30 december - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu 30 december - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

30 december

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

30 December 2010 | Spanje, Torrevieja

Hola hier zijn de chicas weer :) Ons weekend zit er weer op en het volgende staat alweer voor de deur!!! Jawel morgen nog een dagje tot 16.00 uur en dan lekker erop uit en feesten!!! We hebben inmiddels een fijn kennel gevonden voor chico, waar hij een mooie bungalow krijgt met veel speelruimte eromheen, dus dat gaat goedkomen. Chico zal zijn nieuwjaar daar vieren, zodat wij even lekker kunnen feesten en een keer kunnen uitslapen. We zullen hem in het nieuwe jaar weer snel ophalen hoor, want de mama's kunnen hem niet zo lang missen :)
Goed, even terug naar de zondagavond waarvan wij dachten dat we even flink gingen feesten... niet dus..... We zijn wel gegaan met Conny en Rudy, maar we kwamen voor een gesloten deur bij de kroeg, geen karaoke, helemaal niets!!! Wat nu??? Tja en dan blijkt toch wel dat Torrevieja wat uitgestorven is, want nergens in de buurt vind je dan een leuke, gezellige volle kroeg en gezien die Chica's ook dicht zijn, valt er dus weinig te feesten. Dan maar even Martini's in en daar een flinke borrel drinken, pfff..... zit een man met een flinke sigaar en wij maar meeroken.... dat is vanaf 2 januari verleden tijd, want dan zal hier ook de niet-rokers wet ingaan!!! Dus vanaf 2 januari geen asbakken meer bij de Chicas binnen, alleen buiten een mooie bloempotasbak!!! Wij zijn er al op voorbereid!
Maandag zou lekker zijn om uit te slapen, maar de hond denkt daar altijd anders over, hij gaat vanaf een uur of 8 lekker klieren en stormt de hele huiskamer door, dus dan maar vroeg eruit en genieten van de lange dag! Nou dat hebben we zeker gedaan, want het was prachtig weer!!! Lekker een heel eind langs zee gelopen en daar neergestreken op een terras in de zon. ook lekker genoten van onze nieuwjaarskoek. 's Middags het kennel bezocht om te kijken of het wat voor ons kind is en dat was prima (beetje moeilijk te vinden, maar we zijn er gekomen!).
Dinsdags wederom een lange en mooie dag. Lekker gewandeld, even naar de markt geweest, hout gehaald, een buiten asbak gescoord en lekker gerelaxt!
Gister in de toko weer het middagentertainment gehad, erg gezellig en druk. Er waren weer twee Nederlandse koppels die nieuw waren en ook onze twee regelnichten waren er en schrik niet (we zullen geen namen noemen) ze zaten aan de thee??? Watskebeurt??? Oooh tuurlijk, de avond ervoor een feestje gehad! Super leuk dat jullie weer zijn geweest en bedankt voor de cd!!! Wat zullen we binnenkort vloeiend Spaans spreken!!! Erik en Rickskuh (oh noem ik toch jullie namen) Thanx!!!
Lenie, Dolf, Nicole en nog twee vrienden zijn geweest, kwamen lekker eten. Jannet heeft gister een ongelofelijk lekkere Tiramisu gemaakt, een bak vol waar Suus zich al helemaal op verheude om 'savonds thuis op te eten, maar wat denk je????????? Dolf en Lenie wilden geen toetje, maar Suus ziet ze ineens heel stiekem bezig... Wat zijn die mensen aan het doen??? Hebben ze toch van Jannet een bordje Tiramisu gekregen!!! En gezien Suus hier niets van af mocht weten, waren ze dit heel stiekem aan het eten.... maar helaas Suus heeft alles door!!! Ach, het is jullie gegund hoor!!! Wij hebben in ieder geval de rest van de bak opgegeten, heerlijk!!!
Bedankt weer voor de kerstkaarten! Ook van Franco en Jeva, leuk!!!
Veel liefs weer van ons!!!
Beso xxx

• 30 December 2010 - 09:50

Doskuh:

He dames, een mooie jaarwisseling en hopelijk mogen we in 2011 blijven genieten van jullie Chicas avonturen! veel liefs Suus

• 30 December 2010 - 12:04

Richard:

Ik ben echt verliefd........ Wat een schatje is het toch. Al moet ik wel zeggen dat 8 uur uit bed wel wat lastig klinkt op je vrije dag, drogeren mischien een optie????
    Wies, bedankt voor je kaart! Zo lief, bij deze ook voor de hele tilburg clan en alle volgers van dit verslag, een super 2011 toegewenst en dat we allemaal maar vaak naar de chica's moeten gaan lijkt me het beste voornemen!

