Opnieuw mooi en lekkerrrrr......
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jannet en Suus
04 Januari 2011 | Spanje, Torrevieja
Onze vrije dagen zitten er helaas alweer op, we hebben er ontzettend van genoten :) Vandaag en gister waren stralende dagen. Nooit gedacht dat het midden in de winter hier zo lekker warm kan zijn. Op de stranden was er volop leven, lekker in korte broek, bikini of the kids gewoon naakt, de terrasjes zaten vol en alleen het water lag er eenzaam bij, want dat is nu echt te koud (op de bikkel na dan)... daar horen wij niet bij.....
Gister zijn we naar San Pedro del Pinatar gereden, wouw! Dan denk je de mooiste plekjes al wel een keer gezien te hebben in Torrevieja en omstreken (na 33 jaar hier al op vakantie te zijn geweest), nou Forget it! Wat zijn er nog vele mooie nieuwe dingen om te beleven! San Pedro del Pinatar met Mar Menor is echt geweldig!!! Als je denkt dat je alleen op weg naar het vliegveld voor Alicante de flamingo's ziet, dan heb je het echt mis! Ook in San Pedro zijn zoutmeren met flamingo's. Alles is super mooi aangelegd en je raakt er niet uitgewandeld, of uitgefietst!!! Niet alleen de meren, ook het strand, de duinen, de boulevard en de haven zijn een bezienswaardigheid. Je kunt er alle kanten op en kun je je er makkelijk een dag vermaken. Tja, sorry dus, want nu volgen er natuurijk weer een lading foto's.
Maandagavond nog even ons geluk beproefd in het casino (Vinkie eindelijk haar zin). We hebben leuk gewonnen, dus als dit de toon zet voor het nieuwe jaar, dan gaat dat met die staatsloterij ook zeker goedkomen :) Bij thuiskomst had de hond ons huis versierd met allemaal kapot gescheurde plastic zakken, erg sfeervol en ook nog een plasje erbij..... goed bezig Chico!!! Deze boef is wel zielig op het moment, hij heeft een blessure aan zijn achterpoot, even afwachten dus en anders morgen naar de dierenarts.
Vandaag wederom een lekkere dag, die we zonnend in de tuin zijn gestart, even bij Joke en Gerard op de koffie en daarna het centrum in, bij de heladeria gezeten aan een lekkere coupe, bij de haven geloungd en ja..... zo stellen de chicas het ook wel in 2011!
Fijne avond allemaal en tot het volgende verslag!!! xxx
04 Januari 2011 - 20:31
Ria:
Hey Dames,
Jullie daar de aller beste wensen voor 2011. Dat jullie lunch-/loungeroom/bar/bingo en karaokecafe maar super mag draaien in 2011! Ophouden met al die vrije dagen. Aan het werk vinkie!!
Ben zelf ook net terug van vakantie uit spanje, weer was een beetje wisselend de ene dag regen en de andere dag een lekker zonnetje. Bij thuiskomst jullie verslagen even doorgenomen samen met Chris en Sophie. Gelukkig nog net een plekje kunnen bemachtigen voor therapie voor de kids na het zien van de foto van john! Wil nog wel even weten of hij zo kon toeteren...
nou dames veel succes weer, groetjes ria -
04 Januari 2011 - 21:56
Peetje:
Hola Suus en JUANITA! Leuk optrekje. Maar jij mag dan een Vila Juanita hebben.....ik heb een hele Calle Santa Petra!!!! Ah ja....verschil moet er zijn toch?
Voorlopig hebben jullie het zonnetje en bij ons zijn de vooruitzichten nat en 6 graden.
X en trusten voor straks.
Peet -
05 Januari 2011 - 07:37
Marielle:
goedesmorgens Dames,
Wat een telepathie, misschien moeten jullie dan toch maar sightseeing tours ernaast gaan organiseren. Ziet er wel rot uit inderdaad die foto's, zonnetje, ijscoupes, strandweer in januari..... Zal maar geen foto's meesturen van onze leuke wallen, verkouden kinderen en kapotte computers, dan worden jullie straks nog jaloers. (ha, ha)
Tot gauw, x yellie -
05 Januari 2011 - 07:39
Bauk:
Hej meiden,
Weer een leuk verslag en wat een mooie foto's. Dat je nog zulke mooie plekjes ontdekt terwijl je al 33 jaar in de omgeving op vakantie gaat :). Mooi dat jullie genoten hebben van jullie vrije dagen op naar het werken dan maar....haha. Hopelijk is Chico snel van zijn blessure af.
Nou meiden ik ga hier maar eens aan het werk,
Tot het volgende verslag!
x Bauk -
05 Januari 2011 - 10:32
Marijke Schothorst:
ben alleen al jaloers op het mooie weer bij jullie
zou bijna daar komen over winteren
nog de beste wensen voor 2011 en dat jullie het maar goed druk mogen krijgen
prachtige foto s