Dinsdag 14 december
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
14 December 2010 | Spanje, Torrevieja
We nemen er zo een borrel op.
Afgelopen zaterdag weer een gezellige karaoke gehad.
Suus heeft nog even een liedje gezongen (Vinkie moet zich daar even op voorbereiden,misschien volgende week), klonk best goed.
Zondag na wederom 5 uur slaap lekker naar de toko gelopen.
We hebben een drukke zondag gehad, dus de dag was zo om.
's Avonds SUPER lekker gegeten van het eten van Lenie, heerlijk!!!!
We hebben bijna al die bakjes leeg gemaakt, was allemaal zo lekker.
Maandag lekker uitgeslapen(wel 2 keer ons bed uit om Chico even te laten plassen).
Na een heerlijk ontbijt weer lekker naar het strand en de duinen, en daar lekker gelopen.
Daarna de hond thuis gebracht en op naar de Appie hein.
Na de heerlijke Indische maaltijd van zondag, verse boerenkool met worst gegeten, en AH vanille vla als toetje!!!
Vanmorgen om 10 uur moesten we bij het asiel zijn. Gelukkig werden we dit keer wel geholpen en heeft Chico een chip en rabies vaccin gekregen. Keurig een paspoort erbij en daarna snel weg, want gatver wat stinkt het daar toch enorm en van al dat geblaf en gejank van die lieve honden wordt je ook niet vrolijk.
Nog wel even snel een aardigheidje gekocht voor de dierenarts en de verzorgers, dit afgegeven en daarna door naar Campoamor. Wat een super mooie omgeving!!! Lekker op het strand gelopen, van het uitzicht en de zon genoten (de zon kwam toch echt even tevoorschijn).
Na onze wandeling de hond naar huis gebracht en wij even door naar Nia's bar. Even kennis gemaakt met Nia en Henry. Super vriendelijke mensen en we hebben daar heerlijk gegeten.
Vanavond toch maar niet uit eten maar heerlijk thuis aan de bloemkool, cordonblue en knoflookaardappels.
Donderdag gaan we bij Rudie en Connie eten en de hond moet natuurlijk niet teveel avonden alleen (ja, hij wordt inderdaad verwend!!!!)
De moeders weten inmiddels dat we in januari naar Nl komen, dus het is geen verrassing meer.
We vonden het toch wel leuker als ze zich nu al kunnen verheugen op onze komst.
We zijn nu dus bij het afscheidsfeest van het werk van Li en de verjaardag van Peet en Wies.
Vrijdag 14 januari lekker eten met de vrienden uit de omgeving Utrecht en zaterdag een hapje in Tilburg.
Wij gaan nu nog even genieten van ons vrije avondje.
Dikke kus van ons xxx
15 December 2010 - 07:50
Bauke:
Hej meiden,
Chico is zelfs knapper dan zijn baasjes hoor :) haha!!! Wat een leukerd is het toch..... Maarre meiden hoe is het met de lijn. Het kan aan mij liggen, maar ik hoor jullie in dit verslag veel over eten haha :) Hier is alles verder goed, beetje rot weer, maar ja dat is Nederland. Verder hoef ik nog maar 3 dagen te werken en dan heb ik lekker 2 weken vrij. Staat al helemaal weer bomvol gepland.....haha. Tot het volgende verslag maar weer.
Lieve groetjes, bauke -
15 December 2010 - 11:15
Marijke Schothorst:
de reiziger al besproken voor de lunch jannet
leuk dat jullie er met het afscheids feestje er zijn
heerlijk dat weer bij jullie
groetjes xxx marijke -
15 December 2010 - 17:55
Dolf En Lenie:
Nou weten wij natuurlijk al lekker meer dan de rest van het volk! Want wij waren erbij......
Het dak ging er echt af vanmiddag hè Chicas. Super top! En dat ligt niet aan het feit dat jullie nog steeds de lekkerste wijn aan de Costa hebben hoor, ook met de Cola en de bitterballen voelde het hetzelfde. Nog super bedankt voor jullie lieve kadootje!!!!