Het eerste verslag van 2011 - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu Het eerste verslag van 2011 - Reisverslag uit Torrevieja, Spanje van Jannet en Suus Vink en van Beurden - WaarBenJij.nu

Het eerste verslag van 2011

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus

03 Januari 2011 | Spanje, Torrevieja

Let op!!! Er zit een minder geschikte foto bij voor jeugdige kijkers!!!
Hallo lieve mensen!
Hopelijk hebben jullie allemaal het jaar 2011 goed ingeluid en zijn jullie allemaal hard bezig met de goede voornemens :) Hier in Spanje mag er vanaf nu niet meer in openbare ruimtes gerookt worden en dat houdt voor de Chicas dus ook in dat de asbakken weg kunnen en er een grote plaat " verboden te roken" komt te hangen.
Afgelopen vrijdag begon met het wegbrengen van Chico naar het pension. Hij is daar twee nachtjes gaan slapen. In de toko hebben we afgelopen vrijdag nog volop oliebollen gebakken en allemaal verkocht en hebben nog veel mensen binnen gehad die allemaal voor een vette hap kwamen (dat mocht nog even op oudjaar ;) Fred kwam nog langs met vrienden die over waren en ook Peter en Marja kwamen gedag zeggen.
Daarna tegen 16.00 uur de tent gesloten en gauw richting huis ons klaarmaken voor het oudjaarsfeest. Conny en Rudy ophalen en samen naar Casa de las Palomas in de buurt van Orihuela. Wat een leuke bed and breakfast hebben ze daar!!! Wouw! Midden tussen de fruitbomen ligt daar een schitterend huis met appartementjes eromheen, een mooi zwembad, allerlei diertjes, waaronder een super mooie ara! Helemaal leuk. Patrick en Christa zijn de eigenaren en hebben een heel leuk feest georganiseerd! We hebben ons prima vermaakt en hebben het nieuwjaar toeterend ingeblazen (met een beetje een nasmaak, want met een bepaalde toeter is er wat gebeurd.....) Leuke mensen ontmoet, waaronder John en Martin, de buren van La Palomas. John voelde zich zo vrij om even onze camera te gebruiken, met als resulaat een nasmaak aan de toeter van Suus :) I will get you John when you arrive in Torrevieja!!! You watch out! Heerlijk gefeest en daarna ons leuke appartement in en de volgende ochtend lekker uitslapen, gezamenlijk ontbijten en daarna nog even bij de buren (de twee homo's) op de koffie. Wouw wat een geweldige plek om te wonen en een super vet huis!!! Nog even wat sinaasappels en citroenen meegenomen en daarna afscheid genomen van iedereen en onze weg vervolgd richting Alcoy/Alcoi. Door de bergen kwamen we uiteindelijk in deze mooie stad, waar we bij een luxe hotel incheckten. We hebben het er even lekker van genomen, de stad in, gewokt en daarna de kachel in de kamer tot 26 graden gestookt :) Heerlijk warm in onze mooie kamer met een overweldigend uitzicht! De volgende ochtend lekker uitgeslapen en in de stad ontbeten en even geshopt. Nog wat leuke kerstspullen voor volgend jaar gescoord en een paar truien om in te werken. Even in de bergen gewandeld en daarna gauw richting Almoradi om ons kind op te halen. Super lekker om even een paar dagen zonder hond te zijn, maar ook super leuk om hem weer op te halen. Dus wij moeders zijn weer blij met ons kind en hebben een goede eerste Spaanse jaarwisseling gehad.
Nog een weekje en dan vertrekken we weer richting Nederland..... En lieve mensen.... Houdt er alvast rekening mee dat deze Chicas 2012 in de toko gaan vieren, dus de kaartverkoop zal binnenkort starten :) Met natuurlijk op 1 januari een nieuwjaarsduik en wij kunnen jullie nu alvast garanderen dat deze vele malen warmer zal zijn dan in Nederland!!!

Veel liefs en een dikke kus

• 03 Januari 2011 - 08:53

Bauk:

Idd een mooi plekje waar dat huis ligt als ik die foto's zie. Verder hebben jullie zo te zien een leuk oud&nieuw gehad.....!!!! Fijn dat jullie het zo naar jullie zin hebben, gaaf hoor!!! Hoe gaat het met de fietsles van Chico, een snelle leerling of niet?

Nou ik ga hier weer verder, want na 2 weken vakantie ligt er wel wat werk hier op kantoor.

Tot snel

x Bauk

• 03 Januari 2011 - 10:04

Peetje:

Hola Chicas, Wat een gezelligheid. Mooie foto's, gezellig met al die diertjes! En heel apart verhaal van die Toeter!!!!! Lijkt inderdaad veel op de toeter die jou toebehoord Suus! Jakkes.......Zet ons maar vast op de lijst voor volgend jaar, maar ik hoef geen toeter! Xje van jullie zusje

• 03 Januari 2011 - 11:32

Dos:

toeter in je bil, da's weer eens wat anders op de kaart voor de chicas? een succesvol 2011!xx suus

• 03 Januari 2011 - 12:26

Esther:

Ha lieverds,

Op de valreep nog de allerbeste wensen voor dit nieuwe jaar.
    Ik wens jullie 365 dagen vol liefde en gezondheid.
    Dank ook voor jullie felicitaties. Zucht, alweer 34 jaar oud. Time flies......
    CU soon!

Dikke kus Es

• 03 Januari 2011 - 12:52

Richard:

Gelukkig nieuwjaar chicas!!!!!!! En wat naar zeg dat B&B.......
    Dikke zoen!

• 04 Januari 2011 - 09:33

Marielle:

happy new year!
    Ben met een kapotte server "verplicht" andere dingen aan het doen dan werken...
    Volgens mij kan ik wel een nieuwe rondleiding in Torrevieja en omgeving van jullie krijgen, zoveel mooie plekjes, het lijkt net van Gewest tot Gewest!
    Ziet er allemaal weer zo gezellig en lekker uit, foto''s en verhalen, op die toeter na dan. Ook gezellig dat jullie binnenkort Hollanda weer op komen zoeken. Zal je zien dat dan net alle sneeuw weg is, en wij maar opscheppen over hoe koud het hier is enzo.
    x yellie

• 04 Januari 2011 - 18:05

Lies & Jaap:

Hee luitjes nog een heel gelukkig en gezond 2011 .

• 16 Januari 2011 - 22:24

Yvon:

Hallo,

Ik wil over een paar maanden ook graag naar Torrevieja eerste eens kijken hoe het daar is.
    Wil uiteindelijk daar ook in de buurt gaan wonen.
    Hoor alleen wel dat het erg lastig is om werk te vinden?
    Ik zelf werk al tijdje in de horeca dus zou dat dan willen blijven doen weten jullie of het lastig is om dan aan een baan te komen?
    Groetjes Yvon