Meiden een dikke zoen hoor!

• 30 December 2010 - 13:01

Agnes:

Hoi,

Een hele mooie jaarwisseling en veel plezier en geluk voor 2011!

Groetjes vanuit een koud en besneeuwd Houten (ben wel een beetje jaloers op die heerlijke zonnige foto"s)

liefs Léon, Agnes en Marit

• 30 December 2010 - 13:09

M&M En Tijn:

We zullen er morgen ook eentje op jullie drinken!
    Zullen jullie wel missen!
    Fijne jaarwisseling!!!

Dikke kussen van M&M en Tijnemans

• 30 December 2010 - 14:52

Petra Van Velsen:

Hai meiden,vanuit Wijk natuurlijk n super gezond, gelukkig maar vooral n leuk 2011.
    Doe vooral lekker jullie eigen ding en geniet van alles.
    Heerlijk om jullie verslagen te lezenen en als we heel eerlijk zijn,zijn we ook n tikkie jaloers op jullie. Als wij ons verstoppen achter dikke jassen en mutsen en lezen van het altijd mooie weer in Spanje.
    Zelfs 15 gr is al geweldig.
    Sneeuw is ook leuk,maar nu is het genoeg.
    N geweldig oud en nieuw toegewenst.
    Veel plezier en tot schrijfs.
    Wens iedereen natuurlijk n goed en mooi nieuwjaar toe.
    Goeie zaken.
    liefs,
    Peet en Hans.

• 30 December 2010 - 15:15

Roos K Uit Z:

Liefjes 8 uur IS uitslapen hoor! Doe er een moord voor!
    En voelen jullie je niet schuldig...........je kind weg brengen met oud en nieuw;)
    Dikke kus, Roos

• 30 December 2010 - 16:52

Dolf, Leen, Friends:

En lekker die tiramisu!!!!! Mooi gezicht ook op de foto dat onbrekende stukje. Meiden een fantastische jaarwisseling en een liefdevol en gezond 2011.

• 30 December 2010 - 17:05

Carla:

Hoi dames,

Een hele fijne jaarwisseling, ben benieuwd of er veel vuurwerk is op oudejaarsavond?
    Want er is in Spanje altijd al vee vuurwerk ook als het zomer is.

Fijne dagen en ik zie jullie in januari,

Groetjes Carla xxx

• 30 December 2010 - 17:54

Marijke Schothorst:

zo damens een hele goede jaarwisseling met veel ollie bollen
    want de voornemens gaan natuurlijk pas 1 januarie in
    heel veel goeds voor 2011
    dikke kus groetjes marijke

• 31 December 2010 - 13:06

Bauk:

Hej meiden,

Ja ik heb een paar berichtjes van jullie gemist, te druk. Ik heb 2 weken vakantie. Althans: ik had, want maandag moet ik alweer beginnen. Dan zijn de 2 weken weer om. Ik zit dus bijna niet achter mijn laptop!

Ik wil jullie vanuit het koude Nederland, een heel gelukkig, gezond, succesvol en vooral een gezond nieuwjaar wensen!!!

Tot het volgende berichtje

x Bauk

• 31 December 2010 - 19:45

Li:

Hoi lieverds
    Jannet, Suuske, Rich en Tom een fantastisch oud en nieuw in Spanje en Toronto,
    ga vooral aan de bubbels om spetterend het nieuwe jaar in te gaan.
    Hele dikke knuffel en dat al jullie wensen maar uit mogen komen, maar vooral
    lekker genieten van elkaar, gezondheid en gezelligeheid