hebben. Ons kind heeft zich voorbeeldig gedragen! We zijn er wel achter dat het geen waterrat is, hij gaat liever niet naar buiten wanneer het regent, tja... dan is een droge krant in een gezellig kantoor veel prettiger :) Verder heeft de hond zich erg rustig gehouden en die energie moest hij vannacht nog even kwijt! Nadat wij rond 1.30 uur in bed lagen, leek het wel of de huiskamer verbouwd werd! Bij het gerinkel van allerlei potjes zijn we maar even gaan kijken..... Chico was op tafel geklommen, had daar een rolletje plastic zakjes te pakken en heeft hier de hele kamer mee versierd.
Vanmorgen weer lekker lopend naar de zaak en Chico ligt nu buiten bij zijn paleis :)
We zien weer mensen in bikini's passeren, heerlijk! Gister hadden we zoveel kou in ons lijf, maar dat is gelukkig vandaag anders!
Fijne dag allemaal! Dikke beso!

• 28 November 2010 - 13:11

Suus:

De zon en bikini's... klinkt heerlijk! Hier zojuist een heerlijke wandeling gemaakt langs bevroren slootjes en met dikke mutsen en wanten aan!

veel liefs
    Suus x

• 28 November 2010 - 18:41

Jill Van Onzenoort:

lieve suus en jannet, dank je wel voor het postpakket! de kaart heb ik opgehangen en het lekkers heb ik op. (dit heb ik samen met mama getypt). xjes van jill

• 29 November 2010 - 09:58

Bauk:

Wat een leuk huisje heeft Chico toch.
    Hier is het koud!!! Brrr!!!