woensdag 1 december
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
01 December 2010 | Spanje, Torrevieja
Even terug naar de maandag, workshopdag! Lenie en Dolf waren er ook weer, samen met een hele aardige mevrouw die ze de avond ervor hadden leren kennen. Dolf heeft even geholpen met het aanmaken van de gaskachel, want ook in onze toko is het fris wanneer de zon niet schijnt. Lenie lijkt een beetje op Suus, liever geen vieze handen, dus dat geknel met die lijm en cement is niet haar ding. Dolf ging als een speer en zo ook andere deelnemers. Resultaat? Een mooi mozaieke bloempotje! Dolf, Lenie en Remke zijn nog wat blijven eten en voor de rest was het een rustige maandag. Met de hond lekker doorgereden naar las Dunas, daar lekker even gerend en toen terug naar huis. In de garage onze winterjassen uit de dozen gehaald, houtkacheltje weer lekker aan en lekker gekookt.
We zijn onze vrije dag weer heel goed door gekomen en hebben vanaf nu uitzicht op twee vrije dagen!!! Hihaaaaa!!!
Vanmorgen zijn Dolf en Lenie weer geweest, ze hebben ons wederom verwend met super lekkere pepernoten, banketstaaf en speculaasstaaf!!! Super bedankt!!!
Nou, Chico ligt inmiddels weer in zijn hok, de elektricien is bezig met het aansluiten van de tv op de boxen, de toko is aardig gevuld, dus gauw weer aan het werk!!!
Kus van ons!!! En succes met alle kou in Nederland en Belgie!!! Denk eraan.... gewoon even die thermostaat omhoog draaien ;) xxx
02 December 2010 - 15:39
Bauk:
Hej hier hebben we idd de luxe van de thermostaat. Het is hier helemaal wit........wel mooi!! Ik ben helaas snip verkouden......
Leuk dat potje op de foto, ze mogen er van mij ook wel 1 maken hoor
Liefs Bauk