Happy newyear!!!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
31 December 2010 | Spanje, Torrevieja
Wij willen via deze weg alvast iedereen een heel gelukkig en gezond 2011 toewensen!!!
Veel plezier op oudjaarsavond, kijk goed uit met al het vuurwerk en wij hopen dat het jaar 2011 voor iedereen een prachtjaar mag worden!!!
Veel liefs en dikke zoen van ons!!!
xxx
31 December 2010 - 15:16
Chan B:
Hi Meiden,
Jullie ook een hele fijne jaarwisseling en een heel gelukkig, gezond en liefdevol 2011!
Dikke x
Chan
IJmuiden ;) -
31 December 2010 - 15:20
Gert En Greet:
Wij wensen jullie ook een gelukkig en gezond 2011 toe.
31 December 2010 - 17:39
Petra Ven Velsen:
Hai lieverds,
Dank voor jullie goeie wensen,natuurlijk al het goeds terug,enne oppassen voor vuurwerk.
Wij hebben onze voorgevel mogen schoonmaken,resultaat van n rotje in het straatputje.Gloeiende wat n bagger.(eindelijk de ramen weer eens schoon).Er wordt hier al volop geknalt.zie de hond van de buren bibberen.Wij b;ijven gezellig thuis,komen links en rechts wel volk aanwaaien.Om 12 uur gaan alle deuren in de straat open en dan kan het wel erg vroeg worden. Genieten.Iedereen gezellig Feest en gezond weer op morgen.Liefs Petra en Hans. -
01 Januari 2011 - 04:08
Hanneke S:
He lieve schatten
Na een hele rustige nachtdienst, wens ik jullie een spetterend, liefdevol en zakelijk druk jaar toe.
Veel liefs,
Hanneke -
01 Januari 2011 - 11:51
Kathy:
Meiden jullie ook een liefdevol, gezond, gelukkig en succes vol 2011
01 Januari 2011 - 15:06
Co&An:
Schatjes,
Voor jullie ook een fantastisch,spetterend,gelukkig,werkzaam,gezond en bovenal liefdevol 2011.
See you soon -
01 Januari 2011 - 18:26
Gilbert :
Ik wens jullie alle goeds en een super 2011 -
02 Januari 2011 - 15:22
KP Te B:
Een fantastisch 2011.
Dat het een (nog) beter jaar dan 2010 mag worden.