Bijna weekend!!! - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu Bijna weekend!!! - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

Bijna weekend!!!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

29 November 2010 | Spanje, Torrevieja

Ja het is weer maandag,dus om 15 uur hebben de Chicas's weekend!!!
Ze zijn nu lekker aan het workshoppen binnen, een mozaieken bloempot gaan ze maken.
We hebben de gaskachel net aan gedaan want het is een beetje kil binnen, de zon van gister is weer verdwenen en het regent :-(
Gister een super leuke en drukke dag.
Veel bekenden en ook wat mensen die voor het eerst kwamen en zeker terug komen.
Ook de vrienden uit Goirle zijn nog gezellig koffie komen drinken.
Ze zullen oma Jan en tante Gonnie snel in het koude Goirle ontmoeten.
Chico had voor het eerst zijn hok buiten en.....hij heeft erin gelegen en zelfs geslapen!!!
Aan het einde van de dag kwamen de camper meiden aanlopen (voor de oplettende lezer, die hebben we al een keer in het verslag genoemd, in mei.) De twee avontuurlijke dames die met een mega-camper een jaar aan het reizen zijn.
Ze waren net vertrokken richting het zuiden, toen ze een telefoontje kregen van vrienden en familie of ze meegingen naar de Chicas.
Ze zijn omgekeerd en zijn met zijn allen hier komen borrelen en de meiden hebben kroketten op.
Super gaaf, een jaar samen reizen, dat zien wij ons ook nog zeker een keer doen! (misschien kunnen we de camper een jaartje lenen!!)
Vinkie heeft deze werkweek niks gesnoept (terwijl Suus lekker doorging met chocola, pepernoten, speculaas enz enz enz) minder opgeschept en het resultaat.....100 gram afgevallen :-(
Dus lekker aan de snaai vanavond en een borrel om te vieren dat er zoveel af is!!!!
Vandaag onze laatste maandag, vanaf volgende week de maandag en dinsdag dicht (en de vrijdag en zaterdag avond entertainment)

Dikke kus en geniet van de sneeuw!!!!

• 29 November 2010 - 09:59

Bauk:

Wat een leuke gezelligheid daar!

• 29 November 2010 - 10:02

Broer-coby:

Ha die meiden Even iets uit Grashoek. Wij vinden het geweldig wat jullie doen en volgen het al van het begin, maar nu heb ik zaterdag opdracht gekregen van vinkies moeder dat ik een mail moest sturen dus bij deze. Hebbe zaterdag mike's verjaardag gevierd, was best gezellig. Denke nog vaak aan tijd dat je kerstdenne deed poten haha. groetjes Broer Coby Nicky

• 29 November 2010 - 13:40

Je Mama:

Wat een schattige foto van chico in zijn villa! Wat staat en toch een lief koppie op. Ik hoop dat onze Spike vriendjes met hem wil worden, want je weet wel Spike is niet zo sociaal voelend ten op zichte van andere honden!!!Maar met Suus er bij moet het wel lukken. Hier is het erg koud. De hele week ook overdag onder 0 graden, en het wordt nog veel kouder.Ik ben vandaag ook niet gaan zwemmen en zelfs vanmorgen niet met Spike weg geweest naar de kinder-boerderij en dus loopt Spike me de hele dag al te vervelen met zijn tennis-bal. Ik wens jullie weer een hele gezellige vrije dag en tot horens.

• 29 November 2010 - 20:06

Suus:

waarom staat er bij de advertenties op deze blz 16 kg afvallen in 4 weken en doen jullie dáár niets mee ;-)
    Niet goed geld terug lees ik en zonder jojo effect.
    Anyway, die Chico is echt een schatje!!
    En met de feestdagen in aantocht moet je toch niet lijnen joh!

• 29 November 2010 - 23:07

Richard:

Een aantal dingen:

1 kan ik chico adopteren
    2 niet zeiken dat het regent, hier vriest het.....
    3 afvallen doen we morgen
    4 wanneer krijg ik weer zo'n lekker broodje frikandel
    5 sis, sinds wanneer bouw je hondenhokken??

en verder gewoon een hele dikke zoen van een hele trotse (schoon)broer

XXXXXXXXX