Zaterdag 11 december
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
11 December 2010 | Spanje, Torrevieja
Even een korte terugblik van de afgelopen dagen. Woensdag en donderdag super druk gehad. Het waren ontzettende warme dagen, waarbij het kwik tot 32 graden op liep en mensen weer lekker naar het strand gingen en zelfs weer in de zee aan het zwemmen waren. Ons terras zat vol, veel mensen die voor de feesten in Torrevieja waren en even bij de chicas kwamen drinken. Als je ziet hoeveel mensen er nu al terugkomen die we in augustus hebben leren kennen..... dat belooft wat voor de volgende zomer!!!
Gister was een rustigere dag met wat bewolking en in de avond weer het optreden van Eddy C! Super sfeer en volop mensen op de dansvloer. Dolf en Lenie zijn gistermiddag nog even langs gekomen en hadden een tas vol met Indisch eten!!! Jammie!!! Lenie had goed haar best gedaan om wat proefjes te maken om eventueel een keer in onze toko aan te bieden en tja.... dat moeten de chicas wel eerst proeven natuurlijk :) Verschillende soorten nasi, gamba's, kip, andere soorten vlees, echt te lekker. Dolf heeft het er ook zwaar mee gehad, want die moest telkens wat anders halen in de winkel omdat Lenie niet tevreden was over het resultaat, hahahaha..... nou, wij zijn dat zeker wel en zullen er morgenavond volop van gaan genieten!!!
Chico was nog stout geweest, hij was los op het strand, maar vond een hele vis die hij in zijn bek pakte en lekker wilde opeten. Dat mocht niet van Suus, maar in plaats van de vis los te laten en naar zijn baasje te luisteren, peerde hij er tussenuit. Suus rende om hem van de weg af te sluiten, maar struikelde over een rots en ging languit vol op haar snufferd!!! AU!!! Grrr...... en Chico had nog steeds zijn vis. Uiteindelijk was het Suus gelukt haar Chico te overmeesteren en met wat blauwe plekken en schaafwondjes rijker heeft ze haar wandeling voortgezet.
Nog een pakketje gehad met tijdschriften vanuit Nederland van Li, heel fijn weer en Rich je bent zeker welkom in korte broek!!!
Vandaag weer een zonnige dag, we gaan er weer tegenaan, de laatste lange dag van de week en al weer het vooruitzicht op twee vrije dagen, heerlijk!
Adios maar weer en heel fijn weekend!
11 December 2010 - 12:54
Willem:
Volgens mij wordt Chico met de dag dikker! -
11 December 2010 - 14:49
Marloes:
HEERLIJK DE ZON!!! Hoe was dat ook alweer?? Als ik kon vliegen, kwam ik kijken! x -
11 December 2010 - 21:37
Peetje:
Hello ladies, Hier een berichtje uit het winterse Holanda. Vandaag hard gewerkt want morgen is Jill haar feestje. Ze heeft ons kadootje al gehad....jawel.....gaatjes in haar oren met mooie oorbelletjes met.....ook jawel.....roze steentjes erin! Gisteren heeft ze weer pony gereden met haar....roze....zweepje want dat had ze van de Sint gekregen. Roy heeft vandaag gevoetbald compleet met thermo-ondergoed maar wel in korte broek! En ikke heb m'n haar kort laten knippen en donker laten verven! Dus....wanneer skype??? Xje Peet -
12 December 2010 - 12:18
Myriam:
Tjeetje
en dat ontdek ik nu pas!!!
Een heel verslag, nu weet ik hoe het allemaal zit.
Ziet er gaaf uit. Jullie hebben het goed voor elkaar.
Lijkt me te gek als je zo je droom kunt verwezenlijken, natuurlijk met hard werken, maar op de plaatjes lijkt het alleen een grote fiesta....smile -
12 December 2010 - 17:49
Li:
Hoi lieverds
Net terug uit Maastricht, heerlijk weekend gehad met Peet (andere Peetje) en wat hebben we gegeten...........Churros en lekker, ik dacht dat het hartig was maar we hebben het heerlijk met poedersuiker gegeten. Nederlanders we kunnen het jullie aanbevelen, ga een weekendje naar Maastricht, je komt er als herboren vandaan.
Suuske zijn je blauwe plekken al wat bij getrokken?
Wat zijn jullie goed bezig en wat heb je een lekker weer.
Vanaf morgen gaat de winter hier weer beginen, nu is alle sneeuw verdwenen
Dikke knuffel